Ето нещо да се смееш ли или ????? http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=525076
gozilla Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно Съб Май 08, 2010 8:03 pm
ако историята не беше толкоз абсурдна щеше да е смешна...но така е в държавата Абсурдистан с абсурдното и законодателство Тука положението никога няма да се оправи..най долната държава на континента
charon Цезар
Заглавие: Re: Нещо интересно Съб Май 08, 2010 8:11 pm
Това е вече прекалено..............
Джони Цезар
Заглавие: Re: Нещо интересно Съб Май 08, 2010 9:52 pm
gozilla написа:
ако историята не беше толкоз абсурдна щеше да е смешна...но така е в държавата Абсурдистан с абсурдното и законодателство Тука положението никога няма да се оправи..най долната държава на континента
Няма какво да се каже повече от това, което е казал колегата. Ако бях на мястото на човека, щях да съдя държавата. Ако може естествено, щото законите са така написани, че вече не можем да ги разберем, пък май и управляващите и законодателя не си ги разбират.
Cicero Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно Съб Май 08, 2010 10:01 pm
Незнам за какво се учудвате, това е нещо "номално" подобни примери за малоумната ни бюрокрация не са 1 и 2 . По скоро се учудвам на действията на човека за това че им се е обадил трябва да знае кво следва и да отпише стоежа оправия нямааа
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Нещо интересно Съб Май 08, 2010 10:20 pm
май ве4е на вестници и на адвокати не трябва да вярваме.не 4е законите ни са закони като за европа,но преса и адвокати пък хи4 не са
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Нещо интересно Нед Май 09, 2010 9:20 am
TITUS написа:
май ве4е на вестници и на адвокати не трябва да вярваме.не 4е законите ни са закони като за европа,но преса и адвокати пък хи4 не са
Само данеси на мястото на собствениците.Да си направиш труда да се обадиш че в изкопа излизат артефакти,което става рядко при положение че града лежи върху старо селище кадето и да копнеш излиза.За благодарност получава това отношение,значи другите дето строят да си правят изводите как да деистват като намерят нещо.ДА СЕ ОБАДЯТ ИЛИ ДА ОТЛИВАТ БЕТОНА ОТГОРЕ КАКТО ПРАВЯТ ПОВАЧЕТО????
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Нещо интересно Нед Май 09, 2010 10:23 am
gozilla написа:
Хм много силно изказване. Аз си мисля че нашата държава е на най-хубавото място в европа. гозилла я ми кажи държавата ли е долна или правителството.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Нещо интересно Нед Май 09, 2010 11:05 am
Въпросът е по скоро -Кое от всичките Правителства през последните 20г.- Не можеш да виниш сегашното за всичкият буламач сътворен преди тях от тъпите чиновници.
Гост Гост
Заглавие: Re: Нещо интересно Нед Май 09, 2010 11:53 am
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 07, 2010 8:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
gozilla Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно Нед Май 09, 2010 12:43 pm
kopa4 Ти май не правиш разлика между държава и територия Да не казвам че тука вече не е държава а някаква си изоставена територия ..достатъчно съсипана..окрадена и осрана наричаща се България
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Нещо интересно Нед Май 09, 2010 4:27 pm
PHOENIX написа:
stan960 написа:
Въпросът е по скоро -Кое от всичките Правителства през последните 20г.- Не можеш да виниш сегашното за всичкият буламач сътворен преди тях от тъпите чиновници.
нищо по назаде от 10-15 години не може да е оправдание за състоянието ни, босна преди 15 гидини да не бяха по напред от нас , ами румъния как беще преди 10 а сега те каде са ние каде сме ..
не е начина да се оправдаваме с стари работи а да работим ТУК И СЕГА
не трябва да се връщаме 10-15 години назад,а само 5-6.досега по4ти вси4ки управници са крали,но никой не е крал като далавераджийски мекеретата от тройната коалиция.защо монарх,комунист и оня де за власт е готов на вси4ко управляваха БГ?къв беше този съюз?егати ! и тея договори които са склю4ени без покритие сещаш ли се кое правителство трябва да ги плаща? и на първанов трябва да му се потърси отговорност. вси4ки от тройната коалиция на съд.и да видим дали ще се краде
apti Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно Нед Май 09, 2010 7:04 pm
...бате TITUS ти явно си фен на стойките дет ги чука бойко борисов ...само да не стане така да я търсиш тройната коалиция след време
vale Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно Нед Май 09, 2010 7:58 pm
Аптито може да излезе прав да видим новите баретари в смисьл щот повечето са сьс барети кви ще ги набарбоцат.Впрочем то вече прозира тоталитарна-диктатура.
sc Про-Консул
Заглавие: Re: Нещо интересно Нед Май 09, 2010 10:02 pm
напално сам сагласен , използваики борбата с организираната престапност ,се приеха закони които дават неограни4ена власт на Полицията да ма4ка обикновения гразданин ..това е много опасно за крехката демокрация / доколкото я имасе/ ,,,,
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Нещо интересно Нед Май 09, 2010 10:24 pm
apti написа:
...бате TITUS ти явно си фен на стойките дет ги чука бойко борисов ...само да не стане така да я търсиш тройната коалиция след време
брат4ет в интерес на истината хи4 не оби4ам никви стойки и дано не се окажеш прав,но аз няма как да търся тройната коалиция не само щото съм демократ голем,но и щото големо дърво съм гризнал от тях. и не само аз,а цяла БГ с изклю4ение на техните хора.и сега заради тях белим махорката
apti Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно Нед Май 09, 2010 10:42 pm
TITUS написа:
apti написа:
брат4ет в интерес на истината хи4 не оби4ам никви стойки и дано не се окажеш прав,но аз няма как да търся тройната коалиция не само щото съм демократ голем,но и щото големо дърво съм гризнал от тях. и не само аз,а цяла БГ с изклю4ение на техните хора.и сега заради тях белим махорката
...бате възможно е ти персонално да си пострадал, но за цяла БГ сякаш не си много прав . Щото аз не съм техен човек ама тогава имаше работа и стинки в джоба - а сега се подава к...ц от скъсания джоб.