Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 11:07 pm
Тези са слабички.Магнитите на руснаците наистина са много хубави и силни,просто терябва да се избере подходящо място за тях.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 11:12 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
BEKS Консул
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 11:27 pm
Момчета скубете яко,че желязото започна да вдига цена,най накрая да се поучистим малко.
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Съб Фев 13, 2010 4:32 pm
колеги , поразрових се в нета и намерих софийска фирма която предлага неодимови магнити като на клипчетата. силата им е 50 кг.=500Nm размерите са им малко по-големи от капачка на бурканче от пюре. имат и отвор с резба на която може да се монтира кука, а цената им е около 25 лв. при покупка над 10 бр. правят и отстъпка .
Cicero Легионер
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Съб Фев 13, 2010 4:47 pm
vaskonti написа:
колеги , поразрових се в нета и намерих софийска фирма която предлага неодимови магнити като на клипчетата. силата им е 50 кг.=500Nm размерите са им малко по-големи от капачка на бурканче от пюре. имат и отвор с резба на която може да се монтира кука, а цената им е около 25 лв. при покупка над 10 бр. правят и отстъпка .
колега дай линк към сайта на фирмата да ги видим
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Съб Фев 13, 2010 5:11 pm
http://www.magsy.cz/bg/page/11221.magnitni-lesi/ вижте на магнитни лещи. ако някой е навит за групова поръчка бройте ме и мен с 1 бр.
Magikman Консул
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Съб Фев 13, 2010 5:31 pm
Ето ви 2 линка за руските магнити.Ако има подходящ обект,си струват парите. http://www.redmag.ru/?show=0204 http://www.reviewdetector.ru/review/magniti.htm Може да се търси и в развалини на стари къщи,кладенци,или да обереш железата от долната тераса на блока,в който живееш
Magikman Консул
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Съб Фев 13, 2010 5:34 pm
100 рубли са 4,60 лева,транспорта-нямам идеяКирил ще каже
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Съб Фев 13, 2010 6:25 pm
Браво, тези са много по-яки пък и по-евтини. проблем остава доставката. ако някой има идея с кой куриер може да стане е по добре първо да направим списък на желаещите защото ще е по-изгодно за нас.
Cicero Легионер
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Вто Фев 16, 2010 1:41 pm
бройте ме и мен ако се намери някъкъв начин за доставка ще е добре
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Вто Фев 16, 2010 5:49 pm
-Eй сига им разкатааме мамата на кутлите со жлътиците нъл дръжката и жилязна. Кирее поръчвай на дузини.........
leo 1 Преторий
Заглавие: магнитите другата техника на търсене Вто Фев 16, 2010 6:21 pm
отначало бях писал че стават за кладенци и комини но сега кото се замисля колко много микро язовири има около нас що желязо ще излезне и ще се земе някои лев
Гост Гост
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Вто Фев 16, 2010 7:33 pm
това 4удо в тиня дали 6те деиства дражката на казана верно е железна как несе сетих проблема е дали един тон ще ударжи
leo 1 Преторий
Заглавие: магнитите другата техника на търсене Вто Фев 16, 2010 8:01 pm
е колега какъв ти тон до 50 кг ,тека пишеше някаде но трябва и по помалко но да е редовно ще бъдем доволни
leo 1 Преторий
Заглавие: магнитите другата техника на търсене Вто Фев 16, 2010 8:15 pm
лелее колега извиняваи дават им от видео клипа 600кг това чудо доста мощно ще взема да дигна на комшията жигулито
Гост Гост
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Вто Фев 16, 2010 8:31 pm
в интерес на истината като малак сам присаствал на 4истенето на кладенец ако знаете кви джунжурии иско4иха помня една отверка, кле6ти телове пласмасова игра4ка сигорно и стинки е имало
Magikman Консул
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Вто Фев 16, 2010 9:27 pm
За да проявят максималната си мощност,магнитите трябва да се залепят за почистена,гладка повърхност.Това нямам как да стане из тинта,така че по добре да се ползват по мощните.
kodokan Консул
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Вто Фев 16, 2010 11:08 pm
stan960 написа:
-Eй сига им разкатааме мамата на кутлите со жлътиците нъл дръжката и жилязна. Кирее поръчвай на дузини.........
Стан, ма аку жлътиците съ в гърне сгорехме брато
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Вто Фев 16, 2010 11:14 pm
Е я понеже металотърсачите и гърнеата са запазена марка сал за Архиолозите -Та викам си аде на назе да остаат магнитите и кутлите с пендаре.
kodokan Консул
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Вто Фев 16, 2010 11:30 pm
stan960 написа:
Е я понеже металотърсачите и гърнеата са запазена марка сал за Архиолозите -Та викам си аде на назе да остаат магнитите и кутлите с пендаре.
Бе освен мъгнити май моем и с багети да мааме
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Вто Фев 16, 2010 11:42 pm
Ква беше приказката -Сиромах човек Жив гявол -ма -Като ми пееш Пенке ле кой ли ми та слуша -та и българските тъпи чиновници.
kodokan Консул
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Вто Фев 16, 2010 11:44 pm
stan960 написа:
Ква беше приказката -Сиромах човек Жив гявол -ма -Като ми пееш Пенке ле кой ли ми та слуша -та и българските тъпи чиновници.
Бе прав си, ма тя рибата се вмирисва откъм главата.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Вто Фев 16, 2010 11:47 pm
За съжаление -та за 20г. вече са развоня.
Magikman Консул
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 19, 2010 10:25 pm
Кириле,кажи някаква цена за доставка на магнитите?
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Сря Фев 24, 2010 7:21 pm
една позната каза че за 1 кг. се плащало към 30 лв. от русия за БГ. ако магнитите са х200гр. ще се съберат 5бр. което прави х6 лв. напарче +5лв. магнита и срещу 11 лв. ще си имаме занимавка когато сме за риба. има ли желаещи и по колко бр.