Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Нед Дек 06, 2009 12:14 am
vasilevs написа:
ПО НАШИЯ КРАИ САМО ЗА БАГАЖНИКА
Става да гониш кучета ако се спускат .
vasilevs Новобранец
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Нед Дек 06, 2009 12:25 am
БРАТ МИ ОЩЕ И СЕ РАДВА, МОИТА МУ БИЛА ТЕЖИЧКА И СИ МИСЛИ 4Е ТАРСИ . извинявам се за спама
топи Цезар
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Нед Дек 06, 2009 12:26 am
що бе баце.от какво не си доволен на миладинката п.п-за командер е това
comander Цезар
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Нед Дек 06, 2009 1:13 am
топи написа:
що бе баце.от какво не си доволен на миладинката п.п-за командер е това
тука влфчетата са глухи нямах пред вид точно това копие но както и да е.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Нед Дек 06, 2009 10:24 am
zempar написа:
pechkata написа:
zempar написа:
аз съм с Майнлаб Експорер СЕ
Колега търсих антени за МАЙНЛАБ от новите елипси - Кирил прелага за Призма, няма ли някъде и за нас такива.....
колега аз съм с DoubleD 14,5х10" елипса на DeTech и съм много доволен даже си продадах оригиналната , ама сега съм набарал едно место дето ше ми трябва малка че ше видя ко ше прая
Твоята е хубава работил съм със такава, става дума за новия модел антени SEF елипси-такива дето предлага Кирил.
печка , ами каква ще е разликата между тази на детеч и сеф , дали ше има файда че у къщи от антени веки не мой са разминем с жената , кога ли ши ми ги налузи на шията
Български металотърсачи
joro i Легионер
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Пон Дек 07, 2009 10:13 am
Колега Kiril 62 с коя антена е тази дълбочина за призма 3(размер).Чувствителноста към по-малките предмети намаля ли или си остава същата.Питам защото мисля да си купя.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Пон Дек 07, 2009 10:52 am
joro i написа:
Колега Kiril 62 с коя антена е тази дълбочина за призма 3(размер).Чувствителноста към по-малките предмети намаля ли или си остава същата.Питам защото мисля да си купя.
Колега ето с тази антена.Чуствителноста е много добра и към малки предмети.
Незнам какво производство е и на кой майстор Мисля че е Врачански апарат горедоло добра дълбочина с много добра дискриминация и голяма чуствителност към малките цветове
Последната промяна е направена от Avrelian на Сря Дек 19, 2012 7:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Вто Дек 08, 2009 9:04 am
adminn написа:
pechkata написа:
zempar написа:
аз съм с Майнлаб Експорер СЕ
Колега търсих антени за МАЙНЛАБ от новите елипси - Кирил прелага за Призма, няма ли някъде и за нас такива.....
Погледни тука http://www.imperio.dir.bg/_wm/catalog/?df=701670 за всички имаме.
На този линк не видях за Minelab Explorer да има антени. Имате ли най-малката SEF пита за Explorer - 12" x 10" (30x25см) и каква е цената? Става дума за този модел - http://www.imperio.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=169933&df=701670&dflid=3 , но за Explorer.
Работи много добре и на черен камък,не се шашка.На Бутовския читал съм го пробвал,там е само черен камък.
zempar Цезар
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Сря Дек 09, 2009 10:39 am
някой работил ли е с 10x12" SEF (Butterfly) за Explorer SE , SE PRO и E-TRAC ако е работил някой да даде мнение , как е на замърсено и в тревата как се държи
Български металотърсачи
marc68 Новобранец
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Дек 10, 2009 7:45 pm
Аэ ползвам SEF 10/12.Много спокойно се държи на замърсено и със мокра трева няма никакъв проблем.Имам Minelab Quattro=
zempar Цезар
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Дек 10, 2009 8:55 pm
marc68 написа:
Аэ ползвам SEF 10/12.Много спокойно се държи на замърсено и със мокра трева няма никакъв проблем.Имам Minelab Quattro=
можеш ли да ми кажеш колко точно тежи , и като я сравниш с оригиналната как я оценяваш от 1 до 10
Български металотърсачи
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Дек 10, 2009 10:04 pm
zempar написа:
marc68 написа:
можеш ли да ми кажеш колко точно тежи , и като я сравниш с оригиналната как я оценяваш от 1 до 10
Колега намерих SEF антени в Шумен - Румен Кънев цена 150 евро.
zempar Цезар
Заглавие: Re: Кой,какъв метелотърсач използва Чет Дек 10, 2009 10:19 pm
pechkata написа:
zempar написа:
marc68 написа:
Колега намерих SEF антени в Шумен - Румен Кънев цена 150 евро.
вчера се обаждах и ми казаха 120 евро за СЕФ 10на12 , явно на всяко следващо обаждане си мислят че интереса се повишава и вдигат цената