Заглавие: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Яну 28, 2010 12:50 pm
Здравейте колеги! Интересува ме информация за Станимир(Станчо)от Варна-единия от двамата Станимировци, които правеха МД във Варна и които живееше в кв.Левски(Варна) преди време. Ще сам задължен: M.Aurelius
Гост Гост
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Яну 28, 2010 12:54 pm
в събота предполагам наи късно ще ти дам инфо за него
lizimah Новобранец
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Нед Фев 28, 2010 6:08 pm
Aurelius написа:
Здравейте колеги! Интересува ме информация за Станимир(Станчо)от Варна-единия от двамата Станимировци, които правеха МД във Варна и които живееше в кв.Левски(Варна) преди време. Ще сам задължен: M.Aurelius
Здравей колега. Ако не си получил информация за Станимир, мога да ти дам телефонния му номер, ако все още съществува! 0888817799 . Kъсмет
от lizimah
S56 Новобранец
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Вто Мар 09, 2010 12:54 pm
Aurelius не търси този С.
Александър Легионер
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Пон Фев 14, 2011 11:26 pm
Ами дай кординати на другия тогава и каква е разликата в детекторите, мисля да си вземам такъв май
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Вто Фев 15, 2011 6:02 pm
M.Aurelius.Кажи какво те интересува , бях преди седмица при него .
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Фев 15, 2011 6:33 pm
Дай някоя снимка ако може и ако имаш и разкажи малко повече за неговите апарати.
Александър Легионер
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Вто Фев 15, 2011 6:36 pm
Някакви координати и цени още се колебая каква да си взема и аз имам тел на тоя другия по горе каква е разликата кажи нещо повече
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Вто Фев 15, 2011 6:39 pm
този Станимир които е на Кв. Левски ,прави два модела единия е спълна дискриминация 500 лв другия е със стрелка 400 лв
ако си близо до варна си вземи ,ако си на другия краи на България ще ти излезе по солено порати периодичните ремонти
Александър Легионер
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Вто Фев 15, 2011 6:46 pm
Ами другия Станимир ? за този съм чувал само хубави работи знам няколко човека които имат такива и от "старите" от "новите" май не правят толкова често ремонти
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Вто Фев 15, 2011 6:49 pm
Александър написа:
Ами другия Станимир ? за този съм чувал само хубави работи знам няколко човека които имат такива и от "старите" от "новите" май не правят толкова често ремонти
за другия не змам .. колкото за новия апарат -с дискриминацията и аз не съм чувал оплаквания
Александър Легионер
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Вто Фев 15, 2011 6:52 pm
Да ти кажа чесно се колебая между по скъпия гаред ГТИ 2500 и тоя новия с дискриминацията какво мислиш по въпроса все пак има и една приказка - прекалено съм беден за да си позволя евтиното
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Вто Фев 15, 2011 7:31 pm
Цените са на двете копчета 450лв-а другия със стрелката 500лв.Сега прави нов модел, копие на Майлаб до края ма месеца ще е готов.Ако ми хареса аз ще съм първия
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Вто Фев 15, 2011 8:20 pm
kopa4 написа:
Цените са на двете копчета 450лв-а другия със стрелката 500лв.Сега прави нов модел, копие на Майлаб до края ма месеца ще е готов.Ако ми хареса аз ще съм първия
дано копието на minelab да е по сполочливо от тези двата , чесно казано не бих си купил таванска машина вече ,,,,,,,,,,
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Вто Фев 15, 2011 8:23 pm
Александър написа:
Да ти кажа чесно се колебая между по скъпия гаред ГТИ 2500 и тоя новия с дискриминацията какво мислиш по въпроса все пак има и една приказка - прекалено съм беден за да си позволя евтиното
Колега един съвет от мен ако си купуваш Гарет ГТИ 2500 задължитено си вземи DD сонда към него иначе на тежки почви или орудено със стандартните сонди няма да имаш добри резултати освен ако смяташ да работиш само на леки почви
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Вто Фев 15, 2011 8:34 pm
trakieca написа:
Александър написа:
Колега един съвет от мен ако си купуваш Гарет ГТИ 2500 задължитено си вземи DD сонда към него иначе на тежки почви или орудено със стандартните сонди няма да имаш добри резултати освен ако смяташ да работиш само на леки почви
az bix ti preporu4al vuob6te da ne si kupuvash gareet 2500 6te reve6 posle
knight Новобранец
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Сря Фев 16, 2011 12:59 pm
Колеги май стана малко объркващо този Станимир на когото колегата е дал GSM-a и той ли е почнал да прави копие на Майнлаб? Защото другия Станимир прави копие на Майнлаб Релик Хоук от около година мойпознат си купи
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Сря Фев 16, 2011 7:44 pm
knight написа:
Колеги май стана малко объркващо този Станимир на когото колегата е дал GSM-a и той ли е почнал да прави копие на Майнлаб? Защото другия Станимир прави копие на Майнлаб Релик Хоук от около година мойпознат си купи
Да дето са му писали тел..номер той почва да прави Майнлаб. Не искам да му правя реклама но на мен ми хареса тоз дето е с двете копчета,има си добра дискриминация,и прилична дълбочина.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Сря Фев 16, 2011 9:52 pm
knight написа:
Наистина е объркващо, аз знаех само за един Станимир . Колега от хоби групата наскоро купи Станимирка ,но не знам коя , има малка кутийка с две копчета , дискриминация и усилване , главата му е 26 см и прилича на милелаб експлорер . Мога да кажа че е много добър апарат и работи чудесно, оттогава извади доста сигнали и вече го изплати двойно. На мен пък ми даде друга Станимирка от тези дървените със стрелка и двоен режим на работа , но не знам кой от двамата Станимировци са ги правили , винаги един от майсторите е по добър , въпроса е кой. Друго интересно е ,че почти не може да се намери информация в мрежата за Станимировците ,нито сайтове със снимкова имформация, нито друго,което си е странно.
Александър Легионер
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Сря Фев 16, 2011 10:56 pm
maksim12 написа:
trakieca написа:
Александър написа:
az bix ti preporu4al vuob6te da ne si kupuvash gareet 2500 6te reve6 posle
Колега защо ще плача заради Гарета ??? какво му има
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Фев 17, 2011 4:54 am
Petronii написа:
knight написа:
Наистина е объркващо, аз знаех само за един Станимир . Колега от хоби групата наскоро купи Станимирка ,но не знам коя , има малка кутийка с две копчета , дискриминация и усилване , главата му е 26 см и прилича на милелаб експлорер . Мога да кажа че е много добър апарат и работи чудесно, оттогава извади доста сигнали и вече го изплати двойно. На мен пък ми даде друга Станимирка от тези дървените със стрелка и двоен режим на работа , но не знам кой от двамата Станимировци са ги правили , винаги един от майсторите е по добър , въпроса е кой. Друго интересно е ,че почти не може да се намери информация в мрежата за Станимировците ,нито сайтове със снимкова имформация, нито друго,което си е странно.
Ами и аз в Варна само тоя Станимир знам,но по какво ти прилича милелаб експлорер?Машинката е добра много много лека ,малки батерии,добра дискриминация,и прилична дълбочина това за тая с двете копчета а стрелковата като всички гадулки на вид за тях не знам никога с такова чудо на техниката не съм работил/само знам че когато работят гадулките работят добре но като неще неще/
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Фев 17, 2011 8:48 am
Последно,колко Станимировци има във Варна,които правят апарати?
guru Новобранец
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Фев 17, 2011 5:19 pm
Ами добър въпрос а нека някой колега от Варна ,да ги издаде най сетне ???
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Фев 17, 2011 5:55 pm
много е плитък имах го ............. и тежък
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна- Чет Фев 17, 2011 6:11 pm
maksim12 написа:
много е плитък имах го ............. и тежък
Не знам какво си имал но не е на тоя Станимир за който говоря аз щото по лек уред БГ. от неговия не съм виждал
Интересува ме информация за Станимир(Станчо) от Варна-