Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Съб Юли 03, 2010 6:49 pm
ами 500 лв надолу от магазинската а и не съм на зор за това такава е цената
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Съб Юли 03, 2010 7:24 pm
Не го приемай като заяждане и спор.Стоката си е твоя ти си определяш цената Само ще кажа,че това,че тук е 1800 (в сайта) не значи,че струва толкова.За 700евро ми идва до нас с доставка и аксесоарите,а за 750 със 27ца И това са цени от преди 2-3 месеца.То сега май налични на малко места има де ... Доста се харчат
Cicero Легионер
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пон Юли 19, 2010 5:41 pm
Aemilivs написа:
Не го приемай като заяждане и спор.Стоката си е твоя ти си определяш цената Само ще кажа,че това,че тук е 1800 (в сайта) не значи,че струва толкова.За 700евро ми идва до нас с доставка и аксесоарите,а за 750 със 27ца И това са цени от преди 2-3 месеца.То сега май налични на малко места има де ... Доста се харчат
няма проблем сега е ТОП промоцията на сезона 1300лв = XPто+акумолаторни батерии + garrett pro pointer
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пон Юли 19, 2010 6:03 pm
Cicero написа:
Aemilivs написа:
няма проблем сега е ТОП промоцията на сезона 1300лв = XPто+акумолаторни батерии + garrett pro pointer
Много ми е интересно колега , като продадеш СИЛАТА на коя друга машина ще се спреш ?С кой друг модел машина би искал да работиш ?
Гост Гост
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пон Юли 19, 2010 7:06 pm
slavitoooo написа:
Cicero написа:
Aemilivs написа:
Много ми е интересно колега , като продадеш СИЛАТА на коя друга машина ще се спреш ?С кой друг модел машина би искал да работиш ?
е чи как с коя.. с машина която по добра , някаде има и едни клипчета даже..ама няма да цитирам имена-марки че да не стъва реклама (пъки да не се усетят търсачите и всички сигнали да са за нас )
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пон Юли 19, 2010 7:11 pm
PHOENIX написа:
slavitoooo написа:
Cicero написа:
Aemilivs написа:
е чи как с коя.. с машина която по добра , някаде има и едни клипчета даже..ама няма да цитирам имена-марки че да не стъва реклама (пъки да не се усетят търсачите и всички сигнали да са за нас )
Прав си колега и мене кой ме би по главата миналата година да взема да мина всички познати местенца с ПАУЛАРА та сега У..... Тате баница
Magikman Консул
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Съб Авг 14, 2010 3:52 pm
Някой да ми каже как е Голдмакса под линии за високо напрежение?
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
Cicero Легионер
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Съб Авг 14, 2010 9:34 pm
без разлика
Magikman Консул
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Съб Авг 14, 2010 11:06 pm
Благодаря,днес го пробвах,само леко жужене,което изчезва с леко намаляване на усилването
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
топи Цезар
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пон Авг 30, 2010 1:05 pm
някои може ли да направи сравнение между XP Goldmaxx Power и фишер ф75.като дълбочина,дискриминация и работа на орудено
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Сря Сеп 29, 2010 11:41 pm
Разменям GMP за G-maxx2,но да не е със стандартната антена Искам да го поръчкам малко.Ако някой е навит да се обади