Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Пет Юни 18, 2010 12:21 am
apti написа:
... брееех... бате zlatko много лафове знаиш ти бре ... ама да не си от ония дето пред компа са "аслани" а очи в очи са "насрани" ...
брат4ед-ти много-много не се обаждай,4е да не отнесеш калая и после теб да не мисля,себе си не мога оправя,остава и ти после да си ми дерт
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Пет Юни 18, 2010 12:29 am
Може би тръпката от предстоящия Събор отнема вниманието на адмните,да не заключат тази тема. Ай спирайте се вече. Темата е за друго....
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Пет Юни 18, 2010 12:34 am
sitalk написа:
Може би тръпката от предстоящия Събор отнема вниманието на адмните,да не заключат тази тема. Ай спирайте се вече. Темата е за друго....
Не,много внимателно следя темата и се чудя ,дали да я заключвам или да търкам коментари.Темата си има заглавие и май трябва него да променя и да я местя цялата тема на друго място.
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Пет Юни 18, 2010 12:54 am
темата стана тип "Старата Нумизма",където имаше "огън и меч"....
tepes Цезар
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Пет Юни 18, 2010 1:42 am
zlatko написа:
tepes ;скрий се под полата на жена си, там ще си в безопасност, може да ти мирише по хубаво там:
Ибре Златко Не дей така бре, откак ти видех аватаро, нощем се напикавам, сега след тия лични заплахи, ше земем да се насирам. Пази боже жената, да не разбере причината, щото ще ти окапе кожата от пране на насрани гащи ... а, забравих дали съм ти казвал, ама друг път ще ти разправям, как миналата година жената стана Мистър Олимпия По-здрав П.П. ...а и още нещо..., се некой требеше да ти го каже ...и жена ти мирише хубаво там...
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Пет Юни 18, 2010 7:46 am
apti написа:
... брееех... бате zlatko много лафове знаиш ти бре ... ама да не си от ония дето пред компа са "аслани" а очи в очи са "насрани" ...
Как те не е страх бе Апти,и без това са ти останали малко зъби