Заглавие: Re: wave металдетектори Сря Май 19, 2010 11:11 pm
Колега, я качи пак качи клипчето ...
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
wave Легионер
Заглавие: Re: wave металдетектори Чет Май 20, 2010 7:58 am
adminn Admin
Заглавие: Re: wave металдетектори Чет Май 20, 2010 9:14 am
notron написа:
ЕЕЕЕЕ за това иде реч , и ако не избарзваме с упреците и почакате малко по добър вид ще разберете че ъм бил прав. Има една фрапираща грешка ! Която аз открих благодарение на това че свалих схемата , но можеби е добре за хората да си бачкат със недоправени апарати , пример ще ви дам че наскоро правих тест XLT и се оказа че е малко прехвалено сравнение с една Гъдулка на 20г. Относно дълбочината . За какво говориме за Wave който е напрактика 2 канала Магнум , не ме размивайте приятели . Желая ви просто късмет стози апарат .
Колега, не е правелно, че сравняваш така апаратите. Аз ще направя едно такова сравнение: индианеца е червен и розата е червена, значи индианеца е роза Имахме един клиент, който две години работеше с XLT на фабрични програми и накрая каза: "убаву ба, амам що ни иска да бърка ва..." XLT не е за всеки и обикновенно тия дето за гадулки не са за него, защото аз пък какви работи съм виждал за XLT, че съм се чудел. 1лв. в силно орудено на 40см. доби свидетел беше Берковския инжинер, който влиза често във форума и ще ви потвърди.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Последната промяна е направена от adminn на Чет Май 20, 2010 9:49 am; мнението е било променяно общо 1 път
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: wave металдетектори Чет Май 20, 2010 9:40 am
Клипчето - хубаво, ама какво стана с обещаната схема? А пък писането с правописни грешки не е подобавашо за определени нива в йерархията на форума.
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: wave металдетектори Пет Май 21, 2010 2:22 pm
Схемата май няма да "лъсне" тук, ама ето какво открих http://hobidetektori.own0.com/vlf-ib-f2/wave-t569-60.htm Тука май нещо разчепкват по въпроса.
notron Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Пон Май 24, 2010 9:59 pm
Е това е схемата на ауто грунда .https://i.servimg.com/u/f60/12/20/99/46/talas10.jpg
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: wave металдетектори Пон Май 24, 2010 11:47 pm
Изглежда като откопирана оттук http://hobidetektori.own0.com/vlf-ib-f2/wave-t569-40.htm и кое му е автото
notron Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Вто Май 25, 2010 7:03 am
Незнам но е същата схема . Срязах антената бобините са : за Диаметър 28см. 130нв. от 0.20мм приемна и 45нв. от 0.50мм тредавателна. 1мх и 9мх приемната е 60ом.
notron Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Вто Май 25, 2010 7:06 am
За схемата гарантирам че е същата свалил съм я 1:1 има много малка разлика но не е съществена , R13 ,R14 .
notron Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Вто Май 25, 2010 7:21 am
Разгледайте добре защо куца дискриминацията, май май при Фишера не са организирани точно така нещата , струва ми се че има много грешки колега Wave .
wave Легионер
Заглавие: Re: wave металдетектори Вто Май 25, 2010 8:16 am
Да и на мен ми се струва че има много грешки ,колега notron.
notron Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Вто Май 25, 2010 10:40 am
Колега Wave ако му пуснеш канала който си спестил ще стане перфектният апарат , имаче за дълбочина Поздрави , наистина е добър , но дискриминацията е гола вода .
wave Легионер
Заглавие: Re: wave металдетектори Вто Май 25, 2010 12:00 pm
Ами направи го и пусни.Нали си му свалил схемата. Понеже твърдиш че си правил апарати ще ти кажа едно нещо .Вместо от няколко месеца да ми се обаждаш и да ме разпитваш ,това какво е и как да го направя или това как работи.Можеше да ми пратиш апарата ,както ти предлагах ,да съм го прегледал,отстранил някой твой намеси ако е небходимо да съм подменил антената с нова /все пак той си има гаранция/и да си работиш с него.А ти реши да се правиш на майстор и като не постигна това което беше замислил, олеле и реши да плюеш тук във форума.На крив ...... и .... му пречи. Остани си със здраве.
notron Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Вто Май 25, 2010 1:32 pm
Да свалих схемата и я сравних с тази която се върти в интернет оказа се същата само са поразместени елементите . Не плюя и не разчитам на гаранция , особено за апарат самоделка , мисля да го пооправа да сложа дискриминатор и да излизам с него . Не се засягайте колега Wave та нали форума е за да се изказват мнения .
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: wave металдетектори Вто Май 25, 2010 8:28 pm
На скоро комшията ми, си е купил WAWE, и аз който съм с маската на Владо останах впечатлен от WAWE-то.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: wave металдетектори Сря Май 26, 2010 9:52 am
Направете един паралелен тест де не се срамувайте!!!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: wave металдетектори Сря Май 26, 2010 6:35 pm
[quote="sony147"]
Последната промяна е направена от Avrelian на Пет Окт 26, 2018 12:14 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: wave металдетектори Сря Май 26, 2010 6:55 pm
Avrelian написа:
sony147 написа:
Теста- обект късен рим, коце 8-10мм, дълбочина 10-20см, засечено от мен на ход. Докато търках маската в земята за да изкарам 100%- цветен сигнал, вавето на 2-3см от земята го хващаше безупречно.Пояснения, маската- ръчен баланс, режим вцо, вавето-автоматичен режим.Коцето беше лежало там с векове и единствено опита ми на търсач му помогна да види отново слънцето, сантиметрите са на око.Сондите са маската-26см, вавето-28см.
На ВЦО не очаквай да чуеш добре дълбоки сигнали, включи аудио дискриминацията и вдигни малко сензитива е тогава ще си с 3-4 см по-добре на дълбоко
imperio Цезар
Заглавие: Re: wave металдетектори Сря Май 26, 2010 7:12 pm
Цитат :
Теста- обект късен рим, коце 8-10мм, дълбочина 10-20см, засечено от мен на ход.
Колега, даваш ли си сметка какво е разлика от 10 сантима за монетка с малък размер?
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: wave металдетектори Сря Май 26, 2010 9:16 pm
imperio написа:
Цитат :
Теста- обект късен рим, коце 8-10мм, дълбочина 10-20см, засечено от мен на ход.
Колега, даваш ли си сметка какво е разлика от 10 сантима за монетка с малък размер?
.
Последната промяна е направена от Avrelian на Пет Окт 26, 2018 12:15 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Сря Май 26, 2010 9:17 pm
Avrelian написа:
sony147 написа:
Теста- обект късен рим, коце 8-10мм, дълбочина 10-20см, засечено от мен на ход. Докато търках маската в земята за да изкарам 100%- цветен сигнал, вавето на 2-3см от земята го хващаше безупречно.Пояснения, маската- ръчен баланс, режим вцо, вавето-автоматичен режим.Коцето беше лежало там с векове и единствено опита ми на търсач му помогна да види отново слънцето, сантиметрите са на око.Сондите са маската-26см, вавето-28см.
Имам преки наблюдения върху металдетекторите Golden Mask.... на дискриминация VCO се работи само на леки почви(не орудени)от къде знаеш че мястото на което сте били е 100% чисто?Няма нужда да се повтаряме...Владо ви е написъл как стоят нещата в по горния пост.
notron Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Сря Май 26, 2010 10:54 pm
ММММММММММ да колега , ама категорично не , ако не бях видял прехвалената Маска дето така се е маскирала на метал детектор а може би трябва да я пуснат към някаква програма да намери приложение към пътното за много сполучлив индикатор на дупки . Аз лично от ваве то не съм доволен от дискриминацията но за дълбочина маската бая ще трябва да се маскира , не поуербокс да слагате ако ще пред нея да с коса да минавате тва е половението хубаво слушайте какво ви пее Wave to.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: wave металдетектори Сря Май 26, 2010 11:11 pm
notron написа:
ММММММММММ да колега , ама категорично не , ако не бях видял прехвалената Маска дето така се е маскирала на метал детектор а може би трябва да я пуснат към някаква програма да намери приложение към пътното за много сполучлив индикатор на дупки . Аз лично от ваве то не съм доволен от дискриминацията но за дълбочина маската бая ще трябва да се маскира , не поуербокс да слагате ако ще пред нея да с коса да минавате тва е половението хубаво слушайте какво ви пее Wave to.
Писнало ми е от пишман майстори, чудя се дали да не прескоча до Радомир да ти поставя един пауърбокс там където слънце не огрява ? Да запуша най после тая дупка, да не реве толкова във форума !
notron Про-Консул
Заглавие: Re: wave металдетектори Чет Май 27, 2010 6:42 am
Много смешно , а тва какво е ? https://www.youtube.com/watch?v=NnMKxx02pK4
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: wave металдетектори Чет Май 27, 2010 9:45 am
notron написа:
Много смешно , а тва какво е ? https://www.youtube.com/watch?v=NnMKxx02pK4
Този детектор е от първите маски в момента ако още е детектор ще е на 6 години и малко, (много отдавна не работя с такива антени ) детектора е на човек от Нови Пазар. Месец преди шуменския плазмодии и леля Роси да снимат клипа детектора ми беше изпратен за гаранционен ремонт че нещо не бил работил стабилно, самовъзбуждал се и други такива. При отварянето на детектора констатирах че същия е бил стабилно мокрен т.е. с него е работено в дъжд и платката беше в безобразно състояние, беше цялата в мухъл, имаше и още вода по кутията и платката . Отказах на собственика гаранционен ремонт, обявих му цена за смяна на платка той ме заплаши че ако не му ремонтирам безплатно детектора щял съм да видя ….. Е видях.. ( клипа по горе) По това време или по точно малко преди това бях снимал няколко клипа с детектор на шуменския плазмодии , само че детектора от клипа беше чисто нов и неотварян ( видео - https://www.youtube.com/nufrii ) ефектиран от това и без да е чел инструкцията за работа на Golden Mask се ражда клипа по-горе . Предложих на плазмодия да му изпратя нов детектор за да снима и като снима да вземе и една от неговите веячки ама …., глас в пустинята ! Ако ти се гледа видео и то паралелни тестове с нови детектори https://www.youtube.com/nufrii, има достатъчно изкопани дупки, но при правилна настройка и работа с нови детектори сигнал от тях няма !