Заглавие: сузукито е най Сря Дек 09, 2009 10:57 am
колеги,незнам за вас но аз съм доволен от сузукито като офф за нащето хоби.много по-добре е от лада нива
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 10, 2009 11:19 am
Кое Сузуки по-точно?
Витара дълга база става ли за хобито?
d.dr Легионер
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 10, 2009 12:29 pm
AlexP написа:
Кое Сузуки по-точно?
Витара дълга база става ли за хобито?
незнам за сузукито но спорет мен е това колата за нащо хобиhttp://www.vbox7.com/play:4b968e94 добра кола и ефтина подръжка.
karcho Новобранец
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 10, 2009 5:56 pm
фиат панда евтин и много проходим
NERON Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 10, 2009 6:00 pm
моята лада прави сузукито само да си говори
NERON Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 10, 2009 6:02 pm
но зависи и от зад воланното устроиство
Гост Гост
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 10, 2009 6:11 pm
най добрия вариант е мотор с кош te ИЖ кофтито е че тръгнеш ли с такова чудо всеки полицаи 6те те спре даже и само си побъбри
laki Консул
Заглавие: за джип Съб Дек 19, 2009 10:08 am
NERON написа:
На Витарата-кьса база като сложиш гуми от лада НИВА,става невероятно проходима.
NERON Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Съб Дек 19, 2009 10:52 am
laki написа:
NERON написа:
сигурно , но неможе да се сравнява с лада нива
laki Консул
Заглавие: за джип Съб Дек 19, 2009 11:08 am
NERON написа:
laki написа:
NERON написа:
сигурно , но неможе да се сравнява с лада нива
Колега,аз сьм ловец.Та на лова ходим с 4-5 различни джипа.Най важното е зад кормилното устроиство .Най-проходим е старата УАЗКА ама гори като змеи.А за ладите мнението ми е че са проходими ама много се чупят,постоянно са в "бокса"
NERON Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Съб Дек 19, 2009 11:27 am
прав си за всичко но и чупенето на колите зависи от водача
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: сузукито е най Съб Дек 19, 2009 11:35 am
Сузуки Витара/старото/ - къса база е супер.
laki Консул
Заглавие: за джип Съб Дек 19, 2009 11:36 am
NERON написа:
прав си за всичко но и чупенето на колите зависи от водача
Паджеро къса база 2.5 или 2.8 дизелак с дясен волан ги има вече по 3500-4000лв. Качен на зимни гуми офроуд няма друга машина в този ценови клас да може повече и да вози толкова добре.
monetar Легионер
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 24, 2009 7:59 pm
аз имам фият панда но не е 4 х 4 с предно естествено но наистина е много проходима, и сполучлива имам я от 5 год. и съм доволен от нея , като за човек който не може да си позволи по хубав джип, а и мисля да си купувам пак Панда но 4 х 4, фиятите са боклуци , но аз се учудвам от Пандата, май са сполучливи а и малко горят, моята е с газ
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Дек 24, 2009 8:21 pm
тато написа:
Паджеро къса база 2.5 или 2.8 дизелак с дясен волан ги има вече по 3500-4000лв. Качен на зимни гуми офроуд няма друга машина в този ценови клас да може повече и да вози толкова добре.
правси но дае 3000 дизел това е наи здравият двигател и варви насекаде.ништо немое дамусе опре
Витарата и Ферозата са хубави.Също и самурая.Аз съм фен на дизела и за това съм се замислил за Роки или паджеро от старите къса база или троопер.но май роки-то по ме блазни.
SUZUKI SAMURAI SHTE VI BIE VSICHKITE DJIPOVE I UAZKI,... ,...ZABRAVIX I LADATA NIVA DA SPOMENA,..:)NIE S TAKOVA IZLIZAME,...KASO,TQSNO,..OT KADETO MINAVA DRUGO OSVEN MOTOR I ATV NQMA KAK DA MINEAKO IMATE VAZMOJNOST VZEMAITE SI TAKOVA
Утус леко с коментара бро! Преди да са запознаеж с дайхатосото и сузуките мини през братушките,защото нивата маже стига да е подготвена добре. С моя авер тругнем ли на път немз значение лято или зима сменя джантите и гумите със зимни ,така че нема закъсване. Нивата е обурудвана допълнително с шперове,само те струват колкото половин нива,отделно всичко по-ходовата част е сменено. Има хидравлично управление сущо допълнително обурудвано + 2 карборатора DellOrto. Като краен резултат ,никога не сме бутали или закъсвали,но има и недостатъци: -Гори 25/сто(като ма бавните ако кара6 в орано минава 40) Газ -Неможеш да се отпуснеш на някоя хубава песен,поради бученето от гумите.
A VIJ,..OSHTE EDIN PLIS NA SAMURAQ,....GORI MNOGO MALKO,.A SAS SIGURNOST E I PO ZDRAV OT NIVATA,....GLEDAM POZNATI CHE VSE LEJAT POD TQX,NESHTO REMONTIRAT,...E CHASTITE SAM IM EFTINI,....XVALQ SAMURAQ ZASHTOT I NIVA SME IMALI,..TA MOGA DA NAPRAVQ SAPOSTAVKA,.....NE SE ZAQJDAM
УТУС -Нема да е лошо да си спомниш КИРИЛИЦАТА -тука на такъв language пишем -В смисъл -Админите са пропуснали да ти изтрият постовете -може би щото темата ще се поосакати.