Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Съб Юни 12, 2010 5:15 pm
sitalk написа:
zlatko написа:
djotoriij написа:
Търсачите са в основата на всичко. Без тях нестава.
Мислиш че има търсачи в този форум ,-има но те са в гората, а тук са филасофи:
Ти от кои си?
Теб какво те интересува
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Съб Юни 12, 2010 7:15 pm
Вие ще престанете ли в една тема да пишете по 100поста с глупости бе
Дошло е време,робите да преброят господарите!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Нед Юни 13, 2010 12:21 am
zlatko написа:
sitalk написа:
zlatko написа:
djotoriij написа:
Търсачите са в основата на всичко. Без тях нестава.
Мислиш че има търсачи в този форум ,-има но те са в гората, а тук са филасофи:
Ти от кои си?
Теб какво те интересува
Да прав си,хич не ме интересуваш.Боли ме оная работа за тебе, г-н ГОЛЯМ ТЪРСАЧО!!!
Добре,че си ти,иначе монетите щяха да си останат в земята и да изгният...
Последната промяна е направена от sitalk на Нед Юни 13, 2010 3:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
apti Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Нед Юни 13, 2010 2:32 pm
... що така бе бате zlatko... много серт го раздаваш... според мен истинските търсачи са хем в гората хем по форумите...
Гост Гост
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Нед Юни 13, 2010 9:31 pm
apti написа:
... що така бе бате zlatko... много серт го раздаваш... според мен истинските търсачи са хем в гората хем по форумите...
ееееееее как позна Бат Апти,предавам се,аз си нося лаптопчето с мен,и като ми писне да ме удрят монетките по кратуната,гледам кво става тука
vasko_87 Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Вто Юни 15, 2010 1:15 am
ситалк ли си какъв си първо питаш от кои си после не ме интересува с....ур
vasko_87 Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Вто Юни 15, 2010 1:18 am
а ти да не би да се мислиш за голям тарсач смешник тука не форум да се заяждаме а да обменяме иформацияяяяя разбрали търсачо
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Вто Юни 15, 2010 9:11 am
vasko_87 написа:
ситалк ли си какъв си първо питаш от кои си после не ме интересува с....ур
Попитах го от кои е,той отговори грубо. Следователно и аз така ще му отговоря.
Последната промяна е направена от sitalk на Вто Юни 15, 2010 9:35 am; мнението е било променяно общо 1 път
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Вто Юни 15, 2010 9:24 am
vasko_87 написа:
а ти да не би да се мислиш за голям тарсач смешник тука не форум да се заяждаме а да обменяме иформацияяяяя разбрали търсачо
Не се мисля за голям търсач и никога не съм го казвал.Разбра ли? Много добре знам,че това е Форум(много по-рано от теб) и че не е място за караници,господинчо Я разгледай всичките ми писаници и после писаниците на човека,който защитаваш и сам прецени кой се заяжда и кой не. 5% от моите писаници са заядливи...,а на господин Златко са 90%. Така,че господинчо...ПРЕДИ ДА НАПИШЕШ НЕщО,ВИЖ,ПРЕЦЕНИ,ПОМИСЛИ.. На човека,който защитаваш,също...виж му и другия НИК.-там пак си личи заядливия му тон,макар,че се опитва да не го показва.Знаеш ли му другия Ник? Смешника си ти в случея,щото се изказваш неподготвен. И друго...ти забрави ли,че с теб си говорихме по тел. да се уговаряме да ходим на Събранието в Ловеч? Също и да правим нещо като сбирка на колеги в София? Ти май хич не помниш с кой пишеш и говориш,а? Бая се изложи,момко
comander Цезар
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Вто Юни 15, 2010 7:18 pm
Тои тоз златко, нещто маи изнервя хората тука се гледа интрига да праи каква му е мисията тука незнам.
charon Цезар
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Вто Юни 15, 2010 7:52 pm
vasko_87 написа:
Колегата Ситалк,не си спомяням да се е заяждал с някогоко,тъкмо обратното на доста хора е помогнал
Viver est militare!
zlatko Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Вто Юни 15, 2010 8:21 pm
comander написа:
Тои тоз златко, нещто маи изнервя хората тука се гледа интрига да праи каква му е мисията тука незнам.
ало ти малоумен ли си за каква интрига ми говориш каква мисия.-Я прочети темата от начало че да не ти отворя очите.
zlatko Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Вто Юни 15, 2010 8:53 pm
apti написа:
Апти
comander Цезар
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Сря Юни 16, 2010 12:29 am
zlatko написа:
comander написа:
ало ти малоумен ли си за каква интрига ми говориш каква мисия.-Я прочети темата от начало че да не ти отворя очите.
пич не ми говори на ало и не ми отваряи очите,че от такива побоиници като тебе ощте ходя по полиците зарад жалби срещу мене.
топи Цезар
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Сря Юни 16, 2010 5:51 pm
брях само мутри тука.аз са махам
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Чет Юни 17, 2010 4:50 pm
sitalk написа:
vasko_87 написа:
Не се мисля за голям търсач и никога не съм го казвал.Разбра ли? Много добре знам,че това е Форум(много по-рано от теб) и че не е място за караници,господинчо Я разгледай всичките ми писаници и после писаниците на човека,който защитаваш и сам прецени кой се заяжда и кой не. 5% от моите писаници са заядливи...,а на господин Златко са 90%. Така,че господинчо...ПРЕДИ ДА НАПИШЕШ НЕщО,ВИЖ,ПРЕЦЕНИ,ПОМИСЛИ.. На човека,който защитаваш,също...виж му и другия НИК.-там пак си личи заядливия му тон,макар,че се опитва да не го показва.Знаеш ли му другия Ник? Смешника си ти в случея,щото се изказваш неподготвен. И друго...ти забрави ли,че с теб си говорихме по тел. да се уговаряме да ходим на Събранието в Ловеч? Също и да правим нещо като сбирка на колеги в София? Ти май хич не помниш с кой пишеш и говориш,а? Бая се изложи,момко
Кой му е другия ник?Много ми е интересно
zlatko Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Чет Юни 17, 2010 6:46 pm
comander написа:
zlatko написа:
comander написа:
пич не ми говори на ало и не ми отваряи очите,че от такива побоиници като тебе ощте ходя по полиците зарад жалби срещу мене.
comander: с тази снимка никого няма да уплашиш най-малко мен.А колко до жалбите това да не те притеснява ;Такива мъже като теб срещам почти всеки ден и вече ме болят ръцете да ги шамря.-ВНИМАВАЙ не знаеш кой стои от другата страна на компа;че да не дойде твоя ред за жалби;
tepes Цезар
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Чет Юни 17, 2010 7:06 pm
Бре, бре, бре Големи мъже в тоя форум, чак ви се изтъркаха пръстчетата от клавиатурата Отивам да се скрия някъде, че тук става страшно, замириса на мускули
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Чет Юни 17, 2010 8:03 pm
zlatko написа:
comander написа:
zlatko написа:
comander написа:
comander: с тази снимка никого няма да уплашиш най-малко мен.А колко до жалбите това да не те притеснява ;Такива мъже като теб срещам почти всеки ден и вече ме болят ръцете да ги шамря.-ВНИМАВАЙ не знаеш кой стои от другата страна на компа;че да не дойде твоя ред за жалби;
Що не доидете на събора да напраите малко сеир бе олам.
zlatko Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Чет Юни 17, 2010 8:25 pm
tepes написа:
Бре, бре, бре Големи мъже в тоя форум, чак ви се изтъркаха пръстчетата от клавиатурата Отивам да се скрия някъде, че тук става страшно, замириса на мускули
tepes ;скрий се под полата на жена си, там ще си в безопасност, може да ти мирише по хубаво там:
apti Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Чет Юни 17, 2010 8:33 pm
... брееех... бате zlatko много лафове знаиш ти бре ... ама да не си от ония дето пред компа са "аслани" а очи в очи са "насрани" ...
ANTONIO_PIVS Новобранец
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Чет Юни 17, 2010 8:38 pm
бри комондера не си поплюва
apti Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Чет Юни 17, 2010 8:42 pm
Kiril62 написа:
До месец ще бъде внесен проект за изменение и допълнение на Закона за културното наследство, уточни по телефона за "По света и у нас" зам.-министър Тодор Чобанов. Предстои прецизиране на самото понятието "културна ценност", на реда за приемане на археологически обекти, на аукционната дейност. Дали и как ще се търси баланс на интересите при опазване на културното ни наследство предстои да узнаем.
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Чет Юни 17, 2010 8:45 pm
http://bnt.bg/bg/news/view/30306/drugijat_muzej_apel_kym_drugija_zakon[/quote]... аз предлагам да се върнем на темата...[/quote] Послушаи те го.
vasko_87 Легионер
Заглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги. Чет Юни 17, 2010 11:47 pm
колеги стига сте се заяждали тука не сме за това да се правим на силни или не е така помислета малко форума за каквое мерете си силите на вънка с апаратите там можете да се докажете