Заглавие: Re: влияе ли се апарата от промените във времето Пет Яну 29, 2010 9:50 pm
накефен ще останеш от е-трака , само един ден работих но съм впечатлен от значителните разлики с есето малко ми са видя сложно менюто , но и нямаше време много да си играя с менюто , щото бързахме да го пуснем на терен
pechkata Джадай
Заглавие: Re: влияе ли се апарата от промените във времето Пет Яну 29, 2010 9:54 pm
zempar написа:
накефен ще останеш от е-трака , само един ден работих но съм впечатлен от значителните разлики с есето малко ми са видя сложно менюто , но и нямаше време много да си играя с менюто , щото бързахме да го пуснем на терен
Е нали там е предизвикателството...
NERON Цезар
Заглавие: Re: влияе ли се апарата от промените във времето Съб Яну 30, 2010 12:22 am
PHOENIX написа:
NERON написа:
влагата е враг на техниката но за студ нема проблеми
е как да няма .. всеки производител си прави специална серия интегралки които работят до минус 40 градуса (изришно подчертана за мобилни устроиства,автомобилостроене и др. ) .. обикновенната серия най често е до нула или минус 10 градуса
да знам но съгласи се , че 40 градуса под нулата е екстремна температура а за по нормални условия обикновената серия върши работа освен това ако са посочили минус 10 градуса не означава че при минус 11 вече апарата няма да работи
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
www Консул
Заглавие: Re: влияе ли се апарата от промените във времето Съб Яну 30, 2010 2:18 am
мале малееее ,ако някой излезе да тьрка минус 40градуса и вземе,че му се препика...... де ша я намери чурата в гащите не знам
sitalk Джадай
Заглавие: Re: влияе ли се апарата от промените във времето Съб Яну 30, 2010 10:16 am
Ако помните големите жеги на 2007 г....месец юли..на обяд..няколко дена поред Също и при минусови температури съм работил...Нищо му няма...
NERON Цезар
Заглавие: Re: влияе ли се апарата от промените във времето Съб Яну 30, 2010 10:43 am
sitalk написа:
Ако помните големите жеги на 2007 г....месец юли..на обяд..няколко дена поред Също и при минусови температури съм работил...Нищо му няма...
точно за това говоря , колега
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
tchoci Легионер
Заглавие: Re: влияе ли се апарата от промените във времето Съб Яну 30, 2010 1:16 pm
Ако е направен със качествени елементи не го бърка нищо.Под качествени елементи се разбира-интегрални схеми за военни цели(те са по-скъпи,но ) със широк Т-обхват , точни малошумящи резистори и сондензатори.
monetar Легионер
Заглавие: Re: влияе ли се апарата от промените във времето Съб Яну 30, 2010 1:38 pm
да, точно това е зависи от машината
stoio Новобранец
Заглавие: Re: влияе ли се апарата от промените във времето Съб Яну 30, 2010 9:48 pm
Вносни апарати работят на всякакви градуса . На Бълграски антената ако не е добра бъркат да делят
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: влияе ли се апарата от промените във времето Съб Яну 30, 2010 9:55 pm
stoio написа:
Вносни апарати работят на всякакви градуса . На Бълграски антената ако не е добра бъркат да делят
Недей лъга хората ,че вносните детектори работят на всякакви температури !!!
Гост Гост
Заглавие: Re: влияе ли се апарата от промените във времето Вто Фев 23, 2010 8:05 pm
проблема при вси4ки апарати е конденза от топлото парно даре4ем в колата веднага на минусувата темп отван и може не6то
pechkata Джадай
Заглавие: Re: влияе ли се апарата от промените във времето Вто Фев 23, 2010 9:04 pm
zanvan написа:
проблема при вси4ки апарати е конденза от топлото парно даре4ем в колата веднага на минусувата темп отван и може не6то
Чак пък да изгори не , да всички детектори се влиаят от температурата включително и фабричните - нищо че не си показват те просто си мълчат...