Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
kupuvam wave prodavam tesoro nokta VANQUISH mask Майнлаб nexus GOLD голден miladinka МЕТАЛОТЪРСАЧИ Simplex грунда нишани Minelab Coil Fisher маск lorenz Spectrum deus врътка пират TEKNETICS

Нещо интересно и за всички колеги.

Go down 
+18
charon
comander
apti
sony147
sitalk
vasko_87
zlatko
stan960
Domina
djotoriij
Aemilivs
ivan113
adminn
delgogo
TITUS
mitkovich
emilio
Kiril62
22 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
zlatko
Легионер
Легионер
zlatko

Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyСъб Юни 12, 2010 5:15 pm

sitalk написа:
zlatko написа:
djotoriij написа:
Търсачите са в основата на всичко. Без тях нестава. Laughing
Мислиш че има търсачи в този форум ,-има но те са в гората, а тук са филасофи: study на маса

Ти от кои си?
Теб какво те интересува Exclamation Exclamation Exclamation
Върнете се в началото Go down
sony147
Цезар
Цезар
sony147

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyСъб Юни 12, 2010 7:15 pm

Вие ще престанете ли в една тема да пишете по 100поста с глупости бе Evil or Very Mad

Дошло е време,робите да преброят господарите!
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyНед Юни 13, 2010 12:21 am

zlatko написа:
sitalk написа:
zlatko написа:
djotoriij написа:
Търсачите са в основата на всичко. Без тях нестава. Laughing
Мислиш че има търсачи в този форум ,-има но те са в гората, а тук са филасофи: study на маса

Ти от кои си?
Теб какво те интересува Exclamation Exclamation Exclamation

Да прав си,хич не ме интересуваш.Боли ме оная работа за тебе, г-н ГОЛЯМ ТЪРСАЧО!!!

Добре,че си ти,иначе монетите щяха да си останат в земята и да изгният...

Последната промяна е направена от sitalk на Нед Юни 13, 2010 3:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
apti
Легионер
Легионер
apti

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyНед Юни 13, 2010 2:32 pm

... що така бе бате zlatko... много серт го раздаваш... според мен истинските търсачи са хем в гората хем по форумите...
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyНед Юни 13, 2010 9:31 pm

apti написа:
... що така бе бате zlatko... много серт го раздаваш... според мен истинските търсачи са хем в гората хем по форумите...
ееееееее как позна Бат Апти,предавам се,аз си нося лаптопчето с мен,и като ми писне да ме удрят монетките по кратуната,гледам кво става тука cherry
vasko_87
Легионер
Легионер
vasko_87

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyВто Юни 15, 2010 1:15 am

ситалк ли си какъв си първо питаш от кои си после не ме интересува с....ур
vasko_87
Легионер
Легионер
vasko_87

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyВто Юни 15, 2010 1:18 am

а ти да не би да се мислиш за голям тарсач смешник тука не форум да се заяждаме а да обменяме иформацияяяяя разбрали търсачо
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyВто Юни 15, 2010 9:11 am

vasko_87 написа:
ситалк ли си какъв си първо питаш от кои си после не ме интересува с....ур

Попитах го от кои е,той отговори грубо.
Следователно и аз така ще му отговоря.

Последната промяна е направена от sitalk на Вто Юни 15, 2010 9:35 am; мнението е било променяно общо 1 път
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyВто Юни 15, 2010 9:24 am

vasko_87 написа:
а ти да не би да се мислиш за голям тарсач смешник тука не форум да се заяждаме а да обменяме иформацияяяяя разбрали търсачо

Не се мисля за голям търсач и никога не съм го казвал.Разбра ли?
Много добре знам,че това е Форум(много по-рано от теб) и че не е място за караници,господинчо Exclamation
Я разгледай всичките ми писаници и после писаниците на човека,който защитаваш и сам прецени кой се заяжда и кой не.
5% от моите писаници са заядливи...,а на господин Златко са 90%.
Така,че господинчо...ПРЕДИ ДА НАПИШЕШ НЕщО,ВИЖ,ПРЕЦЕНИ,ПОМИСЛИ..
На човека,който защитаваш,също...виж му и другия НИК.-там пак си личи заядливия му тон,макар,че се опитва да не го показва.Знаеш ли му другия Ник?
Смешника си ти в случея,щото се изказваш неподготвен.
И друго...ти забрави ли,че с теб си говорихме по тел. да се уговаряме да ходим на Събранието в Ловеч? Също и да правим нещо като сбирка на колеги в София?
Ти май хич не помниш с кой пишеш и говориш,а? Very Happy
Бая се изложи,момко Very Happy
comander
Цезар
Цезар
comander

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyВто Юни 15, 2010 7:18 pm

Тои тоз златко, нещто маи изнервя хората тука се гледа интрига да праи каква му е мисията тука незнам.
charon
Цезар
Цезар
charon

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyВто Юни 15, 2010 7:52 pm

vasko_87 написа:
Колегата Ситалк,не си спомяням да се е заяждал с някогоко,тъкмо обратното на доста хора е помогнал Exclamation

Viver est militare!
zlatko
Легионер
Легионер
zlatko

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyВто Юни 15, 2010 8:21 pm

comander написа:
Тои тоз златко, нещто маи изнервя хората тука се гледа интрига да праи каква му е мисията тука незнам.
ало ти малоумен ли си за каква интрига ми говориш каква мисия.-Я прочети темата от начало че да не ти отворя очите.
zlatko
Легионер
Легионер
zlatko

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyВто Юни 15, 2010 8:53 pm

apti написа:
Апти
:plane:
comander
Цезар
Цезар
comander

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyСря Юни 16, 2010 12:29 am

zlatko написа:
comander написа:
ало ти малоумен ли си за каква интрига ми говориш каква мисия.-Я прочети темата от начало че да не ти отворя очите.
пич не ми говори на ало и не ми отваряи очите,че от такива побоиници като тебе ощте ходя по полиците зарад жалби срещу мене.
топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyСря Юни 16, 2010 5:51 pm

брях само мутри тука.аз са махам Very Happy
danio1978
Легионер
Легионер
danio1978

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyЧет Юни 17, 2010 4:50 pm

sitalk написа:
vasko_87 написа:

Не се мисля за голям търсач и никога не съм го казвал.Разбра ли?
Много добре знам,че това е Форум(много по-рано от теб) и че не е място за караници,господинчо Exclamation
Я разгледай всичките ми писаници и после писаниците на човека,който защитаваш и сам прецени кой се заяжда и кой не.
5% от моите писаници са заядливи...,а на господин Златко са 90%.
Така,че господинчо...ПРЕДИ ДА НАПИШЕШ НЕщО,ВИЖ,ПРЕЦЕНИ,ПОМИСЛИ..
На човека,който защитаваш,също...виж му и другия НИК.-там пак си личи заядливия му тон,макар,че се опитва да не го показва.Знаеш ли му другия Ник?
Смешника си ти в случея,щото се изказваш неподготвен.
И друго...ти забрави ли,че с теб си говорихме по тел. да се уговаряме да ходим на Събранието в Ловеч? Също и да правим нещо като сбирка на колеги в София?
Ти май хич не помниш с кой пишеш и говориш,а? Very Happy
Бая се изложи,момко Very Happy
Кой му е другия ник?Много ми е интересно
zlatko
Легионер
Легионер
zlatko

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyЧет Юни 17, 2010 6:46 pm

comander написа:
zlatko написа:
comander написа:
пич не ми говори на ало и не ми отваряи очите,че от такива побоиници като тебе ощте ходя по полиците зарад жалби срещу мене.
comander: с тази снимка никого няма да уплашиш най-малко мен.А колко до жалбите това да не те притеснява ;Такива мъже като теб срещам почти всеки ден и вече ме болят ръцете да ги шамря.-ВНИМАВАЙ не знаеш кой стои от другата страна на компа;че да не дойде твоя ред за жалби;
tepes
Цезар
Цезар
tepes

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyЧет Юни 17, 2010 7:06 pm

Бре, бре, бре Very Happy
Големи мъже в тоя форум, чак ви се изтъркаха пръстчетата от клавиатурата Very Happy Very Happy Very Happy
Отивам да се скрия някъде, че тук става страшно, замириса на мускули
emilio
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyЧет Юни 17, 2010 8:03 pm

zlatko написа:
comander написа:
zlatko написа:
comander написа:
comander: с тази снимка никого няма да уплашиш най-малко мен.А колко до жалбите това да не те притеснява ;Такива мъже като теб срещам почти всеки ден и вече ме болят ръцете да ги шамря.-ВНИМАВАЙ не знаеш кой стои от другата страна на компа;че да не дойде твоя ред за жалби;
Що не доидете на събора да напраите малко сеир бе олам. :mdr97:
zlatko
Легионер
Легионер
zlatko

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyЧет Юни 17, 2010 8:25 pm

tepes написа:
Бре, бре, бре Very Happy
Големи мъже в тоя форум, чак ви се изтъркаха пръстчетата от клавиатурата Very Happy Very Happy Very Happy
Отивам да се скрия някъде, че тук става страшно, замириса на мускули
tepes ;скрий се под полата на жена си, там ще си в безопасност, може да ти мирише по хубаво там:
apti
Легионер
Легионер
apti

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyЧет Юни 17, 2010 8:33 pm

... брееех... бате zlatko много лафове знаиш ти бре ... Rolling Eyes ама да не си от ония дето пред компа са "аслани" а очи в очи са "насрани" Laughing ...
ANTONIO_PIVS
Новобранец
Новобранец
ANTONIO_PIVS

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyЧет Юни 17, 2010 8:38 pm

бри комондера не си поплюва :fessee:
apti
Легионер
Легионер
apti

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyЧет Юни 17, 2010 8:42 pm

Kiril62 написа:
До месец ще бъде внесен проект за изменение и допълнение на Закона за културното наследство, уточни по телефона за "По света и у нас" зам.-министър Тодор Чобанов. Предстои прецизиране на самото понятието "културна ценност", на реда за приемане на археологически обекти, на аукционната дейност. Дали и как ще се търси баланс на интересите при опазване на културното ни наследство предстои да узнаем.

http://bnt.bg/bg/news/view/30306/drugijat_muzej_apel_kym_drugija_zakon
... аз предлагам да се върнем на темата...
emilio
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyЧет Юни 17, 2010 8:45 pm

http://bnt.bg/bg/news/view/30306/drugijat_muzej_apel_kym_drugija_zakon[/quote]... аз предлагам да се върнем на темата...[/quote]
cheers Cool Послушаи те го.
vasko_87
Легионер
Легионер
vasko_87

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо интересно и за всички колеги.   Нещо интересно и за всички колеги. - Page 2 EmptyЧет Юни 17, 2010 11:47 pm

колеги стига сте се заяждали тука не сме за това да се правим на силни или не е така помислета малко форума за каквое мерете си силите на вънка с апаратите Very Happy там можете да се докажете

Нещо интересно и за всички колеги.
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Нещо интересно
» Нещо интересно свързано със нашто хоби
» Нещо много интересно !

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектинг Новини-
Идете на: