Заглавие: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пон Мар 15, 2010 9:50 pm
Помагайте моля Днес обсъждахме въпроса,но не разбрах точно.За това кажете... кой е по-по-най от тия Ясно,че Power i gmaxx са различни,за това - моля хора с опит с тези машини да си кажат мненията,предимствата и недостатъците.Само реални.. от това,което са видяли и усетили. мерси
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 3:54 am
Aemilivs написа:
Помагайте моля Днес обсъждахме въпроса,но не разбрах точно.За това кажете... кой е по-по-най от тия Ясно,че Power i gmaxx са различни,за това - моля хора с опит с тези машини да си кажат мненията,предимствата и недостатъците.Само реални.. от това,което са видяли и усетили. мерси
TESORO_to.
denarr Преторий
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 2:20 pm
ми аз сам с гмп.перфектен баланс.барз,много добра дискр.работи на всекаде.за мен това е монетара
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 4:36 pm
denarr написа:
ми аз сам с гмп.перфектен баланс.барз,много добра дискр.работи на всекаде.за мен това е монетара
Със 22 ли си ?Защото ако ще взимам ХР ще е с 27ца.Но се шудя какво искам...да вадя малки неща на дълбоко,или големи неща на мноого дълбоко А пауъра примерно на засечен обект с размери 22мм - с формата на монета примерно на дълбоко би ли го хванал както гмакс-а ...може да говора малко несвързано ама сега се прибирам и съм каталясал ...
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 6:10 pm
Aemilivs написа:
Купуваш и трите и това е !!!!!
Апаратите са хубави проблема е ,че всеки си е индивидуален и другото, което зависи на какъв модел апарат има най много стаж тоест е свикнал !!
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 6:16 pm
slavitoooo написа:
Aemilivs написа:
Купуваш и трите и това е !!!!!
Апаратите са хубави проблема е ,че всеки си е индивидуален и другото, което зависи на какъв модел апарат има най много стаж тоест е свикнал !!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 6:23 pm
Ти Емиле си свикнал на апарати с телевизори !
Като гледам ДЕУСА ще ти е по мярка ,различни честоти ,безжична технология , преносим телевизор можеш да го сложиш където си поискаш и така не рискуваш да изпуснеш любимите си сериали !
Но още го няма по магазините !
sony147 Цезар
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 6:57 pm
С тези телевизори замислям се и аз вече да ви кажа То си е рахат гладиш бастуна гледаш тв.Зема да скокна в едно ф 75 ли?!?!Колко кила е тоз сап 2-3 някой знае ли???
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 7:10 pm
Аз си слушам VEFa.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 7:11 pm
sony147 написа:
С тези телевизори замислям се и аз вече да ви кажа То си е рахат гладиш бастуна гледаш тв.Зема да скокна в едно ф 75 ли?!?!Колко кила е тоз сап 2-3 някой знае ли???
хаха Не прави изневери на тесерото .......
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 7:12 pm
denarr Преторий
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 7:40 pm
сас 22,5см сам и сам доволен .22мм монета на 25см сигорен сигнал
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 8:43 pm
А някой с гмакс или кортез може ли да изкаже мнение.Положителни и отрицателни.
Magikman Консул
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Вто Мар 16, 2010 11:05 pm
denarr написа:
колега,как е на орудено?Още не съм го пробвал на тежка почва.....
denarr Преторий
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Сря Мар 17, 2010 1:02 pm
работи.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Нед Мар 28, 2010 11:05 pm
май обективни мнения няма да се намерят...
amm Преторий
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Нед Мар 28, 2010 11:38 pm
ами ти питаш сериозно или само така , от тия апарати за търсене в бг XP Gmaxx II апарат се избира според вида на локалитите на които ще ходиш
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пон Мар 29, 2010 12:13 am
Е сериозно питам,защото ми е дилема...
Magikman Консул
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пет Апр 02, 2010 9:59 am
http://www.staffsmetaldetectors.co.uk/iron_test.htm Погледни този тест.Ще ходиш след майлабите и ще им дообираш сигналите
Magikman Консул
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пет Апр 02, 2010 10:04 am
XP са перфектните апарати за много замърсено.Ваеми си и една пита 27,или 35 см.,и ще имаш и дълбочината на майлабите.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пет Апр 02, 2010 11:08 am
По принцип и аз мисля ако взема ХР да му сложа 27,даже да го поръчам с 27ца...но се чудя дали не си губи качествата с тази 27ца? Имах една теза,че апаратите на ХР са направени за 27ци,но са окомплектовани с 22 за да дадеш 200евро още да си купиш 27ца
Magikman Консул
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пет Апр 02, 2010 7:19 pm
Гледай руските клипчета.Ако нямаш линк,ще ги намеря къде бяха.Имах ги в някакъв преден пост.та там ще видиш ,че почти нищо не губи,само с много големите пити най малките обекти са малко проблематични
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пет Апр 02, 2010 7:28 pm
А гмакс притежава ли бързината и дискриминацията на пауъра ?
Magikman Консул
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пет Апр 02, 2010 8:56 pm
Би трябвало.Разликата е само в дълбочината.Но с тази машинка ще изпуснеш малките обекти,ч те са много важни
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: XP Goldmaxx Power , XP GMAXX II vs. Tesoro Cortes Пет Апр 02, 2010 9:10 pm
е пауъра не е ли и той дълбок,но за дребни предмети ... Поне според видяното от клиповете де ...