Заглавие: Хора какво става Нед Фев 14, 2010 6:07 pm
Абе колеги каква е тази разпродажба на"Миладинки"
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Хора какво става Нед Фев 14, 2010 6:12 pm
Явно са дръпнали с материала,сега ще си взимат GP.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Хора какво става Нед Фев 14, 2010 7:45 pm
Криза,безпаричие,безмонетие(липса монети по обектите)
sc Про-Консул
Заглавие: Re: Хора какво става Нед Фев 14, 2010 8:30 pm
колегата СИТАЛК е прав това са основните при4ини , тук по сливенско има много миладинки аз имам 3 познати които се отказаха от хобито но миладинките си ги пазят, при нас миладинката е наи масовия апарат ,за селата около нова загора да не говорим /
leo 1 Преторий
Заглавие: хора какво става Нед Фев 14, 2010 10:11 pm
затова че е криза такае но мисля че епо правилно да се каже за МД смяна на голф 2 с мерцедеси ,то циганите не карат вече жигули та ние ли да не сме с модерното
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Хора какво става Нед Фев 14, 2010 10:20 pm
Масово клиенти си продават старите бангии и си купуват нови, защото времената се променят. С F75 си над 4-пъти по-бърз и безпогрешен, а цените на западните машини паднаха достътъчно и затова хората продават, но .... няма кой да купи дори и за 200лв. имам 4 бартера на 150лв. 3 миладинки и една дори незнам каква е. Хората са доволни защото веднага пир нас получават нова и ... с фактура Затова пилотно правим тези оферти, но смятаме да стане редовна практика за членове на форума. Има и още един фактор - всички бангии ще бъдат продадени по-късно за по 50лв-100лв. от нас и тогава няма да имат и така мечтаната сегашна цена.
leo 1 Преторий
Заглавие: хора какво става Нед Фев 14, 2010 10:27 pm
това исках да кажа но го казах все пак по заобиколен начин с голф 2 наздраве на всички празнуващи днешния трифон ден и несмесваите удоволствието с амалогията
vale Легионер
Заглавие: Re: Хора какво става Нед Фев 14, 2010 10:28 pm
Е ми браво ама незавравяйте и за ваз нещо да остава и вий семейства храните кат нас
gog Консул
Заглавие: Re: Хора какво става Пон Фев 15, 2010 7:13 pm
къде ви е магазина в софиа
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Хора какво става Пон Фев 15, 2010 8:01 pm
Ако нямаш пари се лишаваш от хобито,сигурно е болезнено,но има и хора с деца сигурно много. Пък знае ли човек след кризата може и златен век да дойде.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Хора какво става Пон Фев 15, 2010 8:04 pm
PlovdivTrakiq написа:
Ако нямаш пари се лишаваш от хобито,сигурно е болезнено,но има и хора с деца сигурно много. Пък знае ли човек след кризата може и златен век да дойде.
Ще дойде на Куково лято....
leo 1 Преторий
Заглавие: хора какво става Пон Фев 15, 2010 8:09 pm
ще мине кризата но ще запеем -минаха години без да те намеря -зърна аз
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Хора какво става Пон Фев 15, 2010 8:24 pm
Куя криза да мине бе момчета -чи тя у БГ 20 г. ние спирала.Иначи аку погледните сал курса на валутите и ша видите чи при Белите човеци таз криза си ойде.
leo 1 Преторий
Заглавие: хора какво става Пон Фев 15, 2010 8:48 pm
как куя бе колега преди работех а сега както много други съм без работа на едно кирляво хоби ли да издържам семеиство
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Хора какво става Пон Фев 15, 2010 8:58 pm
И аз съм кат тебе -исках да рекъ че не точно тая криза е проблемът ни-ма можи пък различно да тълкуваме събитията.Много момчета-колеги си мислят че кат мине некой месец и айде па ша стройм палати за баровците -на кой да му доде на акъло че то джиповете станаа по 3000лв. да не говорим че у тия коопераций и хотели нема кой да живее нито ги купува -та така погледнато кризата у БГ е вечна и всепоглъщаща.Едно примерче сал -паундът октомври беше некъде на равнището на еврото сега е 2.17.....................
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: Хора какво става Пон Фев 15, 2010 9:56 pm
То веднъж да се махне тоз сняг, пък тогава ще я видим кризата
Георги пеевски Новобранец
Заглавие: Re: Хора какво става Пон Фев 15, 2010 10:47 pm
Колеги кризата си е криза и свършване няма ,правителството пак ще измисли някакъв закон да ни вземат и последните парички.но що не ни оставят поне спокойно да си пашиме по полята.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Хора какво става Пон Фев 15, 2010 11:29 pm
Пари и да няма луканка направих 150 петъла и малко ракия остана ,до края на зимата ще преживеем!
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Хора какво става Вто Фев 16, 2010 12:19 am
Кризата я оставете,ми дайте по някой лев дасъберм,па да купим гърците таман са каталясали,хем още райони ще има за хобито!!!
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Хора какво става Вто Фев 16, 2010 12:29 am
Гърците са добре те
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Хора какво става Вто Фев 16, 2010 10:19 am
PlovdivTrakiq написа:
Пари и да няма луканка направих 150 петъла и малко ракия остана ,до края на зимата ще преживеем!