колега е ти ако кажеш че XLT няма добра дискриминация и стабилност в не орудени почви,сериозно се замислям дали изобщо си работил с такава машина.един колега беше снимал клип за ACE-250.това което тая машина показа като максимална възможност с 1 лев,XLT го прави с 10 ст.разбира се не с фабричните настроики.
аз съм с хлт и мога да кажа че този апарат не е за хора които не разбират аз си признавам че не разбирам има супер много програми ако си познаваш апарата и знаеш как да работиш с него е супер ако не знаеш можеш да го засилиш и аз имам апарат с 2 копчета и си го пазя може да е евтин но ми върши работа не може да се каже кои апарат е по добър докато не се излезне да се тестват апаратите, нищо протв правените апарати в гараж но за мен те не са по добри .
и хлт-то има много добра дискриминация в сравнение с няки други апарати и пак казвам има много програми трябва да се чете много за да знаеш как да рабориш със съответния апарат
Всеки апарат си има предимства и недостатъци.Както хората са различни така и на всеки му пасва различен апарат.Лично аз съм виждал работата на ХЛТ(на нормална почва) в замърсени обекти и в чисти обекти и мога да кажа че от него ми харесва само бързината.Не ви знам колеги с колко машини сте работили и се надявам че като давате такива мнения за ХЛТ сте минали поне през няколко апарата.На вас като ви харесва ХЛТ си работете с него.При мене обаче енигмата е по добър вариянт от ХЛТ и си работя с нея.
преди десетина лодини съм работил с енигма.купихме за 1 месец от краси 7 машини.лошо не казвам за машината.води ни човека на полигон пробвахме,коректен продавач.работих 2 години с нея.
колега е ти ако кажеш че XLT няма добра дискриминация и стабилност в не орудени почви,сериозно се замислям дали изобщо си работил с такава машина.един колега беше снимал клип за ACE-250.това което тая машина показа като максимална възможност с 1 лев,XLT го прави с 10 ст.разбира се не с фабричните настроики.
Ама колега чети точно какво пиша , казах че е добър за втори апарат защото имат перфектна дискриминация и стабилност , специално уайтс в това отношения са перфектни . Айде стига сме спамили темата ,че не е по този въпрос . А що се отнася до енигмите , щом колеги работят с такива и са доволни,значи са добри .
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: монтанските енигми Чет Май 10, 2012 5:01 pm