Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Пон Фев 01, 2010 11:34 pm
ах вий маскаРИ с маскаРИ
Гост Гост
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Пон Фев 01, 2010 11:37 pm
Абе колега, иди си, във форума за Тесоро, не ни осирай темата.Предния въпрос не е към теб.В заглавието съм го написал много ясно, на български-ЗАБРАНЕНО ЗА УЧАСТНИЦИ С ДРУГИ МОДЕЛИ (освен ГМ).[/quote]
ТИ КОЙ БЕШЕ , ЧЕ ДА ЗАБРАНЯВАШ КОИ В КОЯ ТЕМА ЩЕ ПИШЕ ПО ЛЕСНО ЩЕШЕ ДА Е ДА ПОМОЛИШ И МИСЛЯ , ЧЕ ЕФЕКТА ЩЕШЕ ДА Е ПО ГОЛЯМ
www Консул
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Пон Фев 01, 2010 11:39 pm
не го изрязвайте човека де-всеки е свободен и има право да си обменя информация на всякьде вьв форума,тук е прочел точният вьпрос който го интересува и за това вероятно се допитва
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Вто Фев 02, 2010 1:28 am
Avrelian написа:
pgd написа:
голяма защото работя с тесоро маската беше за малко в мен
Абе колега, иди си, във форума за Тесоро, не ни осирай темата.Предния въпрос не е към теб.В заглавието съм го написал много ясно, на български-ЗАБРАНЕНО ЗА УЧАСТНИЦИ С ДРУГИ МОДЕЛИ (освен ГМ).
Колегата pgd до скоро имаше Маска,затова пита.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Вто Фев 02, 2010 1:30 am
vaskina написа:
по принцип ако сам на вцо трябвали да задавам ниво на дискриминация
Може,ако искаш.Пробваш-слагаш няколко цветни предмета на земята и почваш да въртиш потенциометъра ДИСК и следиш кое как го дава и на кое число на ДИСК-а...
pgd Консул
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Вто Фев 02, 2010 9:16 am
няма проблеми сигурно колегата Avrelian-чо се е изнервил от стоене в къщи аз пък ти разрешавам да посещаваш раздела на ТЕСОРО
www Консул
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Вто Фев 02, 2010 4:41 pm
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Вто Фев 02, 2010 6:18 pm
Изнервен съм та чак ми се ,от яд.Нищо лично колеги
Гост Гост
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Вто Фев 02, 2010 7:23 pm
маската бачка ли на плажа,някой търка ли е с нея
pgd Консул
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Вто Фев 02, 2010 7:39 pm
бачка има добра дискриминация реже станиолите и капачките не пропуска златото защото го няма вече не се смущава от водата не знам как ще е на чения пясък около бургас но общо взето е добра за плажа
d.dr Легионер
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Сря Фев 03, 2010 10:31 am
satir написа:
Забравих да пиша ,че скоро си купих новата антена 26,5 с новия кабел,изпратих и апарата и Владо ми сложи новия филтър за смущения.Около нова година търках всеки ден и резултатите бяха отлични.В пребито от търкане селище ,под високо натрежение, доста бели и едно жълто,но турция с дупка.
Браво колега и мойта двоика беше при Владо за новата сонда с новия кабел и сам много доволен как се даржи машината изопщо несе влияе на смущения от високи напрежения. И кабела и е уникален с здравината си .
com1 Новобранец
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Сря Фев 03, 2010 3:14 pm
Интересно как хора които довчера отричаха тоя кабел в един момент взеха да го ползват. Иначе кабелчето е бетон. Даже може и да си теглите колата с него. Аз го ползвам вече повече от година и съм много доволен.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Сря Фев 03, 2010 5:20 pm
com1 написа:
Интересно как хора които довчера отричаха тоя кабел в един момент взеха да го ползват. Иначе кабелчето е бетон. Даже може и да си теглите колата с него. Аз го ползвам вече повече от година и съм много доволен.
Кой го е отричал само не разбрах ?
d.dr Легионер
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Сря Фев 03, 2010 6:46 pm
com1 написа:
Hикой никаде нее писал и не се е отричал от новия кабел . За мен специално варши идеална работа щото стариа (черния) на другата сонда се прекасна на три места от удари по дебелите треволиаци. Новият нема да има те проблеми. фали старо па карай ново.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Сря Фев 03, 2010 8:12 pm
Здравей Владо,а само кабела сменяш ли?Моята тройка е на 1 година, с черния кабел.За сега още нямам проблеми с него.Просто питам да знам?
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Сря Фев 03, 2010 8:34 pm
Avrelian написа:
Здравей Владо,а само кабела сменяш ли?Моята тройка е на 1 година, с черния кабел.За сега още нямам проблеми с него.Просто питам да знам?
За твоята това е решението - http://imperio.bulgarianforum.net/forum-f18/topic-t1322.htm Сонда направена с черния кабел не може да се смени със сивия .
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Чет Фев 04, 2010 8:59 am
stohio написа:
маската бачка ли на плажа,някой търка ли е с нея
Да,бачка на плажа.Лятото работих спасител и познай дали не си го носих с мен апарата Спуках стотинките,центовете,и пенитата.И някой друг пръстен.Бачка се на ръчна.Обаче като наближа водата,започва да се разстройва и пускам на автоматичен.Въпреки това,като го вдигам и доближавам до пясъка,пак издава звук.Явно от солите.(Сл.бряг)Това при орудено го няма.
Някой казва,че не ти трябва дълбочина на плажа..не е вярно..В дълбочина(мокрия пясък) е пълно с черни левчета
borisov Консул
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Пет Фев 05, 2010 8:35 pm
здравеите колеги за мен апаратчетата GOLDAN MASKса много добри за ценитеси работилсьм сьс подчти всички модели само с 3+ несьм бачкал аз сам фен на тази марка и ще кажа само добри апарати на добри цени
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Съб Фев 06, 2010 9:53 am
Колега срамота бе поправи си аватара,доколкото знам Владо не е пускал нова линия "златна каска"
топи Цезар
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Съб Фев 06, 2010 10:17 am
златен шлем II век.тя ще да е
borisov Консул
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Съб Фев 06, 2010 1:00 pm
благодаря за забележката просто алкохола е за умни хора
vende Легионер
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Вто Фев 09, 2010 10:44 pm
Golden Mask 2 ще кажа само добри апарати на добри цени
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Сря Фев 10, 2010 7:57 pm
Колеги, стяга ма пак шапката. Добре, че в събота търках 1-2 часа.Някой имал ли е проблеми с минусувите температури.Имам чуството, че МАСКАТА работи по добре на студено от колкото на топло.Чакам вашите мнения?
borisov Консул
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Сря Фев 10, 2010 8:24 pm
колега миналия месец ме хвана снега в гората и стана страшен студ и Маската ми работеше добре дори си и намерих нещо
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели. Сря Фев 10, 2010 8:32 pm
И нас ни хвана снега в събота.С две Маски бачкаме,заваля,ама добре че си носим торбички.Покриваме уреда и продължаваме.Вие така ли правите,ако завали сняг или дъжд? Някой беше писал(май,че Славитоо) че я потапял във вода и нищо и нямалао...
Форума на Накича, Златната Маска-забранено за участници с други модели.