Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
VANQUISH wave Minelab врътка Simplex TEKNETICS deus Fisher mask МЕТАЛОТЪРСАЧИ грунда маск tesoro голден nokta lorenz miladinka пират нишани kupuvam prodavam Майнлаб Spectrum Coil GOLD nexus

АПЕЛ!

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyСря Мар 13, 2013 10:51 pm

Апел към Petronii! Колега , върни се във форума! Смешно е да се връщаш и да правиш по-няколко коментара и да бягаш! Големи мъже сме и не е нужно това - да бягаш!На кого се сърдиш- смешно е ! Макар ,че водихме няколко словесни полемики , аз Ти казвам , че те уважавам. Отдавна искам това да го напиша ! Живота е много кратък , брат загубих на 30г. и истината е , че с нас и без нас , живота продължава . Защо да го пропиляваме в сръдни и разправии! Wink

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!
Върнете се в началото Go down
comander
Цезар
Цезар
comander

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyСря Мар 13, 2013 10:54 pm

ivanasen написа:
Апел към Petronii! Колега , върни се във форума! Смешно е да се връщаш и да правиш по-няколко коментара и да бягаш! Големи мъже сме и не е нужно това - да бягаш!На кого се сърдиш- смешно е ! Макар ,че водихме няколко словесни полемики , аз Ти казвам , че те уважавам. Отдавна искам това да го напиша ! Живота е много кратък , брат загубих на 30г. и истината е , че с нас и без нас , живота продължава . Защо да го пропиляваме в сръдни и разправии! Wink
Защто му викаш колега тои не е даскал като тебе?
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyСря Мар 13, 2013 11:01 pm

comander написа:
ivanasen написа:

Мини утре , Митко! Нищо нямам против теб, уважавам те. Както виждаш не се зяждам с нищо с теб , но за мен Петронии е интелект! Класата си личи от далече!

Ваши те отношения не ме интересуват!

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

comander
Цезар
Цезар
comander

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyСря Мар 13, 2013 11:10 pm

ivanasen написа:
comander написа:
ivanasen написа:

Мини утре , Митко! Нищо нямам против теб, уважавам те. Както виждаш не се зяждам с нищо с теб , но за мен Петронии е интелект! Класата си личи от далече!

Ваши те отношения не ме интересуват!
Ама стига сме правили сеира на кебиците смятам да предложа на админа темите които има такава дискусия да са само за редовните и регестрирани посетители.Няма нужда от посувни.Петрони си е Петрони като доиде тука ше се запознаем.
stan960
Джадай
Джадай
stan960

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyСря Мар 13, 2013 11:16 pm

-То всъщност лицето зад ника найстина си личи че има интелект,сал не мога да разбера кой кой е -PETPONII или PETRONY -Един и същ е ли е.....................................
Petronii
Цезар
Цезар

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyСря Мар 13, 2013 11:18 pm

ivanasen написа:

Може би , но първо трябва да се нормализират нещата и добие вида на уважавано и респектиращо място за общуване на всички любители на металдетектинга . Опасявам се , че е късно или ще отнеме много време и усилия да се променят нещата и най-вече да има воля . Може на някой да им е интересно всяка тема да се превръща в личностни , фирмени борби , обиди и дискредитиране , но това не води до нищо освен до омраза , това ли е смисъла при общуването ни . Какво се споделя , какво се научава , помогнал ли е някой , само сеир да става . Едва ли съм открил топлата вода , никой и не прави нищо за да промени действителността .
Petronii
Цезар
Цезар

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyСря Мар 13, 2013 11:23 pm

stan960 написа:
-То всъщност лицето зад ника найстина си личи че има интелект,сал не мога да разбера кой кой е -PETPONII или PETRONY -Един и същ е ли е.....................................

Предполагам можеш да направиш разлика , аз съм си това отгоре , няма друго .
Айде стига сте ме коментирали , не съм толкова важен .
stan960
Джадай
Джадай
stan960

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyСря Мар 13, 2013 11:24 pm

-Аааа баце,ти си си бил значи -Рекух си дъл па някой друг не са е появил изневиделица па и не следя веке толкоз редовно нишките на животописанията тука..........................ps-Сори друже,бъзикам се не се дърлям. Laughing Laughing Laughing

Последната промяна е направена от stan960 на Сря Мар 13, 2013 11:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Petronii
Цезар
Цезар

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyСря Мар 13, 2013 11:26 pm

stan960 написа:
-Аааа баце,ти си си бил значи -Рекух си дъл па някой друг не са е появил изневиделица па и не следя веке толкоз редовно нишките на животописанията тука.......................... Laughing Laughing Laughing

И аз така , гледам обаче си се обзавел с нов детектор , има ли отзиви .
stan960
Джадай
Джадай
stan960

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyСря Мар 13, 2013 11:29 pm

-Дубря са държи -повече от почти перфектна дискриминация за БГ апарат -И дълбочината му е добра -Все още му свиквам обаче не сме станали още едно,но ще го бъде.................. Smile
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyСря Мар 13, 2013 11:48 pm

Petronii написа:
stan960 написа:
-Аааа баце,ти си си бил значи -Рекух си дъл па някой друг не са е появил изневиделица па и не следя веке толкоз редовно нишките на животописанията тука.......................... Laughing Laughing Laughing

И аз така , гледам обаче си се обзавел с нов детектор , има ли отзиви .

Не е бацето!Макар , че е пич и бацето! Аз съм ! Човека с който за последно спори във форума о време онова! Да обзавел съм се с нов МД! И истината , че няма почва на сравнение ! На пребити обекти хващам поне 15 цветни сигнала, дори и повече! Доволен съм и предоволен! Вече скъсах с БГ мангиите! Wink

stan960
Джадай
Джадай
stan960

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyЧет Мар 14, 2013 12:02 am

- Laughing Laughing Laughing -Простено да ти е.......................... Laughing Laughing Laughing -И я така прая с новата ми БГ бангия дето викаш на утепано селище не даде на цветен сигнал да н съ обади -За жалост от всичките сигнали сал два са оказаха два монетовидни римски бръснича -Там си ги и оставих на полето. Smile

Последната промяна е направена от stan960 на Чет Мар 14, 2013 7:39 am; мнението е било променяно общо 1 път
бобо
Джадай
Джадай

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyЧет Мар 14, 2013 12:41 am

Petronii написа:
stan960 написа:

Ай,ся вместо излишни скромности ,да земеш да ми кажеш ко стана с оня пес Луций Вер,че ко е жив още песа,да карам мойта кучка за дамъзлък Razz Razz Very Happy
Petronii
Цезар
Цезар

АПЕЛ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АПЕЛ!    АПЕЛ!  EmptyЧет Мар 14, 2013 12:57 am

бобо написа:
Petronii написа:
stan960 написа:

Ай,ся вместо излишни скромности ,да земеш да ми кажеш ко стана с оня пес Луций Вер,че ко е жив още песа,да карам мойта кучка за дамъзлък Razz Razz Very Happy

Избега и не се върна , много дълга и мъчна история , не остана време и вино да я довърша . Някога , при дълга и снежна зима , когато закъсам на суджук и вино в къщи и да няма какво да се прави ,може да ми дойде музата и да я завърша , сега ме сети , бях забравил за тази история , бре как помниш.

АПЕЛ!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Апел!!!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: