Заглавие: Re: проблем с настройките на garrett gti 2500 Съб Мар 06, 2010 11:58 pm
Работил съм с гти 2500 преди 4 г. и вече почти го забравих,но ето какво мога да те посаветвам.С голямата сонда на ол метал- почти недостижима дълбочина за реликви.Работи бавно и гледай курсора.Сигнала го центрирай-тогава е наи точна дискриминацията.Ако работиш на орудено не се доверявай прекалено на дискр.-много цветни сигнали на по дълбоко ги дава черно.Според мен на ол метал машината работи страхотно.Вадили сме сигнали от1,6м,а си имаш и дискр. чрез курсора.За 4 те години които я имах,не можах да я накарам да работи на замърсено.там не и есилата,но може аз да не янаучих.Много противоречив апарат ,но пак бих си взел само заради олметала-много ма кефеше.Дублираше ми почти всички сигнали от рамката.Имахме 2-3 находки с него.Според мен дава повече дълбочина за сметка на дискриминацията.Много слаби му бяха сондите-чисто механично.Доста пъти ги пробивах,но тогава бяха от старите-бели-за новите не знам. това е от мен.Апарата е хубав ,а смалко късмет...и упорство успеха няма да закъснее.
blackspider777 Новобранец
Заглавие: Re: проблем с настройките на garrett gti 2500 Пон Мар 08, 2010 8:05 am
Здравейте пак!Вчера правих един тест с апарата,когато центрирах сигнала(всичко изчезна от екрана)не знам дали по силно съм натиснал пинпоинт,но всичко изчезна.На някой да му се е случвало или само на мен...дайте съвет
adda333 Легионер
Заглавие: Re: проблем с настройките на garrett gti 2500 Пон Мар 08, 2010 8:25 am
това става само като натиснеш пауар за съвсем кратко от пинпоинта неби трябвало после като се появи пак си на предишни настроики ако несе появи значи си го исключил ако пак стане от пинпоинта така носи го на ремонт нее нормално е те такова чудо несе бе случвало
ekzekutor Новобранец
Заглавие: Re: проблем с настройките на garrett gti 2500 Нед Мар 14, 2010 5:26 pm
blackspider777 написа:
здравейте!нов сам с този форум и искам да попитам някой относно настройките на този апарат.Когато съм на All metal режим ,необходимо ли е да се настройва ръчно ?Нещо не ми е ясно .Дайте някакъв съвет...
Здраейте и от мен,купих си Гарет преди две седмици АЦЕ 250 и най-после днес извадих нещо (прекрасен динар Септимий) като над него минаха преди това с професионални апарати спектри и нам какво си,гарета го закова тоя динар от 20 см ,работя само на всички метали и съм отрязъл желязото и съм със стандартната пита която е много малка.Телефоните ги бъркат аце-тата трябва да се изключват,иначе не съм забелязъл други проблеми и смущения.
maho_1 Легионер
Заглавие: Re: проблем с настройките на garrett gti 2500 Пет Окт 08, 2010 7:54 pm
А някой играл ли е с фреканса на Гарет ГТИ 2500 и дали тази опция играе важна роля за дълбочината на сигнала?