Заглавие: Магнитите-другата техника на търсене. Чет Фев 11, 2010 10:03 pm
Колеги отварям тази тема,по молба на Руските ни колеги.Знам че тук не е актуална но погледнете снимките и напишете своя коментар.Цената варира според големината и тежеста.А тя е от 25 долара до над 100 долара.Все пак това не изисква регистрация но пак е свързано с хобито.Намират се различни неща,даже кутия със монети.
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 7:46 pm
ако този магнит се захване към нещо по-тежко как се изтегля. мойта лодка е 280х120 см. и се возя3 души. интересно ще ми бъде да разбера какво има по нашите водоеми. дано не попадам на потопена кола че ще се закотвя сериозн
diabloGT Новобранец
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 7:57 pm
Как мога да се сдобия с такъв магнит колеги изглежда много интересно занимание
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 8:28 pm
Кире тоз метод требеше да го запазиш в тайна-Ся д-вните абдалье ша тряаа а прибавят и магнита към списъка от непозволени тех.средства и да въвеждат термина водотеренно проучване. Маани другото ми кат са дигне оня ти ми народ по Дунава ча сеа нипипаа Златната галера.
Гост Гост
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 8:40 pm
бре миндили с миндилите магнита лови само 4ерни метали цвят не6те нежийдам закав 4еп ни е
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 8:47 pm
Тоз пък-на Галерата клинците са железни бе -Ми ку са забрайле некой Майбах по езерата у Бургаско а...............
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 9:06 pm
Жъ умръ от смех Кирца я пусни на момчетата другият клип а видът кви щуклета са ловът на магнит-Май и я че си поръчам такова чудо миналата годин идно чудовище три тройки с кевларен повод ми окъса поне две са остали у устата й с магнита ша я заковъ на место.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 9:22 pm
stan960 написа:
Жъ умръ от смех Кирца я пусни на момчетата другият клип а видът кви щуклета са ловът на магнит-Май и я че си поръчам такова чудо миналата годин идно чудовище три тройки с кевларен повод ми окъса поне две са остали у устата й с магнита ша я заковъ на место.
Ето поне има и рибари тук,така че ако не намерите нещо поне риба ще си хванете.
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 9:29 pm
а този магнит за цветни метали става ли,в едното клипче вадиха патрони,а те са месингови
Гост Гост
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 9:32 pm
utus777 написа:
а този магнит за цветни метали става ли,в едното клипче вадиха патрони,а те са месингови
сигорно вади 6том немска каска лови оти и за бронзов 6лем данестане те и двете на кратуните са се носели
Последната промяна е направена от zanvan на Пет Фев 12, 2010 9:34 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 9:33 pm
utus777 написа:
Ма туй де държи пачката и жилязно.
Гост Гост
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 9:35 pm
признавам оба4е е зарибявка
Magikman Консул
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 9:38 pm
При руснаците останки от Гражданската и Отечествената-колкото щеш.Ами ние освен крадени и обрани коли и кукички,какво ще вадим?
Гост Гост
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 9:42 pm
Magikman написа:
При руснаците останки от Гражданската и Отечествената-колкото щеш.Ами ние освен крадени и обрани коли и кукички,какво ще вадим?
когато са изто4или един Харманлииски язовир 130 велосипеда е имало само другото отделно мит ли е легендали несам наясно
Magikman Консул
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 9:56 pm
Куршумите имат желязна сърцевина,затова вади патроните.Между другото магнитът се слага в отрязана наполовина пластмасова бутилка,въжето се прекарва през отвора и,а той остава вътре,за да не се заклещва.Някога работих в КОМИ,там из блатата има цели трактори и лесовози потънали,само магнити да има
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 10:01 pm
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 10:02 pm
и такива неща се намират там,..
Гост Гост
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 10:13 pm
utus777 написа:
https://www.youtube.com/watch?v=EhK1eXDAfgQ
е тоя клип е менте 1 танка си е Т34 а боята прясна данеговоря 4е и веригите се движат пс тука се омотах то си го пи6ело отгоре 4е танка е руски и се одавил в езеро ама 6то само турили немски символи
Гост Гост
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 10:51 pm
всичко непознато е интересно и трябва да се пробва , мой девиз.
Гост Гост
Заглавие: Re: Магнитите-другата техника на търсене. Пет Фев 12, 2010 11:03 pm
Колеги,взимате от един стар по голям говорител магнита, може и нов има си дупка за въжето и тръгвате да мачкате язовирите