Заглавие: Re: wave металдетектори Съб Май 29, 2010 3:16 pm
pavlinbass написа:
кършака написа:
Какво го бърка Golden Mask неговите машини дали са добри или не?Той човека е търговец а не майстор,през х...я му е.Има 2-ма ,3-ма дежурни тук които си му правят реклама,само да чуят че се говори за маски,жив и здрав да е това е Бизнес.
Как да не го бърка бе човек,нали на това се дължи успеха му(на качество,добра изработка,също така неговите антени са наи качествени).Владо нее търговец а ПРОИЗВОДИТЕЛ на металдетектори...изглежда на теб не ти харесва да се говори за Golden Mask
павлинчо ето собственото мнение за собствените антени,познай на кого(цитат от този форум):
AAAlexey написа: Всем привет! Благодарю всех участников форума, кто помогает мне в покупке детектора. Ваши мнения для меня важны. Честно сказать, на русскоязычных форумах меня склоняют к покупке GM3. Я думаю, купить именно эту модель. А предложенией НЕТ!!!
Golden mask......: Градски, не се занимавай с глупости а си купи нова машина Ако намериш втора употреба GM ще е на 2+ години, задължително за нови батерии и нова търсеща сонда, тия тънкажи накрая ще ти излязат по-скъпо.
И ако това е най-най Магнума в БГ къде отиваме
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Съб Май 29, 2010 3:36 pm
palaviq написа:
pavlinbass написа:
кършака написа:
Какво го бърка Golden Mask неговите машини дали са добри или не?Той човека е търговец а не майстор,през х...я му е.Има 2-ма ,3-ма дежурни тук които си му правят реклама,само да чуят че се говори за маски,жив и здрав да е това е Бизнес.
Как да не го бърка бе човек,нали на това се дължи успеха му(на качество,добра изработка,също така неговите антени са наи качествени).Владо нее търговец а ПРОИЗВОДИТЕЛ на металдетектори...изглежда на теб не ти харесва да се говори за Golden Mask
павлинчо ето собственото мнение за собствените антени,познай на кого(цитат от този форум):
AAAlexey написа: Всем привет! Благодарю всех участников форума, кто помогает мне в покупке детектора. Ваши мнения для меня важны. Честно сказать, на русскоязычных форумах меня склоняют к покупке GM3. Я думаю, купить именно эту модель. А предложенией НЕТ!!!
Golden mask......: Градски, не се занимавай с глупости а си купи нова машина Ако намериш втора употреба GM ще е на 2+ години, задължително за нови батерии и нова търсеща сонда, тия тънкажи накрая ще ти излязат по-скъпо.
И ако това е най-най Магнума в БГ къде отиваме
Добре де,кажи тогава кои са наи добрите БГ детектори които отговарят съотношение на цена,качество,здравина,външен вид,стабилност и добра дискриминация и не на последно дълбочина при орудено?!?!?!?!
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Съб Май 29, 2010 8:11 pm
тук в този форум или само най-хубави и ласкави (все едно мацка сваляте) думи за голден мацките и производителя,или нищо нема пишете ина4е ,,,имате работа с най,ама най-дилбок детектор и най голем спец хем детектор хубав,хем производител
notron Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Съб Май 29, 2010 8:53 pm
Да и аз мисля така , че половината форум са рекламни лица на пародията голден маск .Решил сам да купя White's XLT , но ми казаха че било плитко като маската верно ли е ?
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: wave металдетектори Съб Май 29, 2010 8:59 pm
notron написа:
Да и аз мисля така , че половината форум са рекламни лица на пародията голден маск .Решил сам да купя White's XLT , но ми казаха че било плитко като маската верно ли е ?
Маската и хлт-то не са за начинаещи.
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Съб Май 29, 2010 8:59 pm
Щом са ти КАЗАЛИ верно е
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: wave металдетектори Съб Май 29, 2010 9:00 pm
notron написа:
ДА
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: wave металдетектори Съб Май 29, 2010 9:03 pm
малко излизате от темата колеги
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: wave металдетектори Съб Май 29, 2010 9:05 pm
stoian8411 написа:
малко излизате от темата колеги
Стояне,земи кажи някоя добра дума за тоя Wave,че направо ....
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: wave металдетектори Съб Май 29, 2010 9:34 pm
аз съм с по стария модел на wave.и съм доволен от машинката.тука гледам едно голямо оплюване става.може да пишете и без да плюете .ту на бандито ту на wave. най-добре става с паралелни тестове.аз съм съгласен на един такъв тест.някой от плевенско ако желае можем да направим паралелен тест.новата машина на wave предполагам че е по- добра от моята която имам.не съм имал честа да я видя .все пак вижте цената и тогава говорете
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Съб Май 29, 2010 10:08 pm
добре де,защо изтрихте на империо и владо бисерите
: EMO,ти ли ги праиш тея магии ?! крайно време е на производителите да им сложите спира4ки и да се спрат с рекламите.тук мисля 4е е форум за КОЛЕГИ найве4е!
колеги ако някой работи с тази машина може ли да си даде мнението,как се държи на урудено,като дълбочина може ли да конкорира на golden mask3? Благодаря ви!
Новият wave 2 е перфектна машина! Лично със с wave 2.