Заглавие: Re: Апел-молба за съдействие Сря Май 26, 2010 5:50 pm
Ще има имаааа!!!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Апел-молба за съдействие Сря Май 26, 2010 6:02 pm
- Верно ли - Мамо, мамо я ги виж............-Идат -погледни ги - С пушки, саби - Посрешни ги...............
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Апел-молба за съдействие Сря Май 26, 2010 7:06 pm
Абе с пушки саби нема да е но ще има!!!Като оня виц за мечката и г.вната .... и рекъл горския ще има ще имааа!Майтапа настрана,но нейде бях чел за Баба Ванга,където казвала,че щяло да дойде време мъртвите да спасяват живите!!!Та да не наближава туй време не знам
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Апел-молба за съдействие Сря Май 26, 2010 7:14 pm
- Алегорично бе батка - то ясно че сеа нема да са с пушки и саби ми с автомати и Стингъри........... - И туй де го е казала баба Ванга па е алегорично- То кат доде времето мъртвите да спасяват живите -пиши ни бегале............
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Апел-молба за съдействие Сря Май 26, 2010 7:20 pm
Ми то май всинца сме избегале веке Раздумка сладка ма опорочихме сериозната тема ,а и на чат го обърнахме отивам на прясна бира с прясна манатарка ади сполай ви от мен.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Апел-молба за съдействие Сря Май 26, 2010 7:24 pm
Блазе ти - още не съм кусал гъбки от гората таз година- Иначе кво за темата надявам се съфорумникът нема да ни се обиди - просто сме на изчакване и запълваме празното пространство............
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: Апел-молба за съдействие Сря Май 26, 2010 9:16 pm
stan960 написа:
Блазе ти - още не съм кусал гъбки от гората таз година- Иначе кво за темата надявам се съфорумникът нема да ни се обиди - просто сме на изчакване и запълваме празното пространство............
гледам тук сте на раздумка и за гъбки се облизвате та еи ви
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Апел-молба за съдействие Сря Май 26, 2010 11:00 pm
sony147 написа:
Човека го е казал още преди 65 години:"Ще завърши войната и ще хвърлим всичко,което имаме-всичкото злато,цялата материялна мощ за обработка и оглупяване на хората...Човешкият мозък,човешкото съзнание подлежат на изменение.Посявайки там хаос,ние ще подменим техните ценности с фалшиви и ще ги накараме да вярват в тях""Ще изкореним социалната същност на литературата,изкуството,театрите и киното.Всичко ще изобразява секса,култа към насилието,садизма,предателството,безнравствеността""Ще създадем хаос в управлението на държавите им.Ще насаждаме корупцията,безпринципността,подкупите.Честността,порядъчността ще се осмиват и ще станат отживелица от миналото.Ще култивираме ловко и незабелижимо нахалството,наглостта,лъжата,измамата,пиянството,наркоманията,животинският страх един от друг.ЩЕ СКЪСАМЕ ДУХОВНИТЕ ИМ КОРЕНИ,ЩЕ ОПОШЛЯВАМЕ И УНИЩОЖАВАМЕ ОСНОВИТЕ НА НАРОДНАТА ИМ НРАВСТВЕНОСТ.ЩЕ АТАКУВАМЕ МЛАДЕЖТА ОЩЕ В ДЕТСКИТЕ И ЮНОШЕСКИТЕ ГОДИНИ,ЩЕ Я РАЗЛАГАМЕ И РАЗВРАЩАВАМЕ.Ще ги направим циници и космополити...Ето какво ще направим!!!" Алън Дълес-1945г.в доклад пред Агенцията/ЦРУ/ Така,че доста години са си вършили работата и май всичко е безвъзвратно.Процеса е започнал отдавна!
много си прав колега,освен 4е процеса ве4е е завършен (масоните добре експлоатираха света)и идат други времена,,,един бог знае кви.може би един друг строй,с друг манталитет и култура,но едно е ясно за БГ- раята пак ще я духа
Гост Гост
Заглавие: Re: Апел-молба за съдействие Чет Май 27, 2010 11:16 pm
Заглавие: Re: Апел-молба за съдействие Пет Май 28, 2010 9:28 am
Османе напълно си прав,но гледам,че правиш асоциаций със стария ми аватар!!!Там имах друго в предвид,че дали си рая или не всичко е в главата!!!Който се чувства роб мисли и живее, като роб той във всеки строй и във всяка общност ще си е от раята!!!