Колеги ай ся аз да си кажа: По-проходимо от мотор Yamaha WR 450F няма. А вие си ходете с тия трошляци/джипки/ по баирите, та който ви види там да се чуди аджеба-Гъбари-Бракониери-или ..... ... сте.
Колеги ай ся аз да си кажа: По-проходимо от мотор Yamaha WR 450F няма. А вие си ходете с тия трошляци/джипки/ по баирите, та който ви види там да се чуди аджеба-Гъбари-Бракониери-или ..... ... сте.
ха ,колега-то с новият закон и гъбар да си и гълабар,и бракониер и кръшкач и търсач си все в кауша(НЕДЕСТРУКТИВНИ ТЕРЕННИ ПРОУЧВАНИЯ)
Сецал съм секакви баракуди........със УаЗ а УаЗ са го сецали малко.нема нужда от смешки
CLASSICA Новобранец
Заглавие: Re: сузукито е най Сря Яну 18, 2012 11:09 am
Аз съм за витара дълга база големите кубатури и то задължително доработена и повдигната(излиза около 350лв.)Независимо какъв джип ползваме,трябва да е добре обурудван-гуми,лебедка,крик,ключ,лопата,въже и пълен резервоар с гориво.
godech Новобранец
Заглавие: Re: сузукито е най Сря Яну 18, 2012 11:45 am
Колеги за нашето хоби мисля че един УАЗ газофициран е наи подходящ но със малко преработки разбира се,за витарката казвам че е добра много но много друса бре изпадат ми бъбреците,и пандата е супер това е наи иконимичното животно но и то вози като каруца пък и не можеш да се прибереш със някое дръвце във багажника много е малък а пък уаза си го товарим и няма празно
godech Новобранец
Заглавие: Re: сузукито е най Сря Яну 18, 2012 11:47 am
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/210/210620101714.jpg/ е то това е моят джип и е уникално добра машина но със много вложени във него средства,за екстрите ще ви обяснявам само ако пожелаете
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/210/210620101714.jpg/ е то това е моят джип и е уникално добра машина но със много вложени във него средства,за екстрите ще ви обяснявам само ако пожелаете
Аз им викам текезарки на тези джипове не везнаж съм се возил и са доста проходими направениса от дебела и здрава ламарина
ivdebul Новобранец
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Яну 19, 2012 5:59 pm
колеги 5 години бях охрана по лова.по цял ден в гората няма зима няма лято.това ЖИВОТНО .НИВАТА-ми скри топката вярно карахме я като чужда жена нооооо......и да много е важно кой е зад волана-и кой плаща ремонта -гуми ласа голям едър грайфер правят чудеса.
От 1год. и половина имам Дайхатсу Фероза/къса база/.Доволен съм много , особено ако сложиш гуми с голями грайфери. Друго искам да споделя нещо ,за което преди няколко дена влязохме в спор с един колега. Преди тази кола карах трабант. Предно предаване, много лека/незатъва в голями локви на мръсна газ излиза/, особено ако гумите са зимни с голями грайфери.Катери се по терени с доста голяма височина без проблеми. Многа къса е колата/ като фиат панда/ и при неравности -скали, коловози , вади и т.н ги минава без проблем, отдолу няма за какво да се удари/освен носачи те/ и що годе е икономична. Най-голямият недостатък са спирачките/и четирите гуми са с челюсти , а не дискови и на скорост нищо незадържа/, затова по наклони се кара само на спирачки. Подръжката и изисква около 50-70лв. на година и то при всеки ден каране по-тежки терени. Отказах се , защото изчезнаха частите . Това е истината! Винаги ще си спомням с добри чувства за тази оригинална немска кола! p.s.Преди си срамувах , като се каже трабанче , сега с гордост казвам , че съм карал трабанче!!!
топи Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Авг 30, 2012 10:29 am
ползвам range rover classik 2.5 disel.няма такава возия на черно която да ти направи друг джип.сега съм хвърлил око на един 4.6 бензинов с газово
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Авг 30, 2012 11:30 am
Opel frontera 2.2 ecotec Ползваме го и за двете хобита - металдетектинг и лов... никога не ни е оставял. Късмет на вдички търсачи и ловци.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Авг 30, 2012 11:46 am
jordan_nenov написа:
Opel frontera 2.2 ecotec Ползваме го и за двете хобита - металдетектинг и лов... никога не ни е оставял. Късмет на вдички търсачи и ловци.
Много се радвам че има колеги които практикуват и други хобита трябва да създадем нова тема лов,риболов,и Металдетектинг
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Авг 30, 2012 12:39 pm
nasko75 написа:
jordan_nenov написа:
Много се радвам че има колеги които практикуват и други хобита трябва да създадем нова тема лов,риболов,и Металдетектинг
Категорично съм ЗА !!!
кирката Консул
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Авг 30, 2012 12:41 pm
аз ползвам мотор иж, никoй не може да ме хване видя ли зора влизам в ораното или в гората,имал сам доста случаи да ме гонят [img]https://2img.net/u/3412/23/58/46/smiles/914571.gif[/img]
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Авг 30, 2012 1:23 pm
nasko75 написа:
jordan_nenov написа:
Аз имам още едно хоби, ама го пазя в тайна щото ако разбере мъжът й, може и да мина на другия бряг, да не дава Господ никому!
кирката Консул
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Авг 30, 2012 11:13 pm
ти остави др бряг ако те хване да не вземе да те опне
Гост Гост
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Авг 30, 2012 11:21 pm
кирката написа:
ти остави др бряг ако те хване да не вземе да те опне
Кирка откъде , ти хрумват такива бисери. Голяма работа си!
кирката Консул
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Авг 30, 2012 11:25 pm
има такъв случай истински без майтап
Гост Гост
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Авг 30, 2012 11:33 pm
Ооооо , тук става напечено! Внимавайте, Колеги накъде кръшкате иначе д......е да ви е яко или краката да са ви бързи!
кирката Консул
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Авг 30, 2012 11:35 pm