Г-то е много добро, няма друг такъв джип, като влезе в дълбоки коловози и му опрат железата, обаче, до там. Няма джип който да не закъсва и с Г съм закъсвал, така се окопа, че не можех да отворя вратата да изляза, фадромата която дойде да ме вади и тя закъса..
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: сузукито е най Пон Апр 08, 2013 12:47 am
zaki83 написа:
топи написа:
zaki83 написа:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/198/45937845228451480000618.jpg/ дано се е качила
брех.какво е туи чудо.дефендър ли е.мяса на сдвоен дефендър с Г-классе :
Мисля ,че е Мерцедес Г Тунинга му го правиха в Англия. Мисля ,че му излезе около 40000паунда.
Сгрешил съм джипа е Рейндж Ровар.
топи Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Пон Апр 08, 2013 8:02 am
zaki83 написа:
zaki83 написа:
топи написа:
zaki83 написа:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/198/45937845228451480000618.jpg/ дано се е качила
брех.какво е туи чудо.дефендър ли е.мяса на сдвоен дефендър с Г-классе :
Мисля ,че е Мерцедес Г Тунинга му го правиха в Англия. Мисля ,че му излезе около 40000паунда.
Сгрешил съм джипа е Рейндж Ровар.
не е ленд роувър-реиндж роувър а е ленд роувър-дефендър.
п.с-както и преди съм казвал-наи добрия джип е прежаления джип колкото по добър ти е джипа толкова по надалеч ще идва трактора да те вади
Това в добрия вариант Защото може да ти е толкова добър джипа, че и трактора да не може да те извади
evlogi84 Новобранец
Заглавие: Re: сузукито е най Сря Апр 17, 2013 12:15 am
Понеже предизвиках съмнение относно реното ми се отдава възможност да го докажа.Пак ще има off road във варненско. Офроуд БФАС Шампионат 2013 Варна 1-5 Май 2013.Наистина малко преувеличено го написах,защото не съобразих и мощността на двигателя.Но със сигурност няма да се дам на сузукито. Относно ремонтите мисля,че ми е 2 или 3 пъти по евтино от колкото на джипа.Нека не забравяме колко пари струва колата и колко пари джипа.Важното е да не ти пука за машината която караш.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: сузукито е най Сря Апр 17, 2013 12:24 am
evlogi84 написа:
Понеже предизвиках съмнение относно реното ми се отдава възможност да го докажа.Пак ще има off road във варненско. Офроуд БФАС Шампионат 2013 Варна 1-5 Май 2013.Наистина малко преувеличено го написах,защото не съобразих и мощността на двигателя.Но със сигурност няма да се дам на сузукито. Относно ремонтите мисля,че ми е 2 или 3 пъти по евтино от колкото на джипа.Нека не забравяме колко пари струва колата и колко пари джипа.Важното е да не ти пука за машината която караш.
Колеги , извинявам се за спама , но на доста морги и магазини звънях без отговор , но търся задно дясно стъкло на мигачите на дайхатсу фероза/ то стои в бронята на автомобила, долу ниското / . Ако може някой да помогне! Благодаря!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
ДимитърЪ Новобранец
Заглавие: Re: сузукито е най Сря Апр 17, 2013 9:38 am
Колеги , извинявам се за спама , но на доста морги и магазини звънях без отговор , но търся задно дясно стъкло на мигачите на дайхатсу фероза/ то стои в бронята на автомобила, долу ниското / . Ако може някой да помогне! Благодаря!
Виж в иБей, има всичко и на много добри цени Също от ТОЗИ магазин в Англия съм пазарувал и са много коректни и в TОЗИ и ТОЗИ, който е в Америка, но не знам дали се занимават с твоя модел.
Виж в иБей, има всичко и на много добри цени Също от ТОЗИ магазин в Англия съм пазарувал и са много коректни и в TОЗИ и ТОЗИ, който е в Америка, но не знам дали се занимават с твоя модел.
Благодаря , Ти , ще питам! Поздрави!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Най голямата машина е дефендъра супер изрод е.Изключително проходим и здрав.Никакви витари и нисани не могат да помиришат там, където дифендъра ще иде.За здравина да не говорим
Най голямата машина е дефендъра супер изрод е.Изключително проходим и здрав.Никакви витари и нисани не могат да помиришат там, където дифендъра ще иде.За здравина да не говорим
Да но всяко едно удоволствие си има и цена нали знаеш Иначе Ленд Роувър Дифендър ,Мерцедес Г класа,Тойота ланд круизер,Нисан Патрол може да съм изпуснал някои друг но това са джиповете другото е компромисен вариант
Работните "доби4ета" в НАТО са:Дифендър;G-класа и португалските ЮММ,няма места от където да не могат да минат.Вярно е 4е при тях и оборудването е на съвсем друго ниво-според спецификата на работа,но класата си е класа
-Пази я добре тая дълга база че един приятел олекна с нея преди 5 месеца -Били нещо като хит на пазарите в Ирак и Сирия та сега са приоритет за наще авто-айдуци................................................
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 12, 2013 9:58 am
125 кубика, четиритактов , водно ,свестни гуми
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 12, 2013 10:35 am
ivangrozni написа:
125 кубика, четиритактов , водно ,свестни гуми
Да за сам човек е супер ма ако сте трима
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 12, 2013 2:44 pm
3 x 125 четиритактови ,водно, свестни гуми
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 12, 2013 3:09 pm
ivangrozni написа:
3 x 125 четиритактови ,водно, свестни гуми
Няма закъсване баце с това и Нас не догонят.................
Последната промяна е направена от pavli_q на Чет Дек 12, 2013 3:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
bakusho Легионер
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 12, 2013 3:11 pm
Аз мисля да взимам някакво АТВ за лятото от тези 250 кубика, но не от 5 бона, ами нещо по-тънко. Някой от Вас може ли да ми даде съвет за марка и тн...
solidi Новобранец
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 12, 2013 4:46 pm
lada niva с хубави гуми
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 12, 2013 4:51 pm
solidi написа:
lada niva с хубави гуми
Е там е истината сега ходим с такава 1.6 нива с Руските оригинални гуми на газ назад не знае
FELIX Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 12, 2013 5:26 pm
pavli_q написа:
solidi написа:
lada niva с хубави гуми
Е там е истината сега ходим с такава 1.6 нива с Руските оригинални гуми на газ назад не знае
Със този мотор Нивата наистина се представя перфектно,а ако се намери и модел дето е сглобяван в Европата е направо шестица
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 12, 2013 9:08 pm
Ферозата с шпленговани ресори е доста висока машина. С гуми офроуд, каквито са моите е доста проходима и съм много доволен. Лошото е с частите . НЯМА ГИ ИЛИ СА МНОГО СКЪПИ.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: сузукито е най Съб Юли 12, 2014 2:06 am
Аз използвам уаЗка фургонетка с гуми от трактор болгар предни не знае те какво значи полицаите гледат и не вярват как туй животно фърчи през ораното с 60 сега мисля да я за места с едно сузуки самурай с двигател пада 1.6