Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пон Мар 08, 2010 4:50 pm
По принцип няма проблем с ловджиите но понякога от тях има и полицаи и магистрати ...Веднъж един така ме гледа че имах чувството че ша дигни пушката.Та мисълта ми е че хора разни.
DTELHO Легионер
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Вто Авг 31, 2010 8:27 pm
Привет колеги ,отскоро упражнявам хобито и знам че е невъзможно да не се срещне някой , лично аз предпочитам да се изпаря на момента , хора всякакви знаеш ли кой какво ти мисли ,по добре се омитай ! Понякога няма смисъл от бягане,когато ме видят и са близо до мен , тогава се надявам човека да е пичага и всичко да е ОК ,но във други случаи включвам турбото . Дори когато не съм в частна собстеност пак се стремя към дискретност . Досега съм нямал проблеми с никой и се надявам и за вбъдеще да е така ! Успех в търсенето ...
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Вто Авг 31, 2010 9:07 pm
DTELHO написа:
Привет колеги ,отскоро упражнявам хобито и знам че е невъзможно да не се срещне някой , лично аз предпочитам да се изпаря на момента , хора всякакви знаеш ли кой какво ти мисли ,по добре се омитай ! Понякога няма смисъл от бягане,когато ме видят и са близо до мен , тогава се надявам човека да е пичага и всичко да е ОК ,но във други случаи включвам турбото . Дори когато не съм в частна собстеност пак се стремя към дискретност . Досега съм нямал проблеми с никой и се надявам и за вбъдеще да е така ! Успех в търсенето ...
Добрър вариант за работа е този,защото тези който много се перкат из къра все в някое районно лежат. Успех и на теб колега!!
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Вто Авг 31, 2010 9:39 pm
DTELHO написа:
много си прав колега не знаеж кои какво ти мисли, пък и е гадно да доидат куките у вас и да расковът дори и дишемето!
aiko Консул
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Вто Авг 31, 2010 10:04 pm
Eбал съм ти и хобито
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Вто Авг 31, 2010 10:19 pm
aiko написа:
Eбал съм ти и хобито
не е така всеки човек си има някаво хоби дали е то законно или не в краина сметка ако няма тръпка какъв е смисала колега ако мога да те нареча така!
zempar Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Вто Авг 31, 2010 10:22 pm
aiko написа:
Eбал съм ти и хобито
ще видиш ти като започнат да ти искат пари за ползване на въздушното пространство разрешително за летене еко такси и разни там други
Гост Гост
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Вто Авг 31, 2010 10:34 pm
zempar написа:
aiko написа:
Eбал съм ти и хобито
ще видиш ти като започнат да ти искат пари за ползване на въздушното пространство разрешително за летене еко такси и разни там други
освен ако не се зареди с достаъчно амуниции да не се дава лесно
"Демокрация е, когато два вълка и една овца гласуват какво ще вечерят. Свобода е, когато добре въоръжената овца оспорва резултата от вота." /плагиатствано от Топи /
Джони Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Сеп 01, 2010 12:26 am
PHOENIX написа:
zempar написа:
aiko написа:
Eбал съм ти и хобито
освен ако не се зареди с достаъчно амуниции да не се дава лесно
"Демокрация е, когато два вълка и една овца гласуват какво ще вечерят. Свобода е, когато добре въоръжената овца оспорва резултата от вота." /плагиатствано от Топи /
Гледам да не пускам такива празни постове, ма тоя път не се сдържах....щото коментара е излишен.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
petko_petkov Новобранец
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Вто Дек 03, 2013 5:09 pm
Търсих си в една нива и покрай мен мина пълна кола с хора, огледаха ме с интерес и това е
solidi Новобранец
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Дек 04, 2013 12:40 am
От публиката има и разбрани хора,ноо най добре е човек да не ходи сам.Като знам по медиите как се говори,че видиш ли тея който ходят със металотърсачи направили много
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Дек 04, 2013 1:41 pm
solidi написа:
От публиката има и разбрани хора,ноо най добре е човек да не ходи сам.Като знам по медиите как се говори,че видиш ли тея който ходят със металотърсачи направили много
Абе 4е има разбрани хора има,ама по добре е когато излизаш на разходка да затъкнеш нещо в силяха,защото с блага дума и пищов се постига пове4е отколкото само с блага дума.И както казваш,най добре е 4овек да не ходи сам
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Дек 04, 2013 1:52 pm
petko_petkov написа:
Търсих си в една нива и покрай мен мина пълна кола с хора, огледаха ме с интерес и това е
На колега преди две седмици му се случва същата случка на една нива в село в Североизточна България село Владимирово Спира една кола с ловци и му казват вие организирано с автобус ли дойдохте те били 13 човека на една нивата
който търси намира
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Дек 04, 2013 3:05 pm
Досега не съм имал проблеми с хората, но си имам едно правило и се стремя да го спазвам " избягвам срещите , ако видя случаен човек".
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
стрела Легионер
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Дек 06, 2013 9:09 am
най-опасни са ловците половината са бивши милиционери а всичките са доносници,аз гледам да избягвам всякакви срещи.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Дек 06, 2013 9:24 am
Хората вече трябва да са свикнали,ама винаги се намира някой да те накисне.По-особени са срещите със собственици на земя...
Хаосът е или временен,или гибелен!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Дек 06, 2013 9:26 am
стрела написа:
най-опасни са ловците половината са бивши милиционери а всичките са доносници,аз гледам да избягвам всякакви срещи.
Тогава излиза, че е най-добре ловеца да бъде и търсач едновременно - както аз например...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
стрела Легионер
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Дек 06, 2013 9:46 am
по горите може да плъзнат ловно-милиционерски дружинки нали чакаме нов закон.Като се има предвид,че намалиха данъка за хазарта смятаите за кой се прави закона.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Дек 06, 2013 11:00 am
jordan_nenov написа:
стрела написа:
Тогава излиза, че е най-добре ловеца да бъде и търсач едновременно - както аз например...
Браво Данка значи сме колеги и аз съм ловец но ченге още не съм бил ,а и в нашия край с ловците си нямаме никакви проблеми
който търси намира
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Дек 06, 2013 11:03 am
И аз съм ловец колеги и не съм милиционер
solidi Новобранец
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Дек 06, 2013 11:31 am
Колеги някои знаели за човек които е бил хванат със металотърсач,и осъден да лежи в затвора.Аз знам само за хора който получиха условни присъди.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Дек 06, 2013 12:03 pm
solidi написа:
Колеги някои знаели за човек които е бил хванат със металотърсач,и осъден да лежи в затвора.Аз знам само за хора който получиха условни присъди.
Да за сега е така и аз не знам някои ТЪРСАЧ да излежава ефективна присъда,и дано никога да няма такъв.И законите се промени към по добро а не към по лошо за нас Защото аз не се смятам за престъпник затова че използвам метал детектор
който търси намира
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Дек 06, 2013 12:07 pm
solidi написа:
Според мен , когато се хване някой с голяма находка просто находката изчезва и няма за какво голямо да го осъдят . Остават шайбите .
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
solidi Новобранец
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Съб Дек 07, 2013 2:00 pm
ivanasen написа:
solidi написа:
Според мен , когато се хване някой с голяма находка просто находката изчезва и няма за какво голямо да го осъдят . Остават шайбите .
Колега ми е разказвал как полицай ги спря ли за проверка видели металотърсачите.И единия от полицаите им казал ако има денари първи век всичките ще ви ги взема, 2-3 век. монети не ме интересуват.Ударили го на майтапи и се оказало че въпросния пазител на закона,също практикува нашето хоби.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Съб Дек 07, 2013 3:37 pm
solidi написа:
ivanasen написа:
solidi написа:
Колега ми е разказвал как полицай ги спря ли за проверка видели металотърсачите.И единия от полицаите им казал ако има денари първи век всичките ще ви ги взема, 2-3 век. монети не ме интересуват.Ударили го на майтапи и се оказало че въпросния пазител на закона,също практикува нашето хоби.
Доста полицай и военни познавам , които практикуват хобито. В тава няма нищо лошо.