Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Дек 10, 2009 10:25 pm
zempar написа:
pechkata написа:
zempar написа:
marc68 написа:
Аэ ползвам SEF 10/12.Много спокойно се държи на замърсено и със мокра трева няма никакъв проблем.Имам Minelab Quattro=
можеш ли да ми кажеш колко точно тежи , и като я сравниш с оригиналната как я оценяваш от 1 до 10
Колега намерих SEF антени в Шумен - Румен Кънев цена 150 евро.
вчера се обаждах и ми казаха 120 евро за СЕФ 10на12 , явно на всяко следващо обаждане си мислят че интереса се повишава и вдигат цената
Моята оферта е от преди 10 дена - пощата ми беше закъсняла.
zempar Цезар
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Дек 10, 2009 10:35 pm
знам че СЕФките са стабилни , но за мен има и голямо значение тежеста на антената , и май според тия пичове http://forum.treasurenet.com/index.php?topic=168304.0 ще се спра на ПРО антената на майнлаб
ДТ - 75 , 2 броя! Със зарядно и резервни акумулаторни батерии. Мноо дълбок
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Сря Яну 13, 2010 12:54 am
tatoos_dd написа:
caracalla написа:
ДТ - 75 , 2 броя! Със зарядно и резервни акумулаторни батерии. Мноо дълбок
Шшшшшшт !
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Яну 14, 2010 10:05 am
Да се върнем на темата- Миндил, Гаражка, Самоделка- 3+1 - Мноо Мноо POWER - Монета от порядъка на Фолис голем номинал-45-50см.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Яну 14, 2010 2:40 pm
Завчера колега лепнах един такъв,ама за нищо не става-толкова зле беше и едно цигане сополиво сега му се радва.По интересното е друго знайш на колко излезе а на 3пръстааааа!!!
Teres Новобранец
Заглавие: Врачанска сглобка ,схема на Магнум Чет Яну 14, 2010 3:09 pm
sony147 написа:
Завчера колега лепнах един такъв,ама за нищо не става-толкова зле беше и едно цигане сополиво сега му се радва.По интересното е друго знайш на колко излезе а на 3пръстааааа!!!
tchoci Легионер
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Яну 14, 2010 3:55 pm
Погледнете ето това https://www.youtube.com/watch?v=aLGdoWqEubk
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Яну 14, 2010 4:03 pm
Изказването за дт-75 води до негативни последици към форума и колегите. Все пак търсачите не използват такива монетарки нали?
aiko Консул
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Яну 14, 2010 5:11 pm
Голяма параноидна шизофрения стана в този форум ...
Гост Гост
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Яну 14, 2010 5:14 pm
Teres написа:
sony147 написа:
Ооо микроваве оуен добре дошъл пак при нас
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Яну 14, 2010 5:32 pm
Teres Новобранец
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Яну 14, 2010 6:11 pm
Aз ползвам врачански
ads Новобранец
Заглавие: Delta Pulse Чет Яну 14, 2010 6:25 pm
А въпроса ми беше някой от вас занимава ли се с техника да си прави сам металдетектори да го попитам някой неща за Delta Pulse. Ще съм му много благодарен.
Последната промяна е направена от ads на Чет Фев 04, 2010 10:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stran Легионер
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Яну 14, 2010 8:27 pm
ads написа:
Защо админа е махнал въпроса който ви зададох? Данеби защото ви бях казал да ми пишете в този форум http://anima3d.forumotion.com/ ако искате . А въпроса ми беше някой от вас занимава ли се с техника да си прави сам металдетектори да го попитам някой неща за Delta Pulse. Ще съм му много благодарен.