Заглавие: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Пет Апр 30, 2010 10:01 am
Здравейте, ще помоля за коментар относно 2 модела P.I. уреди (рамки).Става на въпрос за :http://bandito.hit.bg/banditoimpulse.htm и за http://rexmetaldetectors.com/?page_id=506.Освен стандартните показатели като стабилност на прага при работа ме интересува и до колко са чувствителни за цветни и благородни метали...Ако някой е работил или има преки наблюдения от работа със същите-нека да напише мнение.Има ли нещо по-добро от тях ?Моля темата да не се оспамя...Благодаря.
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Пет Апр 30, 2010 10:28 am
и двете машинки са копирани от снайфера.даже и кутиите.и ако имат разлика,тя е в цвят,и може би малко в електрониката.разлика може да има в тестове на въздух -като се издуят, в земя ще са еднакви и разбира се дале4 от това,кое са писали като дълбо4ини.реликскан е БГ производство-варна
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Пет Апр 30, 2010 11:40 am
Тук има някой разбирачи дето си личи по изказванията им че изобщо нямат представа за какво става дума. TITUS явно дори не е помирисвал Реликскан
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Пет Апр 30, 2010 1:10 pm
4орта написа:
Тук има някой разбирачи дето си личи по изказванията им че изобщо нямат представа за какво става дума. TITUS явно дори не е помирисвал Реликскан
Феса е у секо гърне мерудия, компетентен е от всичко ... , най-вече от концентрични сонди
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Пет Апр 30, 2010 1:13 pm
Radislav написа:
Здравейте, ще помоля за коментар относно 2 модела P.I. уреди (рамки).Става на въпрос за :http://bandito.hit.bg/banditoimpulse.htm и за http://rexmetaldetectors.com/?page_id=506.Освен стандартните показатели като стабилност на прага при работа ме интересува и до колко са чувствителни за цветни и благородни метали...Ако някой е работил или има преки наблюдения от работа със същите-нека да напише мнение.Има ли нещо по-добро от тях ?Моля темата да не се оспамя...Благодаря.
Bandito Impulse е спряна от производство, в момента актуална е Golden Mask PI VER.1.0. Може да се види на живо в Монтана и в София - www.mdetectors.com Тия дни ще има и малко видео за тази рамка .
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Пет Апр 30, 2010 1:47 pm
4орта написа:
дали съм разбира4,,,ми като гледах тестовете ми стана ясно,4е детектора е БГ производство.и след като се порових :
това е ип'то им-91.196.124.103 сайта е на микрон--направих си труда след като писах,4е е варненски.вярно е,4е не съм помирисвал реликскан,имах оригиналния снаифер 71хр
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Пет Апр 30, 2010 1:54 pm
Golden Mask написа:
4орта написа:
Феса е у секо гърне мерудия, компетентен е от всичко ... , най-вече от концентрични сонди
ти си мухлъо
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Пет Апр 30, 2010 8:11 pm
Цитат :
това е ип'то им-91.196.124.103 сайта е на микрон--направих си труда
И аз си направих труда и виж какво излезе:
Някъде в София на бул. "Черни връх". Микрон не беше ли във Варна? Май нещо се издъни с това IP ? Вярно си на всяко гърне мерудия
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Пет Апр 30, 2010 9:12 pm
има разлика явно между твоя и моя труд. просто видях ,4е нещо не е наред и затова се вклю4их.определено си страна.само малоумния нема види постановката.нека всеки сам се сети.и да те светна малко,може и да си светнат: напиши rexmetaldetectors.com(това е сайта производител на реликскан,или слу4айно само дистрибутор) в този сайт : bgwhois.com ,после гледай добре . 4удя се кви ще ти са коментарите
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Пет Апр 30, 2010 10:25 pm
Не знам какви постановки виждаш? Написах rexmetaldetectors.com и тук: bgwhois.com ,после гледам добре, както ме съветваш и пак виждам София. Това е IP-то на сървъра на който е качен сайта.
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Пет Апр 30, 2010 11:07 pm
4орта написа:
Не знам какви постановки виждаш? Написах rexmetaldetectors.com и тук: bgwhois.com ,после гледам добре, както ме съветваш и пак виждам София. Това е IP-то на сървъра на който е качен сайта.
аз съм специалист по електроника,не по интернет.но все пак малко съм в 4ас.гледай то4но в нея страница по-надоле.омразна ми хора да у4а
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Съб Май 01, 2010 12:00 am
И тая тема отиде майната си Radoslav, ако те интересува мога да ти дам що-годе градивно мнение за рамка с марка REX само,че другия модел който е.Ако мислиш,че би ти било полезно да добиеш представа за модела за който питаш кажи.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Съб Май 01, 2010 8:08 pm
Aemilivs написа:
И тая тема отиде майната си Radoslav, ако те интересува мога да ти дам що-годе градивно мнение за рамка с марка REX само,че другия модел който е.Ако мислиш,че би ти било полезно да добиеш представа за модела за който питаш кажи.
Бих искал да ти прочета мнението дори и за другият модел рамка, въпреки че мисля ,че то голяма разлика няма...Ама това си е мое мнение.За Land craft ли иде реч ?
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Коментар за + & - между 2 модела рамки. Съб Май 01, 2010 8:23 pm
За Land Craft,да.Косури почти няма.Минус му е сложното меню и настройка,но това с по-осърдна работа се научава.Дискриминация наистина има някаква,поне на въздушни тестове се проявява,но не може да се разчита на нея.Примерно джазве за кафе я свири черно Взе пак рамка и дискриминация - ..... Дълбочината за 1х1 рамка е прилична доста.Абе косури не му намерих освен менюто и прецизното му настройване.