Заглавие: допълнителен тример на слушалки Пет Фев 05, 2010 10:55 pm
здравейте,колеги имам едни слушалки много хубави на 8 ома но като ги сложа на гаретчето (250) звукът е много силен (няма опция за регулиране на звука) за тази цел си взех тримери 100 ома и 220 ома и с двата на компютъра няма пробленми но като сложа слушалките на апарата при въртене звукът почети не се промня даите жокер как да оправя нещата
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
Гост Гост
Заглавие: Re: допълнителен тример на слушалки Пет Фев 05, 2010 11:04 pm
NERON написа:
здравейте,колеги имам едни слушалки много хубави на 8 ома но като ги сложа на гаретчето (250) звукът е много силен (няма опция за регулиране на звука) за тази цел си взех тримери 100 ома и 220 ома и с двата на компютъра няма пробленми но като сложа слушалките на апарата при въртене звукът почети не се промня даите жокер как да оправя нещата
много лесно тия джаджи ги хварли купи си кумпутарни слу6алки с вратка за звука жака им е по малак но има адаптер за него и си готов
askona b Новобранец
Заглавие: Re: допълнителен тример на слушалки Пет Фев 05, 2010 11:07 pm
zanvan написа:
NERON написа:
много лесно тия джаджи ги хварли купи си кумпутарни слу6алки с вратка за звука жака им е по малак но има адаптер за него и си готов
да прав си аз ползвам такива сони даже имат микрофон на тях
NERON Цезар
Заглавие: Re: допълнителен тример на слушалки Пет Фев 05, 2010 11:10 pm
абе какво ли задавам въпроси като ми е ясно че няма да получа смислен отговор
благодаря все пак
sony147 Цезар
Заглавие: Re: допълнителен тример на слушалки Съб Фев 06, 2010 10:43 am
Питай амм той ще ти каже най точно,но не слагай никакви адаптори и тем подобни измишльотини.
K7650 Легионер
Заглавие: Re: допълнителен тример на слушалки Пет Апр 09, 2010 8:22 pm
нека и аз да се вкюча и да дам свото мнение - звукът е от много голямо значение когато му свикнеш не поглеждаш апарата - пробвах няколко вариянта сони , профисисионални , за плеар ... но нямат тази чуствителност и звукът е друг истината е Garrett TreasuteSound Stereo Headphones 6'Cord with 1/4" Plug Neodumium Magnet .....
amm Преторий
Заглавие: Re: допълнителен тример на слушалки Съб Апр 10, 2010 1:23 am
Заглавие: Re: допълнителен тример на слушалки Съб Апр 10, 2010 7:35 am
Neron,купи си от магазина потенциометър 50 или 100 килоома /линеен/ монтирай го в подходяща кутийка и ми пиши на лични да ти дам схемата на свързване.Елементарно е и ти гарантирам 100% успеваемост.
P.S. Предвиди вариант за стерео или моно потенциометър за да се чува и на двете слушалки.