Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Пет Яну 18, 2013 9:18 am
За начало нека Iron Volume и Iron Thresh да са на минимум, а Силенсера да е на 1 Сенса да е максимално висок - колкото ти позволява машината, а Земата от минимум към максимум въртиш, т.е. по посока на часовниковата стрелка бавно, докато апарата спре да издава звуци при приближаване и отдалечаване към земята. Щом стане спокоен спираш да въртиш потенциометъра на земята. Така търсиш 2 излета по 4 часа. След това всичко това правиш но Iron Volume и Iron Thresh ги слагаш на 11 часа. Караш още 2 дена по 4 часа и след това вече четеш внимателно ръководството и почваш да настройваш Iron Volume и Iron Thresh
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
solid Легионер
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Пон Мар 25, 2013 8:29 pm
какво значи, когато,грунда не свири когато движиш земя/въздъх,а като работиш ти премрънква апарата.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Пон Мар 25, 2013 8:41 pm
намали сенса, увеличи грунда ама не много и пусни силенсера на 2
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
solid Легионер
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Пон Мар 25, 2013 9:14 pm
сенса ми е на 12 /13 часа,колко да го намаля.
jorodi Преторий
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Съб Дек 21, 2013 2:29 pm
Препоръчайте зарядно за 8-те батерии
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Съб Дек 21, 2013 2:38 pm
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Съб Дек 21, 2013 2:42 pm
Искам такова дето зарежда батериите. Не искам да свалям и закачвам постоянно антената.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Съб Дек 21, 2013 3:37 pm
че кво ще и стане на антената като я сваляш и разкачаш ? бре ба по добре ли е да вадиш всеки път 8-те батерии и да ги зареждаш пак на касетите. Така ако мислиш да вадиш батериите няма да мое да ползваш защитното покривало... А с това зарядно,което е на снимка,се зареждат много добре батериите и изключва само,понеже вътре в апарата има електроника която извършва и контролира заряда. По добро зарядно от тва здраве му кажи.
jorodi Преторий
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Съб Дек 21, 2013 4:13 pm
Колко кинта е това зарядно?
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Съб Дек 21, 2013 4:35 pm
30 или 40 незнам точно,направи едно запитване и ще ти кажат
jorodi Преторий
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Нед Дек 22, 2013 4:46 pm
Може ли някой който използва Голд макс или е използвал и е в час машината да ми даде някви координати да ме открехне малко.
Селския Преторий
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Нед Дек 22, 2013 5:48 pm
jorodi написа:
Може ли някой който използва Голд макс или е използвал и е в час машината да ми даде някви координати да ме открехне малко.
Кво Те мъчи,та ревеш толкова Бря ?
jorodi Преторий
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Нед Дек 22, 2013 5:55 pm
Селския написа:
jorodi написа:
Кво Те мъчи,та ревеш толкова Бря ?
На замърсено (в лозета) на какви настройки работите? И по принцип всичко ме интересува. Днеска ми беше първи излет и главата ми стана тъпан. Все едно съм бил на дискотека цяла нощ. Иначе извадих цвят ама... трябва да свикна.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Нед Дек 22, 2013 11:43 pm
Ако си смениш слушалките може да ти се оправи главата. Ако си с оригиналните ги намали,че наистина много врякатт.
stars Новобранец
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Сря Фев 05, 2014 4:23 pm
Iron treskhold два или три часа -0-1 мълчи по баланс 11or точно отдясно
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Сря Фев 05, 2014 5:39 pm
Поправи си написаното,че нищо не се разбира...
бобо Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Сря Фев 05, 2014 7:24 pm
Някой може ли да направи паралел между Gold maxx pawer и G maxx.Основни неща,но не от интернет .Мерси-интересува ме дълбочина и работа в орудено
pechkata Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Сря Фев 05, 2014 8:21 pm
Бобо отчайваш ме - само пулс...
бобо Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Сря Фев 05, 2014 9:04 pm
pechkata написа:
Бобо отчайваш ме - само пулс...
Неее,просто си сверявам часовника-в момента имам под ръка Gmaxx За пулса е ясно....
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Чет Фев 06, 2014 12:24 pm
На много силно орудена почва и с подходящи настройки,засичам монета с диаметър около 18-20 мм с цветен сигнал на 6-7 см. Това е максимума... но хубавото е,че на същата дълбочина желязото го дискриминира.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Пет Фев 07, 2014 2:04 pm
бобо , GMAXX2 е цар на по-големите дълбоки сигнали.Но не може да засича много дребните цветни сигнали сред замърсено с железни отпадъци район. По принцип гмакс2 и голдмакс пауер са с един процесор и бързината им е еднаква, но това е като разлика което аз съм видял. С гмакс примерно може да опуснеш предмет с монетна форма застанал на калъч.
бобо Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Пет Фев 07, 2014 7:13 pm
Aemilivs написа:
бобо , GMAXX2 е цар на по-големите дълбоки сигнали.Но не може да засича много дребните цветни сигнали сред замърсено с железни отпадъци район. По принцип гмакс2 и голдмакс пауер са с един процесор и бързината им е еднаква, но това е като разлика което аз съм видял. С гмакс примерно може да опуснеш предмет с монетна форма застанал на калъч.
Благодаря -наистина е много бърза машинката,въпреки че е на ниска честота,,и наистина дребните сигнали не са и силата-благодаря
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Пет Фев 07, 2014 8:23 pm
Не са й силата да. Тя е за по-грубо търсене, но повярвай гмакс2 прави големи изненади !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power Съб Фев 08, 2014 12:56 pm
Aemilivs написа:
Не са й силата да. Тя е за по-грубо търсене, но повярвай гмакс2 прави големи изненади !
Емо я кажи дълбокия сигнал пее ли го цвят - независимо че е черен...?