Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Фев 17, 2011 6:23 pm
на Станимир машината е най-лека , по не моето впечатлени е такова . няма по лека . стрелковия модел е БЕЗ дискриминация , за това има добри показате ли , но за сметка на това са често на ремонт в повечето случаи се заплаща ремонта .
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Фев 17, 2011 6:31 pm
Станимир от Варна е един прави два модела единят е с двете копчета а другия е със стрелка.Petronii тоз дето е с двете копчета, Станимир събрал от три металдетектора най- доброто само знам че дискриминацията на Фишер.Миналата седмица като бях при него каза че ще почва Майнлаб експлорер.
ztec Консул
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Фев 17, 2011 7:00 pm
Има един от групата със станимирка с две копчета отпреде и едно отзаде до кабела за антената.Апарата на дълбочина и дискриминация е същия като енигма с две копчета.И с двата апарата търсим на 5 дискриминация и на паралелните тестове които сме правили са еднакви по дълбочина и дискрим. Разликата е само че Станимирката е с 26 см. антена а енигмата с 28 см. антена
knight Новобранец
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Фев 17, 2011 9:04 pm
Сега колеги да уточня Станимировците във Варна са двама аз познавам този на който колега беше дал Gsm-a ,мой познат пък работи с другия искам да ви кажа ,че и двамата са много добри в това което правят и на двамата апаратите са добри и нямате главоболия с ремонти и тем подобни. От гледна точка на изработката и на двамата давам 6.00 На този втория не харесвам това,че вгражда батериите в кутията при платките и ги залива с някви си там смоли (мое мнение) Ако и Станимир този първия е почнал да први копие на Майнлаб можем само да се радваме кункоренцията е много хубаво нещо особенно за нас потребителите надявам се да се порадваме на хубави апарати ама дано и цените да са по джобовите ни Поздрави на всички
ztec Консул
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Фев 17, 2011 9:25 pm
knight написа:
Сега колеги да уточня Станимировците във Варна са двама аз познавам този на който колега беше дал Gsm-a ,мой познат пък работи с другия искам да ви кажа ,че и двамата са много добри в това което правят и на двамата апаратите са добри и нямате главоболия с ремонти и тем подобни. От гледна точка на изработката и на двамата давам 6.00 На този втория не харесвам това,че вгражда батериите в кутията при платките и ги залива с някви си там смоли (мое мнение) Ако и Станимир този първия е почнал да први копие на Майнлаб можем само да се радваме кункоренцията е много хубаво нещо особенно за нас потребителите надявам се да се порадваме на хубави апарати ама дано и цените да са по джобовите ни Поздрави на всички
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Фев 17, 2011 10:37 pm
nasko75 написа:
Ами и аз в Варна само тоя Станимир знам,но по какво ти прилича милелаб експлорер?Машинката е добра много много лека ,малки батерии,добра дискриминация,и прилична дълбочина това за тая с двете копчета а стрелковата като всички гадулки на вид за тях не знам никога с такова чудо на техниката не съм работил/само знам че когато работят гадулките работят добре но като неще неще/
Ами приликата с минелаб експлорер казвам че е за главата , същата конструкция и форма . Иначе друго не знам , но работи много добре и стабилно. Не му харесвам това,че не може да се настройва прага и земния баланс е фиксиран , на оруден обект колегата не можа да работи , но не знам дали това не беше от поизчерпени батерии.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Пет Фев 18, 2011 4:19 am
ztec написа:
Има един от групата със станимирка с две копчета отпреде и едно отзаде до кабела за антената.Апарата на дълбочина и дискриминация е същия като енигма с две копчета.И с двата апарата търсим на 5 дискриминация и на паралелните тестове които сме правили са еднакви по дълбочина и дискрим. Разликата е само че Станимирката е с 26 см. антена а енигмата с 28 см. антена
Колега има и с DD28 иDD 32 но е и доста по лек от енигмата ,и това е предимство за някой аз енигма и миладинка имам но и станимирка мисля да взема.Фен съм до сега на монтанските маистори А и друго DD26 бяла ли е ,защото гледам че има и такива черупки но сега работи с черупкита от маската само DD28 е на миладин като всички DD28.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Пет Фев 18, 2011 8:23 am
pet1r90 написа:
kopa4 написа:
Цените са на двете копчета 450лв-а другия със стрелката 500лв.Сега прави нов модел, копие на Майлаб до края ма месеца ще е готов.Ако ми хареса аз ще съм първия
дано копието на minelab да е по сполочливо от тези двата , чесно казано не бих си купил таванска машина вече ,,,,,,,,,,
kopa4 ти говори за станимир но не живее в кв.Левски а лятно Тракия
ztec Консул
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Пет Фев 18, 2011 12:10 pm
nasko75 написа:
ztec написа:
Колега има и с DD28 иDD 32 но е и доста по лек от енигмата ,и това е предимство за някой аз енигма и миладинка имам но и станимирка мисля да взема.Фен съм до сега на монтанските маистори А и друго DD26 бяла ли е ,защото гледам че има и такива черупки но сега работи с черупкита от маската само DD28 е на миладин като всички DD28.
Да станимирката е по лека. 26 см. питата е черна
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Пет Фев 18, 2011 2:47 pm
Да станимирката е по лека. 26 см. питата е черна [/quote]
Не знам тогава и аз се обърках вече в Варна знам само тоя до лятно кино тракия срещу входа на НЕК,друг не знам тоя в момента работи с черупките на Владо а преди това гледам DD26 бяла като на Майнлаб.
Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна-