Заглавие: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Фев 10, 2010 9:03 pm
Колеги имам въпрос:Как реагират хората,били те овчари дървари ловджий и други,който случайно ви видят да си упражнявате хобито металдетектинг
pgd Консул
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Фев 10, 2010 9:09 pm
овчарите : ко копате тука ба , ловците: бате бягайте от тука да не стане беля , а повечето други хора: имали злато............
adminn Admin
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Фев 10, 2010 9:14 pm
По пътя Монтана - Видин : Спира кола и никат: Има ли тука има ли? Отговор: Не няма А те пак: По натам има едни дървета там вижте ....
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Фев 10, 2010 9:15 pm
при мен е най различно като пример: О момчета за желязо ли търкате ние не не търсим монетки Ква е тая машинка търси ли злато хахах Някой пак с лошо да се махате че собственика на земята като дойде
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Фев 10, 2010 9:23 pm
Бе лошо нема стига да не прайш некви бели в имота на човека-даже мое та викне некой ентусиаст да прослушаш двора на дедо му щото...................нали знаете-често ми се случва-не че и твойто и на тоя дето та вика съмнение е по малко от 50% за некаква реалност от иманета-Но по важното е че после по нашенски обичай завършваме историята на масата-те затуй обичам да ода по таквиз истории-щото завършват с ядачка и пиячка. От туй може да си направиш сметка как те възприема нормалният Българин-пък за мнението на чернодрешковците с възел по тивито пет пари не давам.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Фев 10, 2010 9:37 pm
не знам за вас но за мен е наи нервиращо като ме по-питат на колко метра хваща , мен бяс ме хваща ........
ztec Консул
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Фев 10, 2010 9:41 pm
Да колега и мен много ме дразни това и после като попитат "абе цветовете делили машината"и мен ме хващат бясовете
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Фев 10, 2010 9:44 pm
ztec написа:
Да колега и мен много ме дразни това и после като попитат "абе цветовете делили машината"и мен ме хващат бясовете
при мои срещи реакции наи различни има хубави но имах и такава викнаха по и ела да витиш после та мина много време докато и сега вече е по на страх от срещи
Гост Гост
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Фев 10, 2010 9:57 pm
много колеги избягват всяка възможна среща с хора данеги видят случайно с апарата при мен тоя момент го няма често ми се случва напоследък дасе збласкам с колеги явно хобито е в разцвет има един първоначален момент на стъписване които бързо се преодолява и започва обмяна на инфо къде що излиzа мерене на машинки и разглеждане колкото до овчари и случайни хора тръгнали даси съберат дръвца ili kradnat ne6to ако несе изплашат мислейки те за горски ти дават инфо къде ходят колеги да търсят или направо ти викат тук несе търси е горе в нивата сме виждали да търсят
vale Легионер
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Фев 10, 2010 11:00 pm
Акосте гледали тази вечер новини сте видели гьрка-стачник които ни каза че неможем да отстояваме правата си.Един вид сме робски народ . Ей кипна ми кравта....... и после като се замислих че повечето хора в любимия ни форум са напьно инкогнито(скрити;.Си дадох сметка ;че борбата която започнаха лидерите ни ще бьде много дьлга или исключително кьса не даи боже.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Фев 10, 2010 11:08 pm
Не се коси друже гърка както казаа по новините е 300милиарда е назад така че бедна Българийка и брат Черкезин ще я купят поне една 3та
vale Легионер
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Сря Фев 10, 2010 11:51 pm
Сигурно си прав братко.Ноличното ми мнение ;Демокрация и нелегалност това мирише на кумонизьм или яко набиван страх е докога така време е да вземем живота си в сопственните си рьце. ние сме тази малка Балгария.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Чет Фев 11, 2010 12:02 am
Ето не виждаш ли 20годин са били нужни да започне да се заражда гражданско общество значи все пак не сме страдали хавая ..............ще каже Бат Бойко!!!!!
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Чет Фев 11, 2010 12:05 am
А колкото до страха,който го е страх да се хваща за палците и да чака.....да го..........
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Чет Фев 11, 2010 2:10 am
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Чет Фев 11, 2010 8:52 am
Аз съм имал срещи най-различни-овчари,кравари,козари,земеделци,кооператори,ловци,рибари,горски,случайни минувачи.. Да чукна на дърво,проблеми засега няма.С изключение веднъж,когато след сигнал дойдоха двама цивилни от ,но им обяснихме,че това не е арх.обект.Дощли са ,щото наоколо имало трасе на нефтопровод,подземни кабели..затова били длъжни да проверят сигнала...Полафихме малко и тръгнаха. Пастирите често ми помагат с инфо,ако не ми е познато мястото.Почти всеки път ги питам това,онова...А за това,че "...на колко метра хващал..?" си го има този въпрос всеки път.Или .."ела да проверим един двор..." ,щото има..
adda333 Легионер
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Чет Фев 11, 2010 9:13 am
в повечето случаи хората са дружелюбни дори някои проявяват доста интерес даи викат да се пробвам да видя как става обаче и малко да се осъмня в някои гледам да се исчеша от мястото щото при нас са или колеги ама от наи лошите или са тъпи недоказали себеси комплексари абе и в двата случая ще береш ядове гадовете непознаваха и стария закон и строшени машинки съм виждал щото си им конкуреция абе мислят се за феодали
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Фев 12, 2010 10:05 pm
А случвало ли ви се е някоя групичка цигани или някакви други субекти да са искали да ви вземат намереното или детектора
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Фев 12, 2010 10:06 pm
Питам за да знам трябва ли да си взема някакво оръжие?
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Фев 12, 2010 10:10 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Фев 12, 2010 10:13 pm
yaponetsa написа:
danio1978 написа:
Питам за да знам трябва ли да си взема някакво оръжие?
На мен лично никога не ми се е случвало,ама с тия лопати които всички носим,едва ли ше ти се наложи оръжие.
Абе то така е ама трима четирима огладнели циганина с пищов по можеш ги уплаши
Magikman Консул
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пет Фев 12, 2010 10:21 pm
Обикновено хората са дружелюбни,любопитни,дажеса ни питали,насекомите ли унищожаваме с тези машинкиНо съм имал случай,когато преди някои са правили табани в лозе,трима от селото дойдоха да работят по надолу,видяха ме,и на висок глас се заприказваха дали да дойдат да ме биятПросто си разкопчах якето,да ми видят пистолета под мишницата.Та ефект си има.
топи Цезар
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Съб Фев 13, 2010 7:36 am
бухахахах-елате повече
com1 Новобранец
Заглавие: Re: Каква е реакцията на случаино видели ви хора? Пон Мар 08, 2010 4:02 pm
В книгата на Щедрин А. И., Осипов И. Н. Металлоискатели для поиска кладов и реликвий има специална глава посветена на "зрителите" ,а също така и засягат и въпроси относно безопасността. http://lib.qrz.ru/node/6455