Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Сря Окт 13, 2010 10:25 am
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Сря Окт 13, 2010 11:02 am
Задължително ще си го купя !
magnetron! Преторий
Заглавие: NRG 100 Сря Окт 13, 2010 12:14 pm
Хубаво!Хубаво ,но вижда се че зосича обекта на разстояние 4...5см ,на практика нищо няма да засечеш в земята при същото разположение на обекта (монетата) и желязото.Според мене излишна екстра ,може да пропусниш много цветни обекти!
Mikron Новобранец
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Сря Окт 13, 2010 12:32 pm
magnetron! написа:
Хубаво!Хубаво ,но вижда се че засича обекта на разстояние 4...5см ,на практика нищо няма да засечеш в земята при същото разположение на обекта (монетата) и желязото.Според мене излишна екстра ,може да пропуснеш много цветни обекти!
Не е точно така, но ми даде добра идея. Ще го заснемем още веднъж но с камерата отстрани да се вижда, че и на голямо разстояние сигналите са същите, това поне е тествано многократно. Дори още по добре ще е в земята, но след ден два. Прототипа от видеото вече го купиха, а сега има няколко по неотложни задачи. Не е съвсем излишна екстра, даже е много полезна за замърсените места. Тук се вижда, че в тоя режим Iron Mask, разстоянието не се променя за цветните сигнали:
В тоя режим копейката (15мм.) я засича без проблем в земята на 30см. с ясен и чист сигнал.
Последната промяна е направена от Mikron на Сря Окт 13, 2010 12:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Сря Окт 13, 2010 12:46 pm
Golden Mask написа:
Задължително ще си го купя !
Задръж малко, щяло да има още подобрения - полифония, блутут и GPS
BEKS Консул
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Сря Окт 13, 2010 1:47 pm
След като изгледах клипа просто няма какво да кажа -Браво ,Перфектен!!!И колко струва ако не е тайна?
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Сря Окт 13, 2010 5:55 pm
magnetron! написа:
Хубаво!Хубаво ,но вижда се че зосича обекта на разстояние 4...5см ,на практика нищо няма да засечеш в земята при същото разположение на обекта (монетата) и желязото.Според мене излишна екстра ,може да пропусниш много цветни обекти!
Да не искаш да кажеш че е по-добре монетата да се пропуска покрай железата отколкото да се хваща? Четох назад че си бил правил поне 30 схеми, не мога да повярвам че такова нещо може да излезе от устата на майстор на металдетектори.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
magnetron! Преторий
Заглавие: NRG 100 Сря Окт 13, 2010 7:03 pm
imperio написа:
magnetron! написа:
Да не искаш да кажеш че е по-добре монетата да се пропуска покрай железата отколкото да се хваща? Четох назад че си бил правил поне 30 схеми, не мога да повярвам че такова нещо може да излезе от устата на майстор на металдетектори.
[u]
Никаде не съм казвал ,че е подобре монетата да се пропуска покрай жезата отколкото да се хваща!!!! Това го казваш ти. Аз писах това ,което ти си подчертал в червено : СПОРЕД МЕНЕ ИЗЛИШНА ЕКСТРА,МОЖЕ ДА ПРОПУСНИШ МНОГО ЦВЕТНИ СИГНАЛИ!!! ОК? Чети внимателно ,преди да коментираш.
laki Консул
Заглавие: по темата Сря Окт 13, 2010 9:35 pm
Този апарат си го бива ,браво.
imperio Цезар
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Сря Окт 13, 2010 10:45 pm
magnetron! написа:
imperio написа:
magnetron! написа:
[u]
Никаде не съм казвал ,че е подобре монетата да се пропуска покрай жезата отколкото да се хваща!!!! Това го казваш ти. Аз писах това ,което ти си подчертал в червено : СПОРЕД МЕНЕ ИЗЛИШНА ЕКСТРА,МОЖЕ ДА ПРОПУСНИШ МНОГО ЦВЕТНИ СИГНАЛИ!!! ОК? Чети внимателно ,преди да коментираш.
Ами много внимателно прочетох тия две-три изречение дето си писал. Точно за това питам какво аджеба искаш да кажеш. ОК? Обясни тука на целокупното човеконаселение как ще пропускаш "много цветни сигнали" ако апарата ти лови цветното покрай черното???
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Чет Окт 14, 2010 11:57 am
Това и софтуер ли има , да няма процесор вътре , никъде не се вижда монитор ,или да се управлява нещо с клавиатура .
Mikron Новобранец
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Чет Окт 14, 2010 1:54 pm
Petronii написа:
да няма процесор вътре, никъде не се вижда монитор, или да се управлява нещо с клавиатура.
Има, и обикновено не вървят комплект с "клавиатура и монитор". Процесора може да върши и много други неща освен да е вързан към "клавиатура и монитор" Дисплей и бутони в следващите модели.
cska Новобранец
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Чет Окт 14, 2010 9:19 pm
.
Последната промяна е направена от cska на Вто Мар 08, 2011 10:56 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Чет Окт 14, 2010 10:11 pm
cska написа:
може ли снимка на платката да видим процесора ?
а също така и схемата и оригиналите на страна елементи и споики .. че искаме софтуера не е необходимо да уточняваме ..
Mikron Новобранец
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Чет Окт 14, 2010 10:26 pm
Подробна схема и листинг на програмата да показвам ли?
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Чет Окт 14, 2010 10:40 pm
PHOENIX написа:
а също така и схемата и оригиналите на страна елементи и споики .. че искаме софтуера не е необходимо да уточняваме ...
Едва ли това иска cska, по вероятно се съмнява дали изобщо има процесор. Аз пък ще го попитам - Не е ли по важно как работи един апарат, от това какво има вътре?
Гост Гост
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Чет Окт 14, 2010 10:49 pm
Ancient Hunter написа:
PHOENIX написа:
а също така и схемата и оригиналите на страна елементи и споики .. че искаме софтуера не е необходимо да уточняваме ...
Едва ли това иска cska, по вероятно се съмнява дали изобщо има процесор. Аз пък ще го попитам - Не е ли по важно как работи един апарат, от това какво има вътре?
разбира се че е важно как работи а не какво има вътре..
но тва е наша национална черта .. повечето хора кат си купят нещо и прежалват даже гаранцията за да видят "какво има вътре" .. кат че ли очакват цветни лампички и свеллинни ефекти .
keser Новобранец
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Пет Окт 15, 2010 8:40 pm
zumbula007 Новобранец
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Нед Окт 31, 2010 11:11 am
това нещо на повече от 20 см хваща ли цветен сигнал
georgi_at Легионер
Заглавие: но тва е наша национална черта .. повечето хора кат си купят нещо и прежалват даже гаранцията за да видят "какво има вътре" .. кат че ли очакват цветни лампички и свеллинни ефекти . Нед Окт 31, 2010 3:56 pm
че нормално ,кат си вземеш жена не я ли проверяваш!!!
DTELHO Легионер
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Нед Окт 31, 2010 4:40 pm
zumbula007 написа:
това нещо на повече от 20 см хваща ли цветен сигнал
хваща хваща ,стига да има ко да хване ,апарата е доста добър само тряа да се свикне
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Нед Окт 31, 2010 9:07 pm
Mikron написа:
Подробна схема и листинг на програмата да показвам ли?
Че как да няма процесор онзи интеграл(с повечето крака) в дясно на платката е програрируем процесор(PIC- някойси)...
zumbula007 Новобранец
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Съб Ное 13, 2010 5:45 pm
ако първо вземаш после проверяваш ще ядеш голямо голямо дърво знам го от опит ВЕРВАЙТЕ МИ
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Последните подобрения на софтуера Нед Ное 14, 2010 10:18 pm
zumbula007 написа:
ако първо вземаш после проверяваш ще ядеш голямо голямо дърво знам го от опит ВЕРВАЙТЕ МИ
Като го чуя това " ВЕРВАЙТЕ МИ" и се сещам за един дето щеше да ни оправи за 800дни. Ти за колко време събра опит?