Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 9:40 pm
Явно човека си е изчистил нещата .
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 9:58 pm
notron написа:
Явно човека си е изчистил нещата .
апарата които си купил как се казва
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Съб Юни 26, 2010 10:00 pm
Пират
laki Консул
Заглавие: по темата за влияе ли се апарата от времето Съб Юни 26, 2010 10:43 pm
Клипа го имам ако някои ми даде скаипа си мога да му го пратя
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Нед Юни 27, 2010 11:58 am
notron написа:
МММММ незнам братле ама тоя апарат дето зех нмого ме накефи и бачка мн. добре за 500 лв .го зех и ще ти кажа че ако нещо не ми хареса всички ще разберат та дано не се прецакат като мене , като с Вавето
Не се казва Ваве,а Уейв.
wave Легионер
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Нед Юни 27, 2010 12:50 pm
Когато notron си купи от мен апарата отзивите бяха много добри ,цитирам " чудесно работи мнго съм доволен" .Та сега ще чакаме малко да мине време да разучи схемата и ще се започне
P.S Notron не се сърди просто се опитвам да погледна малко в бъдещето,въпреки че не съм ясновидец.
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Нед Юни 27, 2010 2:47 pm
..
Последната промяна е направена от notron на Пон Юни 28, 2010 12:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Пон Юни 28, 2010 11:16 am
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 21, 2010 12:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Пон Юни 28, 2010 2:07 pm
Аз си мисля че notron има сериозни психични проблеми, от време на време получава SMS-и от космоса, след като прочете sms-a си променя мнението .
makedonski Легионер
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Чет Юли 01, 2010 8:00 pm
Колкото и смешно да звучи,възможно ли е металдетектор да улови някакъв сигнал от спътник.
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Чет Юли 01, 2010 9:23 pm
Допитах се до радио Ереван и от там отговориха , че може в два случая: - ако спътника е пднал на земята - ако този, който работи с детектора има антенки на главата.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Чет Юли 01, 2010 9:40 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 5:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Чет Юли 01, 2010 10:24 pm
А де. Да не би въпроса да е бил за "спътника в живота"
leo 1 Преторий
Заглавие: български металдетектор кой от бг апаратите работят най добре на оруден терен Чет Юли 01, 2010 10:34 pm
имах един колега на който с бг апарат като ходехме из балкана му ловеше самолетите които прелитаха над нас ,но немога да казвам марката да не стане гаф да го издирват военните .
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Чет Юли 01, 2010 11:24 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 5:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
leo 1 Преторий
Заглавие: български металдетектор кой от бг апаратите работят най добре на оруден терен Пет Юли 02, 2010 12:05 am
колега нии неисками да ги сваляме тои засичаше тези на гражданската авияция
gog Консул
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Пет Юли 09, 2010 7:17 pm
Kiril62 написа:
Magikman написа:
С Миладинка съм работил на много силно орудено място,нагоре към Петльов връх,Попинци,Панагюрския край,ако на някой това му говори нещо.Намаля се на минимум дискриминацията,и въпреки това сигналът на железата се накъсва.Сигналът от нежелезни предмети е ясен и чист.Дразни мякането от камъните,но когато минеш над истински сигнал,първо машината млъква,после го отчита,после пак млъква.По това се познават.
Да прав си,там района е доста уроден,същото е и от Пнагюрище към Панагюрските колоний нагоре , и от другата страна към Мухово посока Петърч.Района е натрупан със камъни които съдаржат медна руда и доста трудничко се работи.Това влиае и на дълбочината ,но който има стаж със металдетектор се справя.Иначе района е добър.
Кирееееее от поибрене посока към Петрич и по нататък е беднотия
tropfy Новобранец
Заглавие: Re: Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен Сря Окт 06, 2010 9:38 pm
сито,2-ма и
Кой от БГ апаратите работят най-добре на оруден терен