Заглавие: Нещо за загрявка докато търкате! Пон Фев 22, 2010 12:21 am
Колеги носите ли си нещо за пийване докато търкате в този студ ? Я винце я ракийка /човещина е все пак/
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Пон Фев 22, 2010 12:24 am
Като съм по гори съм на километри от колата.Само вода и сандвич в мешката.Алкохол после като поливаме НЕнамеренето
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Пон Фев 22, 2010 8:47 am
Добрее в студа даму ударим по една глътка ,може ипоедин тютюн а.Само че от новата година вече без цигари,иначе си беше кеф преди.
petko_petkov Новобранец
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Вто Дек 03, 2013 5:00 pm
За загрявка само чай , а после чай със ром и лакрдид :
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Сря Дек 04, 2013 3:30 pm
virus2009 написа:
Колеги носите ли си нещо за пийване докато търкате в този студ ? Я винце я ракийка /човещина е все пак/
Лично , аз никога не пия , Колега , когато съм на излет. Много са причините / с кола съм, преминавам през стръмни места и т. н. / Пия или по-точно поливам у дома , когато хвана нещо интересно. Но имам един приятел с когото излизам , той доста дърпа на излет чак му се учудвам как издържа . Успех на всички на трасето. Сега е сезона, поне при нас.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Сря Дек 04, 2013 4:30 pm
ivanasen написа:
virus2009 написа:
Лично , аз никога не пия , Колега , когато съм на излет. Много са причините / с кола съм, преминавам през стръмни места и т. н. / Пия или по-точно поливам у дома , когато хвана нещо интересно. Но имам един приятел с когото излизам , той доста дърпа на излет чак му се учудвам как издържа . Успех на всички на трасето. Сега е сезона, поне при нас.
Да е жив и здрав бай Иван твоя колега като пийва му върви повече на цветни сигнали
който търси намира
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Сря Дек 04, 2013 6:22 pm
nasko75 написа:
ivanasen написа:
virus2009 написа:
Да е жив и здрав бай Иван твоя колега като пийва му върви повече на цветни сигнали
Голяма работа е Бай Иван! Вечерта 5 рома и 1,5 литра вино и на другият ден , когато отидем да търкаме 4 литра бира по време на ход.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Чет Дек 05, 2013 11:24 am
ivanasen написа:
nasko75 написа:
ivanasen написа:
virus2009 написа:
Голяма работа е Бай Иван! Вечерта 5 рома и 1,5 литра вино и на другият ден , когато отидем да търкаме 4 литра бира по време на ход.
Предложете го за Гинес то човек бре...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Чет Дек 05, 2013 12:16 pm
Ако и кака Иваница няма забележки,човека направо си е за Гинес.
Хаосът е или временен,или гибелен!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Чет Дек 05, 2013 12:32 pm
Лук да му е пиинува си доста ама не му личи а пък и носи все пак си е мъж . Както казва той за маже ги брои тези които са само над 100кг. а ти е 130-140кг другите били гърчави и не може да му издържат на темпото Ма кат пиене все на младо налита акъла не му идва
който търси намира
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Чет Дек 05, 2013 2:21 pm
nasko75 написа:
Лук да му е пиинува си доста ама не му личи а пък и носи все пак си е мъж . Както казва той за маже ги брои тези които са само над 100кг. а ти е 130-140кг другите били гърчави и не може да му издържат на темпото Ма кат пиене все на младо налита акъла не му идва
Хвала на таквиз левенти,ХВАЛА
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Чет Дек 05, 2013 6:09 pm
FELIX написа:
nasko75 написа:
Хвала на таквиз левенти,ХВАЛА
Колега и аз поркам доста, но вечерта преди излета, но на другият ден лекувам махмурлук като крачещият джони по баирите. Еб.......и мазохизма !
bakusho Легионер
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Сря Дек 11, 2013 7:03 pm
virus2009 написа:
Колега аз гледам да съм трезвен докато копая, все пак и копането загрява.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Сря Дек 11, 2013 11:06 pm
-Тука ората тръсат бе Бакушо -Ако ша е копан тогаз направо тръгаме с тубите с вино...........................................
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Чет Дек 12, 2013 5:19 pm
Докато беше по меко времето водех комшийката с мен,хем загрявах,хем се раздвижвах,а пък понякога ако си вклю4ех апарата можеше и да намеря нещо Добре 4е комшията стана тираджия,щот с тези автомобили бях по4нал сериозно да се "залежавам"
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Чет Дек 12, 2013 9:23 pm
В петък вечерта прекалих с пиенето и на другият ден , си проклех и майчиното мляко! Нестава пичове с пиененето при мен. Чудех се как да си опна седалката в джипа да дремна в това студено време. Виж , ако видя някоя хубава търсачка , ще направим бърза загрявка.
bai_georgi Легионер
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Нед Дек 15, 2013 3:49 pm
virus2009 написа:
Нещо за загрявка докато търкате!
Докато търкам загрявам с еротични списания, последно загрях с наборката Катя и други момичета от списанията
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Нед Дек 15, 2013 10:19 pm
наборка ама става за хънтрене
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Нед Дек 15, 2013 10:21 pm
bai_georgi написа:
virus2009 написа:
Докато търкам загрявам с еротични списания, последно загрях с наборката Катя и други момичета от списанията
Бай Георги, само не каза какво търкаш
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Нещо за загрявка докато търкате! Пон Дек 16, 2013 10:31 pm
bai_georgi написа:
virus2009 написа:
Колега като ти гледам аватара ти и виагра няма да ти помогне! Мини с друга част на тялото. там ще си по-добър! Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.