Eдно време по Татово имаше такива организаций като на алпинисти, пещерняци, планинари в който по едни или други причини участваше бая народ -Не кат сега седаш пред компа и -Обичам наште равнини зелени и планини високи...............................-В смисъл за жалост на новоизлюпените псевдодемократи държавата беше уредена и хората получаваха достатъчно за да могат да си позволят да бъдат къде ли не в свободно си време и пак за жалост да оставят буклуците си къде ли не щото е известно че българинът такива дисциплини като опазване на околната среда са му невнятни -Е друг е въпросът че туй де си търсил сигур не си намерил пък туй де си намерил на се вписва във фантазийте на някой за странни неща -от тук и реакцията им.
Колега Феникс благдодря ти че ме върна във едно друго време когато работех катоDJ.Аз и за това съм запомнил означенията!А историята е истинска -има и свидетели.Ех че сте шегаджии...Че и бързо се оправяте с тия компиутри!!! Що ли ми тябваше да ви казвам!?
хмм и аз съм бил кат млад колега на квадрат значи
п.п. ся видях че си писал че си бил и тв техник ..айдее колеги на трета
Колега Феникс благдодря ти че ме върна във едно друго време когато работех катоDJ.Аз и за това съм запомнил означенията!А историята е истинска -има и свидетели.Ех че сте шегаджии...Че и бързо се оправяте с тия компиутри!!! Що ли ми тябваше да ви казвам!?
хмм и аз съм бил кат млад колега на квадрат значи не сте сами има и други dj аз знам и още един но той няма регистрация тук
не сте сами има и други dj аз знам и още един но той няма регистрация тук
Абе то с тези апарати всички сме диджей , като се почне от цигулки до модерни клавири , постоянно е до-ре-ми , пи.пи.пи тук таме някоя гилза.
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: най-странните намерени неща Чет Ное 25, 2010 12:01 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 4:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Petronii Цезар
Заглавие: Re: най-странните намерени неща Чет Ное 25, 2010 12:12 am
SAGITTARIUS написа:
Petronii написа:
bulgari написа:
не сте сами има и други dj аз знам и още един но той няма регистрация тук
Абе то с тези апарати всички сме диджей , като се почне от цигулки до модерни клавири , постоянно е до-ре-ми , пи.пи.пи тук таме някоя гилза.
Ти какво за DFX ми ли намекваш!! Всяка друга обида прощавам -но тази не!!!!!
Не , я това DFX не съм го докосвал , имам в предвид ,че когато работиш с апарата е същото ,както някой изкусен цигулар борави със своя инструмент и се стреми да изкара най-добрата мелодия при настройката и понякога се получават чудни ремикси .
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: най-странните намерени неща Чет Ное 25, 2010 12:39 am
Докато е все още хубаво времето използвам слънцето да се препичам по нивите и на една освен три бая тежки плуга , намерих и една инересна дрънкулка.
Струва ми се , че това е от някоя газена лампа и искам да питам , знае ли някой кога най-рано почват да се използват метални шапки за фитила , в случая този е бронзов .
И не спирам да се учудвам колко желязо все още има по нивите , днес май измъкнах около 20 кила .
За ламбата не знам,ама тия лемежи са май на belota-последен писък на технологиите.Мноооого са яки! В смисъл-верно са яки -и аз ги ползвам.
Гост Гост
Заглавие: :) Пон Окт 31, 2011 10:01 pm
Лопата,звездочка,говорител,все странни неща.И аз да добавя нещо -в едно дере в една много сръмна гора,на 50см дълбочина----шифрова брава на каса ,кръгла ,с деления отгоре,още се чудя как е попаднала там.
МОЕТО НАЙ ИНТЕРЕСНО НЕЩО БЕШЕ В БАЛКАНА НА 3-4 КМ ОТ ЕДНО СЕЛЦЕ НА КРАСИВА ПОЛЯНКА НА КОЯТО ИЗЛИЗАХА БОБЧЕТА НА 1.30 СМ СЛЕД 40 МИНУТИ КОПАНЕ В СПИТЛЕНА ПОЧВА ЛОПАТАТА ЗАСТЪРГА НЕЩО ГОЛЯМО СЛЕД ВНИМАТЕЛНО ПОЧИСТВАНЕ ВИДЯХ ПЪРВО ЕДИН ПРАВИЛЕН КРЪГЪЛ ОТВОР ВЪРХУ РАВНА ПОВЪРХНОСТ СЛЕД МАЛКО ОЩЕ ЕДИН И НАКРАЯ ЗАГРЯХМЕ ОГРОМНА ЖЕЛЯЗНА ПЛОЧА НА ПЕЧКА С ДЪРВАС 4 ОТВОРА НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКЪВ СЕГНАЛ ДАВАШЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ТОВА БЕШЕ В ДАЛЕЧНАТА 1998 А МАШИНКАТА БЕШЕ ОТ ПЪРВИТЕ НА СТЕФАН ОТ ВАРНА (MIKRON) МНОГО ГОТИН ЧОВЕК
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: най-странните намерени неща Чет Ное 03, 2011 12:10 am
еее не знам но миналия месец барнахме един газопровод които идва от русия .. ..... голямо копане падна поне да беше някои голямо желяжо , да си плати копането
Колеги, ако не друго, с тия скъпи детектори поне ше прочистите Родината от боклуци, поклон пред титаничния ви труд, заслужавате паметник на Чистача, пардон, на Копача
Стан , Стан , що се заяждаш с хората , избиваш комплекси , що не се "похвалиш " и ти с нещо ?
Стан Новобранец
Заглавие: Re: най-странните намерени неща Чет Ное 10, 2011 2:45 am
pepi03 написа:
Стан , Стан , що се заяждаш с хората , избиваш комплекси , що не се "похвалиш " и ти с нещо ?
Ами Пепи, с какво да се похваля, аз не съм като десетките хиляди наивници у нас, които обикалят като гламави по чукарите с надеждата да намерят нещо ценно и да забогатеят,а вместо това пълнят по една торба с метални боклуци всеки път,с меняват детектор след детектор, заблуждавайки се, че предишната машина е виновна, че намират само боклуци, и с всяка нова машина надеждите възкръсват, за да угаснат след поредната торба с изровени капачки и пирони.
Още от малък съм зарибен по това хоби и си останах един от малкото истински хобисти, тоест хора, които не излизат с металотърсач извън дома си, защото излезеш ли навън по гори, полета и чукари, то ти вече не си хобист, а чист иманяр. Затова се надявам Федерацията да направи полигони на много места и там да се събираме истинските хобисти, а иманярите нека си пълнят торбите с метални боклуци по полета и чукари, с напразните надежди да забогатеят. Наистина е тъжно, че толкова много хора, десетки хиляди, пропиляват живота си с такива илюзии, това са десетки хиляди съдби,страдащи от разбити мечти и обречени цял живот да копаят дупки - вместо да сътворят нещо впечатляващо, с което другите да ги запомнят, те оставят само дупки след себе си...
Питаш ме с какво мога да се похваля - още като младеж, в годините на Тато, направих един металотърсач по класическата схема с честотно биене, правех си експерименти у дома, беше ми супер интересно, още е някъде у дома, ако го намеря ще го снимам и покажа тук. Апаратчето си работи чудесно, ако бях решил да стана иманяр и да обикалям цял живот по чукарите, при повече късмет съм могъл да изровя я античен шлем, я гърне с жълтици, заровени примерно на педя под земята, с това апаратче да 10-тина лева съм могъл да чуя такива обекти без проблем.
Ами Пепи, с какво да се похваля, аз не съм като десетките хиляди наивници у нас, които обикалят като гламави по чукарите с надеждата да намерят нещо ценно и да забогатеят,а вместо това пълнят по една торба с метални боклуци всеки път,с меняват детектор след детектор, заблуждавайки се, че предишната машина е виновна, че намират само боклуци, и с всяка нова машина надеждите възкръсват, за да угаснат след поредната торба с изровени капачки и пирони.
Още от малък съм зарибен по това хоби и си останах един от малкото истински хобисти, тоест хора, които не излизат ,ми не взема да изкопая ощес металотърсач извън дома си, защото излезеш ли навън по гори, полета и чукари, то ти вече не си хобист, а чист иманяр. Затова се надявам Федерацията да направи полигони на много места и там да се събираме истинските хобисти, а иманярите нека си пълнят торбите с метални боклуци по полета и чукари, с напразните надежди да забогатеят. Наистина е тъжно, че толкова много хора, десетки хиляди, пропиляват живота си с такива илюзии, това са десетки хиляди съдби,страдащи от разбити мечти и обречени цял живот да копаят дупки - вместо да сътворят нещо впечатляващо, с което другите да ги запомнят, те оставят само дупки след себе си...
Питаш ме с какво мога да се похваля - още като младеж, в годините на Тато, направих един металотърсач по класическата схема с честотно биене, правех си експерименти у дома, беше ми супер интересно, още е някъде у дома, ако го намеря ще го снимам и покажа тук. Апаратчето си работи чудесно, ако бях решил да стана иманяр и да обикалям цял живот по чукарите, при повече късмет съм могъл да изровя я античен шлем, я гърне с жълтици, заровени примерно на педя под земята, с това апаратче да 10-тина лева съм могъл да чуя такива обекти без проблем.
Ееееех,човече,ти уби всичко детско в мен!Нима всичките ми сънища за несметни богатства са само една илюзия?Нима цял живаот ще си остана с празните надежди за голямото/няколко тона /имане?Що си блъскам главата с глупости,ми не взема да изкопая още некоя дупка,а?-Той ще ми гаси надеждите на мене!.............Пич,май си изпаднал в некво заблуждение,бе!Заблуждение относно себе си!Кой,по дяволите си мислиш че си ти, за да даваш оценка за живота на другите,а?
kafeto Легионер
Заглавие: Re: най-странните намерени неща Чет Ное 17, 2011 11:36 am
аз последно в неделя,гледам на дисплея оверлоуд ,пускам пинпоинта -голям обект ,забивам лопатата иизлиза кво мислите -ЛОПАТА ей голям смях падна .бях видял наскоро тази карикатура ,че като излезе лопатата се сетих за нея