Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Юни 03, 2010 8:12 am
Значи ако те разбирам правилно,трябват две машинки . Една за силна и една за слаба почва.
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Юни 03, 2010 9:05 am
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 07, 2010 9:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Gordian Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Юни 03, 2010 6:32 pm
Така ще да е като се замисля,лошото е че ще трябват парички в началото,дори и за една Харесал съм си GM3+PB ,мисля тя е правилната машина която ще ми свърши чудесна работа. Но съм сиромах така да се каже,иначе съм сигурен че ако е имам ще я избия за нула време. Пред вид това което знам за някой местенца неспохождани от други.
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Юни 03, 2010 6:45 pm
Gordian написа:
Така ще да е като се замисля,лошото е че ще трябват парички в началото,дори и за една Харесал съм си GM3+PB ,мисля тя е правилната машина която ще ми свърши чудесна работа. Но съм сиромах така да се каже,иначе съм сигурен че ако е имам ще я избия за нула време. Пред вид това което знам за някой местенца неспохождани от други.
Явно си карък
Gordian Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Юни 03, 2010 10:27 pm
Не и карък,поради факта че причините са здравословни. Сполетяло нещастие би било по подходящо ,но разбира се както ти така и другите сами си предценявате кое как да наречете.
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Пет Юни 04, 2010 5:41 am
Gordian написа:
Не и карък,поради факта че причините са здравословни. Сполетяло нещастие би било по подходящо ,но разбира се както ти така и другите сами си предценявате кое как да наречете.
Не си го слагай, това се отнася и зa мен.
AAAlexey Новобранец
Заглавие: GM1+ Чет Юли 08, 2010 9:04 pm
С нетерпением жду презентацию нового продукта.
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Юли 22, 2010 12:20 pm
///GM1+18kHz_vs_GoldMaxxxPower/// Браво на Владо!!!Както се вижда GM1+18kHz по нищо не отстъпва на XP-то,даже маската хвана по добре монетата в земята...сигнала на XP-то нее толкова категоричен както при Golden Mask
hfy Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Съб Юли 24, 2010 12:07 am
Има ли вече обявена цена?
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Пон Сеп 27, 2010 10:58 am
Добра машина определено ми хареса и е много лека.Завидни резултати за машина без ръчен баланс.
http://vimeo.com/16200368 Маската проговори на френски
Е няма как да не похваля клипа , е няма как да не похваля фирмата "Golden Mask " !!!!!
Едно време ви казах - идват години в които в света на металдетектинга ще се говори на Френски , но не допусках , че ще се говори на френски чрез детекторите Golden Mask !
Колкото и да си приказваме тука това е един грандиозен успех на Българска фирма производител на метал детектори !!!!!!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Ное 04, 2010 7:29 pm
Здравейте днес тествах оборотната Голден маск 1+ на силно замърсено(бившо сметище на града) - справи се много добре фиксира сигналите с лекота...Нивата в момента се ореше и на отворена бразда работи без смущения(по старите колеги знаят за какво говоря) - за два часа извадих 12 ценни цвята , 5/6 не ценни и 3/4 черни катарамби...Престои тест на уродено паралел със Голден маск 3+pbox...
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Ное 04, 2010 8:28 pm
само притежатели на модели на голден маск ли може да тестват 1+
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Нед Ное 07, 2010 9:14 am
печка машинката още ли е при теб и после кои е наред и как може аз да я пробвам
взех на баща ми ГМ1+ и в стаята на село пироните на дюшемето не ги чува. направо се изкефих
ще видиш в нивата да ли няма да ги чува
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Сря Май 18, 2011 6:55 pm
pavlinbass написа:
///GM1+18kHz_vs_GoldMaxxxPower/// Браво на Владо!!!Както се вижда GM1+18kHz по нищо не отстъпва на XP-то,даже маската хвана по добре монетата в земята...сигнала на XP-то нее толкова категоричен както при Golden Mask
Това ХР е на доктора / име няма да кажа,който го познава ще се сети / от Пловдив, имаше някакъв проблем по него и го продаде. Маската на Владо е добра,но по никакъв показател не може да се съревновава със ХР-то.
А и въпреки че GM1 е 18kHz, не е толкова бързa, kato XP Power че да хваща цветните сигнали които са близо до желязо. Владо да пусне такъв клип да видим дали го може това GM1 ?
Последната промяна е направена от pld-monetarka на Сря Май 18, 2011 9:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Сря Май 18, 2011 7:00 pm
vaskonti написа:
взех на баща ми ГМ1+ и в стаята на село пироните на дюшемето не ги чува. направо се изкефих
Значи не чува и цветното до тях
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Сря Май 18, 2011 11:01 pm
Ела на събора и си носи детектора за паралелен тест, стига сте ме занимавали с клипове, това да покажа, онова да покажа .....!
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 1+ Чет Май 19, 2011 12:51 am
Golden Mask написа:
Ела на събора и си носи детектора за паралелен тест, стига сте ме занимавали с клипове, това да покажа, онова да покажа .....!
ОК, ще се опитам да дойда и да го видя със очите си. Между другото да нося ли и ГМ 1, или ти ще носиш твоя? Питам защото колегата ми я има и сме са сбъркали да ги тестваме двата апарата, та много добре знам възможностите на GM 18 khz