Маргините отново на свобода!!!Колеги правете щото щете и където щете,като ви подгонят стреляйте-и без това няма да лежите!!!Поредния фарс, и поредната издънка на управляващите!!!Поредното доказателство,че бандюгите управляват и нищо не се променя!!!Бог да прости Темида-Поклон пред светлата й памет!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Апел!!! Пон Юни 14, 2010 6:45 pm
sony147 написа:
Маргините отново на свобода!!!Колеги правете щото щете и където щете,като ви подгонят стреляйте-и без това няма да лежите!!!Поредния фарс, и поредната издънка на управляващите!!!Поредното доказателство,че бандюгите управляват и нищо не се променя!!!Бог да прости Темида-Поклон пред светлата й памет!
А нима не знаете че законите са само за бедните, така че умната.
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Апел!!! Пон Юни 14, 2010 8:59 pm
колега не са виновни управляващите,не са виновни и МВР,не са виновни напоследък и прокуратура,а най-корумпирания орган български към настоящия момент-бълГърския съд.и както е известно на тях никой не може да им се бърка,т.е. те ще правят каквото си искат,защото са НЕДОСЕГАЕМИ.нямате си на представа кви съдии има.трябва да се променят законите и бате бойко и тях трябва да ги погне,защото октопода е нищо в сравнение с обле4ените в тоги мафия
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Апел!!! Вто Юни 15, 2010 12:22 am
TITUS написа:
колега не са виновни управляващите,не са виновни и МВР,не са виновни напоследък и прокуратура,а най-корумпирания орган български към настоящия момент-бълГърския съд.и както е известно на тях никой не може да им се бърка,т.е. те ще правят каквото си искат,защото са НЕДОСЕГАЕМИ.нямате си на представа кви съдии има.трябва да се променят законите и бате бойко и тях трябва да ги погне,защото октопода е нищо в сравнение с обле4ените в тоги мафия
Грешно мислиш. Друго трябва да се случи. Ама нямя да го коментирам,че вече ми писа да се повтарям..
Гост Гост
Заглавие: Re: Апел!!! Вто Юни 15, 2010 12:40 am
sitalk написа:
TITUS написа:
Грешно мислиш. Друго трябва да се случи. Ама нямя да го коментирам,че вече ми писа да се повтарям..
Да е честито ПОВИШЕНИЕТО,на съдия Лада Паунова ...."Сигурна съм в решението си по делото "Маргините". Не съм изпитвала страх, но ми тежеше, че процесът върви трудно", каза в интервю за БТА съдия Лада Паунова, произнесла присъдите по продължилото пет години мегадело.
По думите й прокуратурата не е успяла да докаже обвинението си по отношение на Красимир и Николай Маринови... http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3058751
Гост Гост
Заглавие: Re: Апел!!! Вто Юни 15, 2010 10:09 pm
Кокинов: Битката е загубена, но войната - не......... ...Той отбеляза, че са важни реакциите на чуждите наблюдатели у нас и допълни, че България ще продължи да търпи критики от Европейската комисия заради липсата на осъдени по знакови дела.
Безлов коментира, че последиците от оправдателната присъда ще са по-скоро политически, защото това дело беше един от аргументите на предишното правителство, че са взети мерки срещу организираната престъпност, че има съдебни дела и т.н.
Единият от въпросите, който ще възникне е до каква степен съдът е независим, до каква степен не е повлиян от различни адвокатски лобита и т.н., посочи той. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3055771
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Апел!!! Сря Юни 16, 2010 11:34 pm
avreliane-много си прав.предлагам да изпратим писмо до бате бойко от името на този форум и да го питаме кой нас,обикновените хора ще защитава.щото се видя,4е акулите и големите риби дърпат конциите на икономика и политика.и на бългЪрския СЪД.и 4е в българистан законите са само за простолюдието и за,,,,djasko
Гост Гост
Заглавие: Re: Апел!!! Чет Юни 17, 2010 12:46 am
TITUS написа:
avreliane-много си прав.предлагам да изпратим писмо до бате бойко от името на този форум и да го питаме кой нас,обикновените хора ще защитава.щото се видя,4е акулите и големите риби дърпат конциите на икономика и политика.и на бългЪрския СЪД.и 4е в българистан законите са само за простолюдието и за,,,,djasko
в деня който направиха Маргините,национални герой,бях в гората,и се скрих на една дебела сянка,имам тел с радио от 2 год,не го бях ползвал -радиото,и реших да го пробвам-като начало напипах предаване за Маргините,направи ми впечатление че журналистката попита някои/мъж,късничко бях напипал предаването/-как ще реагира ПРОСТОЛЮДИЕТО,оня се изказа в стил от рода-че са незначителни в тази ситуация.... смених канала-предаване за НАП,някаква жена дължала 10 ст,начислили и лихва 5 ст-общо 15 ст,да ги внесе чрез банка-3 лева и 68 ст-общо 3 лева и 83 ст,и там пак коментар-това била за простолюдието.... пак смених канала и пак тема за простолюдието-АБЕ ХОРА ДЕ ИЗЧЕЗНА НАРОДА БЕ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Апел!!! Чет Юни 17, 2010 9:25 am
Ще се върне,ще се върне народа,ам ще е късно ще е на танкове
tepes Цезар
Заглавие: Re: Апел!!! Чет Юни 17, 2010 9:52 am
На танкове грънци...! Българина най го е страх от танкове, стане ли въпрос за бой, засира земя, роднини, родина и се крие в миша дупка, друг да го освобождава друг да се трепе. На приказки обаче е пръв и най важното е, че си вярва.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Апел!!! Чет Юни 17, 2010 10:08 am
Колега и аз така викам,ама да не дава Господ, да се доказва народа,как и колко може да воюва,защото историята го е доказала-Българската войска,няма загубена битка,но няма спечелена война!?!?!?Това ясно ли ти е!?!Та май народа не е толкоз прост,колкото,всеки се опитва да го изкара а!?!?Май отдавна е разбрал,че и да се бие и да не се бие - ще го продадат!!!
tepes Цезар
Заглавие: Re: Апел!!! Чет Юни 17, 2010 1:00 pm
Така е историята го е доказала, когато българина е бил истински българин Сега сме роби, с робско мислене и психика, успяха да ни направят такива, за 60-тина години. Били сме под турско робтво 500 години, под византийско 200, но духа ни винаги е бил свободен, никога не сме били роби Сега сме, робуваме на мизерния живот и ни е страх да не го изубим
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Апел!!! Чет Юни 17, 2010 4:10 pm
tepes написа:
Така е историята го е доказала, когато българина е бил истински българин Сега сме роби, с робско мислене и психика, успяха да ни направят такива, за 60-тина години. Били сме под турско робтво 500 години, под византийско 200, но духа ни винаги е бил свободен, никога не сме били роби Сега сме, робуваме на мизерния живот и ни е страх да не го изубим
Колега истината е че сме непредсказуеми , който се е захванал с нас бял ден не е видял !Що империи по край нас се сгромолясаха , може би и още ще се сгромолясат ! Такава е съдбата на народа ни живеещ на тази територия ! http://www.blitz.bg/article/32 http://www.monitor.bg/article?id=191118
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Апел!!! Чет Юни 17, 2010 6:14 pm
Браво Слави,поддържай бойния дух,че ще трябва,разправям тук,но не вярват!Който плюе по род и родина нищо добро не го чака-той плюе в очите си!!!И най долните да сме никога не трябва да се плюем,а май това най го можем!!!Извън темата весело прекарване на събора и ако може свършете и малко работа!?!?!?Федерацията трябва да се развива и макар все още да не съм пълноправен член съм изцяло за нея!!!Поумувайте малко и за по нататъшното обединение със сходни дружества и ....... повече обединение и по малко разцепление!!Дано,не останат само спомени от един голям банкет и тестове на бангий