Заглавие: продавам бангия-денар на 30 см в почвата-полигон Вто Юли 06, 2010 7:14 pm
за контакт-0889127883
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: продавам бангия-денар на 30 см в почвата-полигон Вто Юли 06, 2010 9:21 pm
А на 40 см чува ли го?
comander Цезар
Заглавие: Re: продавам бангия-денар на 30 см в почвата-полигон Вто Юли 06, 2010 9:33 pm
Avrelian написа:
А на 40 см чува ли го?
да със слухов апарат.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: продавам бангия-денар на 30 см в почвата-полигон Вто Юли 06, 2010 9:35 pm
Чуват се от време на време по телефона ..
ztec Консул
Заглавие: Re: продавам бангия-денар на 30 см в почвата-полигон Вто Юли 06, 2010 9:44 pm
aaaaxaxaxaxaxaxaxax
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: продавам бангия-денар на 30 см в почвата-полигон Вто Юли 06, 2010 11:18 pm
явно става дума за ДЕКАденар
Гост Гост
Заглавие: Re: продавам бангия-денар на 30 см в почвата-полигон Сря Юли 07, 2010 5:43 pm
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 21, 2010 12:58 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: продавам бангия-денар на 30 см в почвата-полигон Сря Юли 07, 2010 7:12 pm
Оцапахте на човека темата. Е ,заради такива коментари вече не ми се влиза и във форума.Няма нещо не наплюто и не осрано.Вижте ни нас всичко знаещите и всичко можещите,къде се бутате вие другите,па макар и инженери.Защо просто не оставихте човека да обясни какво ново е постигнал.
bulpan Легионер
Заглавие: Re: продавам бангия-денар на 30 см в почвата-полигон Сря Юли 07, 2010 8:35 pm
[Цитат = " satir "] Оцапахте на човека темата . : fessee :: Е , заради такива коментари вече не ми се влиза и във форума.Няма нещо не наплюто и не осрано.Вижте ни нас всичко знаещите и всичко можещите , къде се бутате вие другите , па макар и инженери.Защо просто не оставихте човека да обясни какво ново е постигнал . [ / цитат ] защото работят не с бангии а латерни дето не могат да се мерят с бангиитееее
Гост Гост
Заглавие: Re: продавам бангия-денар на 30 см в почвата-полигон Сря Юли 07, 2010 8:55 pm
satir написа:
Оцапахте на човека темата. Е ,заради такива коментари вече не ми се влиза и във форума.Няма нещо не наплюто и не осрано.Вижте ни нас всичко знаещите и всичко можещите,къде се бутате вие другите,па макар и инженери.Защо просто не оставихте човека да обясни какво ново е постигнал.
щот се предполага че самата тема е на базик ако беше оформена като сериозна тема и оцапването на темата щеше дабъде сериозно (има хора дет го умеят добре ) пък ние у тази тема просто потдържаме темата актуална (неявна подкрепа )
п.п. пък и ако се одобри новия проектозакон ша ни остане само спомена, няма нужда да се товарим , изживяваме си последните щастливи дни
NERON Цезар
Заглавие: Re: продавам бангия-денар на 30 см в почвата-полигон Сря Юли 07, 2010 9:46 pm
satir написа:
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ