Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Вто Мар 30, 2010 8:37 pm
Павето написа:
Avrelian написа:
Моята мечта се сбъдна преди 5-години.Намерих мечтата на всеки търсач, започва с буквичката-А
последната буква да не е "С"
Да.
krasko Преторий
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Съб Апр 03, 2010 3:04 am
като ида да търкам некаде да не мее страх от полиция и ако случаино намеря нещо да ми го плати музея и сичко да е както хората.
Гост Гост
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Съб Апр 03, 2010 10:26 am
Моята мечта е най невазможната-да ми се върне времето преди 15 години и да съм с тоя акъл дето ми е сега,щото е много важно какво ще направиш с това което намериш!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Съб Апр 03, 2010 10:55 am
stemla написа:
Моята мечта е най невазможната-да ми се върне времето преди 15 години и да съм с тоя акъл дето ми е сега,щото е много важно какво ще направиш с това което намериш!
Да колега хубава мечта ! В младите години не всеки път знаехме какво държим в ръцете си ! Може би това имаше на предвид ?
Гост Гост
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Съб Апр 03, 2010 11:05 am
slavitoooo написа:
stemla написа:
Да колега хубава мечта ! В младите години не всеки път знаехме какво държим в ръцете си ! Може би това имаше на предвид ?
Да това имах на предвид,щото с лека ръка се прахосаха безценни находки и напълнихме гушите на колекционерите без пари,поне аз така съм правил,но по закон търсач колкото по малко разбира толкова по хубави неща намира!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Съб Апр 03, 2010 11:15 am
stemla написа:
slavitoooo написа:
stemla написа:
Да това имах на предвид,щото с лека ръка се прахосаха безценни находки и напълнихме гушите на колекционерите без пари,поне аз така съм правил,но по закон търсач колкото по малко разбира толкова по хубави неща намира!
Колега много си прав !
Не вярвам някой да е минал по друг път ! Първо да е разбирал нещата пък после да е станал търсач . С годините човек се учи и това е . И от стажа в занаята се получава хем да знаеш какво държиш ,хем да подушваш къде да го намериш , хем и всичко останало до края на цикъла !
Един е добър в намирането на монети , друг е специалист по чистенето и консервацията им , трети е спец по историята на дадена монета , трудно тези няколко неща се постигат в младите години на търсача !
krasko Преторий
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Пет Апр 09, 2010 1:33 pm
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Вто Май 25, 2010 10:37 pm
Цитат :
В какво се състой мечтата на всеки търсач?
Мечтата ми е да мога да помогна на всички тия хора: http://dmsbg.com/projects_list_actual.php и на много други като тях. Здравия има 1000 желания, а болния едно единствено - да оздравее. Мисля че поне по един SMS е по силите на всички нас?
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Вто Май 25, 2010 11:07 pm
И аз съм се замислял и то доста често ,ако намеря нещо ,което да струва много пари,бих дал половината на децата без родители.И съм забелязъл покрай тези медийни събития ,че повечето приходи за децата се събират от хора в тъй наречената средна класа,а не от милионери. Защо хора ,който притежават толкова пари,стотици милиони не помагат на другите хора ? За къде тая алчност ? ..На никой не са му редили пачките в ковчега.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Сря Май 26, 2010 10:16 am
Въпроса е къде отиват смс ите,защото всяка една кампания е подета от богатите?!?!Не е бедата,кой колко дава-бедата е,че не отиват по предназначение!!!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
Rgogo Новобранец
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Съб Ное 10, 2012 12:21 am
Е аз БРУТ го намирах с приятел и то 1- во качество сега ми е мечта Ауреус златен ма нещо ги няма Но не се отказвам които търси намира
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Съб Ное 10, 2012 5:30 pm
Мечтата на всеки търсач е да търси спокойно, а какво ще излезе няма нищо общо.
Rgogo Новобранец
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Съб Ное 10, 2012 9:17 pm
Това е хубаво колега. Но едва ли ще стане скоро може би когато минималната работна заплата стане колко на европейците ,и тия в парламента които само гушата пари не оправят законите като хората. Ще става и по зле преди да стане по добре ( МА тва е голата истина )КОЛЕГА
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Съб Ное 10, 2012 10:18 pm
Моята мечта е да намеря достатъчно ценно нещо с което да си покрия текущите нужди , а с останалите пари да помогна на поне едно болно дете. Повярвайте ми преживял съм го с брат ми , мъката и тъгата е огромна и никога няма да изчезне от мен. Остава една празна дупка в теб! Ако имам възможност някъква поне един човешки живот да спася ще ги даря тези пари от намереното "имане".
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Съб Ное 24, 2012 10:37 pm
аз като Иван Асен сам на тая логика намирам имане давам половината пари за някое болно дете другите за обурудване
както винаги сме си най веселата компания ХD
TyT Легионер
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Съб Ное 24, 2012 11:16 pm
колеги някой да е вадил делва с медни монети.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Нед Ное 25, 2012 3:30 pm
Колега Тут тука не му е мястото и да вадил съм такава кажи какво те интересува