Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Май 19, 2011 12:36 pm
pld-monetarka написа:
Golden Mask написа:
Ела на събора и си носи детектора за паралелен тест, стига сте ме занимавали с клипове, това да покажа, онова да покажа .....!
ОК, ще се опитам да дойда и да го видя със очите си. Между другото да нося ли и ГМ 1, или ти ще носиш твоя? Питам защото колегата ми я има и сме са сбъркали да ги тестваме двата апарата, та много добре знам възможностите на GM 18 khz
Ако не ти се носи твой аз ще нося, а между другото бързината не е единствения критерии, тест ще има на дълбочина и на откриване на монети под минерализирани камъни и керамика .
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Май 19, 2011 4:50 pm
Golden Mask написа:
pld-monetarka написа:
Golden Mask написа:
Ела на събора и си носи детектора за паралелен тест, стига сте ме занимавали с клипове, това да покажа, онова да покажа .....!
ОК, ще се опитам да дойда и да го видя със очите си. Между другото да нося ли и ГМ 1, или ти ще носиш твоя? Питам защото колегата ми я има и сме са сбъркали да ги тестваме двата апарата, та много добре знам възможностите на GM 18 khz
Ако не ти се носи твой аз ще нося, а между другото бързината не е единствения критерии, тест ще има на дълбочина и на откриване на монети под минерализирани камъни и керамика .
Владо, не казвам че машината ти не струва. Казвам че не е достатъчно бърз процесора и, за да хваща цветния сигнал който е до черния и не може да я съревноваваш със XP GOLD MAXX POWER. И на два метра дълбочина да ти хваща на чисто,на замърсено ще е като другите машини.
18kHz са едно съвсем различно нещо, което няма нищо общо със бързината на процесора за въстановяване на машината след като мине над черен сигнал. Сложи 5 монети през 4 см и направи мах със GM 18kHz,сигурен съм че ще ги отчете маската като един сигнал. До кaто ХР ще ги отчете 5 сигнала. Когато вземе маската да го прави това,тогава може да кажеш че е като ХР голд макс или по добра. Желая ти късмет във начинанието!
tepes Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Май 19, 2011 5:19 pm
Цитат :
Сложи 5 монети през 4 см и направи мах със GM 18kHz,сигурен съм че ще ги отчете маската като един сигнал.
А като отдалечиш антената на 10-15см от монетите, ЕксПито пак ли ти дава 4 сигнала или ги обединява в един?
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Май 19, 2011 7:33 pm
tepes написа:
Цитат :
Сложи 5 монети през 4 см и направи мах със GM 18kHz,сигурен съм че ще ги отчете маската като един сигнал.
А като отдалечиш антената на 10-15см от монетите, ЕксПито пак ли ти дава 4 сигнала или ги обединява в един?
5 сигнала на 15 см.
foxcon Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Май 19, 2011 7:45 pm
*
Последната промяна е направена от foxcon на Чет Окт 25, 2012 12:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
denarr Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Май 19, 2011 7:51 pm
като са толкоз добри тези маски що ли раздела купувам-продавам е пълен с обяви продавам gm еди какваси...... еи луди хора бре да се отказват от тези шедьоври тцтцтцтц
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Май 19, 2011 7:55 pm
foxcon написа:
монетарка за кво ти е това xp като имаш най добрия апарат- spectra ?????
Нямам вече Спектра,трябваха ми пари и я продадох. Но смятам до месец да си взема нова.А и на силно замърсено ХР е по добро от нея.
tepes Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Май 19, 2011 8:21 pm
pld-monetarka написа:
Нямам вече Спектра...Но смятам до месец да си взема нова.А и на силно замърсено ХР е по добро от нея.
А Спектрата, с какво е по добра от XP-то?
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Май 19, 2011 9:35 pm
tepes написа:
pld-monetarka написа:
Нямам вече Спектра...Но смятам до месец да си взема нова.А и на силно замърсено ХР е по добро от нея.
А Спектрата, с какво е по добра от XP-то?
На орудено Спектрата почти работи като импулсна машина, категорична дискриминация /Подкова,лопата или много голямо желязо никого не го бърка да го даде цвят/ и невероятно голяма дълбочина. Както казах има показатели по които ХР е по добро, на замърсено на пример. Но на замърсено,Спектрата е по добра и от GP-to. ХР процесора е много по бързо въстановяващ се като мине над черен сигнал. До като спектрата е много по дълбока и много по добре работи на орудено. Кво да кажа,двете машини се допълват. Имат си своите плюсове и минуси.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Май 19, 2011 10:34 pm
denarr написа:
като са толкоз добри тези маски що ли раздела купувам-продавам е пълен с обяви продавам gm еди какваси...... еи луди хора бре да се отказват от тези шедьоври тцтцтцтц
Защото бая маски се продадоха и много хора след маската искат нещо по-добро (мислят си че като има дисплей ще вадят повече ) и затова. Както има маски за продаване така има и ФИШЕР-и, Гарет-и и кви ли не други ....! Все едно като погледнеш в сайт за продажба на втора ръка коли и като видиш че продават много еди кви си марки и модели да изкараш заключение че не стават. Винаги има нещо по-добро, въпроса е за кви пари Анадъмо ???
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Пет Юни 03, 2011 10:36 pm
Чешки тест на GM 1+ 18kHz
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Съб Юни 04, 2011 9:09 am
pavlinbass написа:
Чешки тест на GM 1+ 18kHz
А бяха казали че Маската не може да локализира 4-5 сигнала - фактите говорят...
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Съб Юни 04, 2011 7:34 pm
много заблуждавате хората печка ..... голяма реклама и правите на тази маска 1+ не е кои знае какво за тези пари може да си вземе човек много по - добър апарат .....
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Съб Юни 04, 2011 8:52 pm
и двадесет минуса да ми дадете си е така
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Съб Юни 04, 2011 9:24 pm
pet1r90 написа:
точно така колега нали ги видяхме на събора.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Съб Юни 04, 2011 9:33 pm
kopa4 написа:
pet1r90 написа:
точно така колега нали ги видяхме на събора.
аз не съм съм ходил на събора ,,, но имах маска МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ Е ( НЕ СТРУВА ) !!!!!
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Нед Юни 05, 2011 12:15 am
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Сря Сеп 14, 2016 2:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Нед Юни 05, 2011 1:58 am
Поне някаква далавера имате ли от цялата тая реклама. Иначе е леко унизително.Хайде оня бояджията го разбирам че е неграмотен, ама човек който претендира че е правил уреди трябва да е съвсем наясно с нещата и поне да се старае да не се излага.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Нед Юни 05, 2011 2:18 am
pet1r90 написа:
Аз на тебе ще ти давам само минуц колега докато не си прион=мениш мнението,маската не сртрува нищо.ванката японеца нека си говори да е жив и здрав
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Нед Юни 05, 2011 2:44 am
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Сря Сеп 14, 2016 2:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Нед Юни 05, 2011 3:31 am
е нищо де колега с пешо се скарахме на слкаипа че защитава машинкиките на мерчев,ма тгои ще се усети момчето нема лошо,щото не е мбил на събора-аз не моа да му се сърдя.па тоя мерчев що му пишат тука мнениета много гаден човек е многоо пише с хубави думи,,,,,,,,,,,,,,ей голема работа е ма като видех гола водас и е да знайте боклкук отвсекаде си е иначе големи ги реди тоа такъв оня онакъв абе гольо де се ръгнал бе мамо.мое да ти е админо ма е гола вода колега,извиневай
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Нед Юни 05, 2011 7:26 am
yaponetsa написа:
VIKING написа:
pet1r90 написа:
Аз на тебе ще ти давам само минуц колега докато не си прион=мениш мнението,маската не сртрува нищо.ванката японеца нека си говори да е жив и здрав
Извинявам се ама нищо не разбрах.Какво лошо има в това че ми харесва работата на един металотърсач,макар и да работя с друга марка,която също много харесвам?Както харесвам тесоро фишер и хп. Аз не работя с маска,и едва ли скоро ще работя с такава,но просто моето мнение е че не са лоши машини.Нито някой ми плаща за тия мнения нито се натискам да ставам рекламно лице на голден маск.
няма лошо да харесваш няколко марки , но на тази и се прави много реклама ,,,, за нищо .... колкото до марчев доста хора го плюят че е мошенник , явно е така ...
www Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Вто Юни 07, 2011 11:16 pm
pet1r90 написа:
yaponetsa написа:
VIKING написа:
pet1r90 написа:
Извинявам се ама нищо не разбрах.Какво лошо има в това че ми харесва работата на един металотърсач,макар и да работя с друга марка,която също много харесвам?Както харесвам тесоро фишер и хп. Аз не работя с маска,и едва ли скоро ще работя с такава,но просто моето мнение е че не са лоши машини.Нито някой ми плаща за тия мнения нито се натискам да ставам рекламно лице на голден маск.
няма лошо да харесваш няколко марки , но на тази и се прави много реклама ,,,, за нищо .... колкото до марчев доста хора го плюят че е мошенник , явно е така ...
скоро павлинчо ама не рекламния agent във форума си купил маска 1+ тествал я 10ст. на 22см. в земята-въздушно 30см
много заблуждавате хората печка ..... голяма реклама и правите на тази маска 1+ не е кои знае какво за тези пари може да си вземе човек много по - добър апарат .....
дай пример колега
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Пон Окт 15, 2012 8:15 am
GM 1+ е добър детектор.Основно работя с него и го предпочитам пред 3-ката.Има добра дълбочина на ход,бърз е и по ефективен в нивите.