Това парче злато тежи 5,17грама и е намерено със металдетктор.Поради големия екземпляр и красотата е оценено на около 10 000$.
Ето ви златни парчета със заоблена форма ,които реката ги е носила на дълго разтояние от ядрото на златното находище .
Тези парчета злато не са оформени от потоците и реките,те са изкопани на върха на хълм в близозост до скалите къде се е формирало то.Виждате колко са грапави от крайщата си.
Кварц със злато,цена 14 000$
Пожелавам на всички ви ето такъв късмет през тази година.Успех.
Заглавие: Re: Любопитни неща със снимки. Пон Яну 03, 2011 12:15 am
Ехаа супер са снимките и цените , ама кога ние в бг ще вземем толкоз пари за нещо подобно , ако намерим , тия отгоре ше им скимне и златотърсачеството да забранят като видят тези цени ...
Колега прав си, те тея отгоре като видят нещо от което хората искарват- веднага го правят незаконно.
Не питай старило, питай патило!
Гост Гост
Заглавие: Re: Любопитни неща със снимки. Вто Яну 04, 2011 12:27 am
риболова като хоби не предполага продажба на уловената риба на трети лица а най-малкото в големи количества, как може да се очаква икономическа облага от занимания наречени ХОБИ ? ако от тази "работа" очакваш пари .. тва не е хоби .. то си е бизне(работа)
ако изкарваш големи доходи от промиване на злато нормално е държавата да ти каже " чек ся , ти ко правиш ? " чие злато събираш ?
Специално за златото нямам в предвид да искарваш такива промишлени количества, като жената на снимката(което си е и малко вероятно) а за хорицта дето ходят цял живот по реките и ситят.
Айде и нещо намерено от мен, но без подложката: .......
Колега това пирит ли е ?
бяха ми казали, че е смесица желязо, мед, сребро, злато, цинк и др.... и да си го запазя за сувенир.... ама сякаш халко пирит ми се върти в главата. Бангиите го пищят цветно...
Като гледам тия снимки на злато се сещам , за мой добър познат от Судан, кайто за 6м. събра 3.7кг. самородно злато в Судан. От 2 години там има голяма златна треска с много злато.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Като гледам тия снимки на злато се сещам , за мой добър познат от Судан, кайто за 6м. събра 3.7кг. самородно злато в Судан. От 2 години там има голяма златна треска с много злато.
На тези хора трабва да им изкупуват златото 2 пъти по-скъпо ,а те им го изкупуват 3 пъти по-евтино , много лоши условия и тежка работа , но и те нямат избор ! Най-много ме шашна човека с майнлаба страшен е !!! Колкото до твоя познат 3.7кг си е много голямо количество , ядът неедът хора да има с кой отивам там да си пробвам късмета , пък несе знае кой кой ще изяде и ние не сме първокласна стока !
Този пич ме навива да ходя и аз там за месец. С него търгувам от много време и е стабилен. Ако щете вярвайте ама ми минава през акъл и тая история. Исках да запиша едно видео за реклама, а и златце ако има що не. Ама незнам де шубе си е.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Този пич ме навива да ходя и аз там за месец. С него търгувам от много време и е стабилен. Ако щете вярвайте ама ми минава през акъл и тая история. Исках да запиша едно видео за реклама, а и златце ако има що не. Ама незнам де шубе си е.
Що не спонсорираш една експедиция ,аз ще събера екип ,от тебе оборудването и спонсорството , като дръпнем с материала вземаш 30% от печалбата ,мене канибали и разни талибанчета с калашници неме плашат най много и на тях процент да се даде ,там поне има възможност да си пооправим живота ,тука в бг само ни зариват с пумии .....
Що не спонсорираш една експедиция ,аз ще събера екип ,от тебе оборудването и спонсорството , като дръпнем с материала вземаш 30% от печалбата ,мене канибали и разни талибанчета с калашници неме плашат най много и на тях процент да се даде ,там поне има възможност да си пооправим живота ,тука в бг само ни зариват с пумии .....
Айде и нещо намерено от мен, но без подложката: .......
Колега това пирит ли е ?
бяха ми казали, че е смесица желязо, мед, сребро, злато, цинк и др.... и да си го запазя за сувенир.... ама сякаш халко пирит ми се върти в главата. Бангиите го пищят цветно...
е да де Да то тва е пирита ..ama ти тва го знаеш нали
Светльо включете и мен в списъка...
Приятелю, на драго сърце. Системата е доста бърза и струва 1500-2000лв. отиване и връщане. София-Мюнхен-Мюнхен-Картум от там рейс на юг до едно градче http://bg.tixik.com/m/%D0%A1%D1%83-203/ и там на хотел за по 5евро на ден и транспорт до местата по 5евро и храна 5 евро - това е системата и за 24часа сме там, а след 40часа почваме да търсим. Там сам продал доста Технетикс, Фишер Ф75 и Минелаб GPX4500, а напоследък Gold Bug MEGA http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_53&products_id=268 пуснал съм супер цени за златотърсачите на Фишер на 19Кхц
ама ме е шубе все пак - то с нас ще има хора де ама ...
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Любопитни неща със снимки. Сря Яну 05, 2011 9:59 am
Като студент имах позната която ходи в Судан на някаква хуманитарна мисия.... и ми каза, че повече не иска да чуе за тази държава.... всичко бяло там (точно на Юг където са негрите ) го гледат както ние тука гледаме агънце на чеверме... ето и другата страна на Судан, да видите за какви "животни" става въпрос : http://www.24chasa.bg/Gallery.asp?GalleryId=614853
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Любопитни неща със снимки. Сря Яну 05, 2011 10:39 am
Цитат :
http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_53&products_id=268 пуснал съм супер цени за златотърсачите на Фишер на 19Кхц
ама ме е шубе все пак - то с нас ще има хора де ама ...
Чесно казано си е страшно - като нищо могат да ни захвърлят(заровят) в пустинята без никой да разбере - все пак сме конкуренция на месните търсачи...Това за Фишера на 19kHz - много добра цена...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Любопитни неща със снимки. Сря Яну 05, 2011 11:17 am
Специално за тебе има още по-добра Ако ме отвлекат в Судан, Джонито ще дава банкет 1 година и затова май няма да ходя
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Любопитни неща със снимки. Сря Яну 05, 2011 11:34 am