Има ли колеги от Варна?Аз съм мераклия и начинаещ,мога да се включа на некой друг излет да вида за какво иде реч....
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Варна Пон Апр 16, 2012 9:46 am
[quote="smayli"]Има ли колеги от Варна?Аз съм мераклия и начинаещ,мога да се включа на некой друг излет да вида за какво иде реч.... [/quote --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ОК стига да имаш желание за разходка
smayli Новобранец
Заглавие: излет Пон Апр 16, 2012 11:14 am
Навит съм като свинска опашка
smayli Новобранец
Заглавие: Re: Варна Пон Апр 16, 2012 2:23 pm
[quote="nasko75"]
smayli написа:
Има ли колеги от Варна?Аз съм мераклия и начинаещ,мога да се включа на некой друг излет да вида за какво иде реч.... [/quote --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ОК стига да имаш желание за разходка
Остави некои телефон или нещо за връзка
smayli Новобранец
Заглавие: Re: Варна Пон Апр 16, 2012 7:04 pm
благодаря ти ще ти се обадя обезателно
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Варна Пон Апр 16, 2012 9:03 pm
smayli написа:
muhlio21 Новобранец
Заглавие: Re: Варна Пон Апр 16, 2012 9:12 pm
искам и аз
pesh0 Новобранец
Заглавие: Re: Варна Вто Апр 17, 2012 9:49 am
има има , казвайте само и аз съм навит за разходки
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Варна Вто Апр 17, 2012 9:18 pm
ако ей сега ида на някой варненски плаж да си търкам в пясъка . каква е вероятността да се озова при ортопед .чувал съм,че плажовете са разделени.не може всеки да си търка по плажа.има ли нещо истина в това
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Варна Вто Апр 17, 2012 9:25 pm
stoian8411 написа:
ако ей сега ида на някой варненски плаж да си търкам в пясъка . каква е вероятността да се озова при ортопед .чувал съм,че плажовете са разделени.не може всеки да си търка по плажа.има ли нещо истина в това
да така е
marin.1982 Новобранец
Заглавие: Re: Варна Вто Апр 17, 2012 10:44 pm
Сега точно не мисля,че ще имаш проблеми.А и плажовете са отъркани до последно след края на лятото и едва ли ще има нещо.Но за разгара на лятото и аз съм чувал,че били разпределени,но до колко е вярно........
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Варна Сря Апр 18, 2012 7:25 pm
точно за лятото ме интересува .луда работа.това е ужас ,то тая българия няма оправия!!! няма спокойствие никъде .писнало ми е да се крия.ей така на разходка да излезеш не става .на плажа същото .ще те бият машината ще ти вземат а може и по лошо шибана история
muhlio21 Новобранец
Заглавие: Re: Варна Сря Апр 18, 2012 7:52 pm
stoian8411 написа:
точно за лятото ме интересува .луда работа.това е ужас ,то тая българия няма оправия!!! няма спокойствие никъде .писнало ми е да се крия.ей така на разходка да излезеш не става .на плажа същото .ще те бият машината ще ти вземат а може и по лошо шибана история
тя темата се превърна в плажен детектинг
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: Варна Чет Май 03, 2012 6:17 pm
Привет колегии.Искам да ви питам понеже от дядо ми знам,че до една римска чешма има заровено злато ,бихте ли ме упътили с какъв уред да прегледам терена,защото аз имам един,но той е монетарка и повече става за плажа при замърсени почви се смущава леко.Поздрави мерси предварително!!
bekos Легионер
Заглавие: Re: Варна Чет Май 03, 2012 6:48 pm
dante.bg977 написа:
Привет колегии.Искам да ви питам понеже от дядо ми знам,че до една римска чешма има заровено злато ,бихте ли ме упътили с какъв уред да прегледам терена,защото аз имам един,но той е монетарка и повече става за плажа при замърсени почви се смущава леко.Поздрави мерси предварително!!
gpx 4500 minelab
muhlio21 Новобранец
Заглавие: Re: Варна Чет Май 03, 2012 7:03 pm
dante.bg977 написа:
до колкото знам парите оставени в чешма са за нейното поправяне при евентуална повреда, а ти искаш да разрушиш оазиса на всички минаващи и нуждаещи се от нея в дадени моменти. с 5 жълтици няма да забогатееш , а последиците.... сам си направи изводите
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: Варна Чет Май 03, 2012 7:12 pm
колега не си ме разбрал златото не е в чешмата а някаде до нея а колкото до чешмата тя не работи от години
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: Варна Чет Май 10, 2012 2:04 pm
иначе аз съм от варна и съм навит по плажовете да ходя с някой
plamenstannev Новобранец
Заглавие: Re: Варна Пон Май 28, 2012 12:18 pm
nasko75 написа:
smayli написа:
Дайте телефони за връзка на лични, и аз искам да се включа, само да не е за плажа, по ме влекат баирите.
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: Варна Пон Май 28, 2012 12:20 pm
plamenstannev написа:
nasko75 написа:
smayli написа:
Дайте телефони за връзка на лични, и аз искам да се включа, само да не е за плажа, по ме влекат баирите.
то тъй де ама на баирите по-можи да си изпатиш инак и мен по ме влекат
plamenstannev Новобранец
Заглавие: Re: Варна Пон Май 28, 2012 12:36 pm
dante.bg977 написа:
plamenstannev написа:
nasko75 написа:
smayli написа:
то тъй де ама на баирите по-можи да си изпатиш инак и мен по ме влекат
Зависи на кои баири ходиш колега
plamenstannev Новобранец
Заглавие: Re: Варна Пон Май 28, 2012 12:37 pm
plamenstannev написа:
nasko75 написа:
smayli написа:
Колеги пуснете телефони на следния e-mail: plamenstannev@abv.bg
marin.1982 Новобранец
Заглавие: Re: Варна Пон Май 28, 2012 5:15 pm
plamenstannev написа:
nasko75 написа:
smayli написа:
Колега аз съм чувал точно обратното - че на плажа е доста по опасно.Аз лично не смея още да се пусна там,но ако се организираме 2-3 човека може да ги пообикаляме плажните ивици.
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: Варна Вто Май 29, 2012 5:02 pm
ми колега от 2 години ходя ама през вечерта че да не се набивам на очи и никой нищо не ми е казвал
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: Варна Съб Авг 04, 2012 3:26 pm
marin.1982 написа:
plamenstannev написа:
nasko75 написа:
smayli написа:
Колега аз съм чувал точно обратното - че на плажа е доста по опасно.Аз лично не смея още да се пусна там,но ако се организираме 2-3 човека може да ги пообикаляме плажните ивици.
Опасно????Защо??? Аз мислех във Вторник да ходя на плажа с МД.