Заглавие: Какъв апарат имате? Вто Фев 02, 2010 9:33 pm
Колеги, това е една анкета за това кои са най-популярните металдетектори. Ясно ми е, че това не означава най-добрите, защото винаги търсача иска по-добро, дори най-добро... имайки в предвид тази условност, споделете мненията за апарата си, дали сте доволни от него и за какво бихе го сменили? Поздрави!
Един упрек: Защо точка 9 включва няколко апарата? Демек талажа заедно...Да,да. Маса народ бачка с бг уреди и е нормално да видим накъде отива нашенското производство,което не мисля,че отстъпва като КПД на западните,особенно в дълбочина.Даже трябва да се гордеем,че в тази малка страна като нашата,почти във всеки град се правят добри уреди.Западните пак си ги напишете,но сложете и всички известни Бг уреди и отделно безименните гъдулки.Може и отделна точка за тежката батарея като кантари,рамки и СД и ДЖИ Пи сериите.
joro i Легионер
Заглавие: Re: Какъв апарат имате? Сря Фев 03, 2010 9:07 am
Не знам защо колеги се отклоняват от въпроса по темата и отговарят съвсем друго...Аз работя със White's-DFX и съм много доволен но също така работя и със Тежон - и мога да кажа че се възхищавам и от двата модела...
хахах да бира или вино дядо попе ? и ракийка и ракийка чедо
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
MITKO_85 Новобранец
Заглавие: Re: Какъв апарат имате? Чет Фев 04, 2010 7:59 pm
Като гледам 50% от колегите използват БГ апарати.Не е редно всички БГ уреди да са под общ знаменател.Така анкетата не е обективна.Пък и българските апарати не отстъпват по нищо на масовите западни.Вземете направете една анкета като хората,не е толкова сложно....
Като гледам 50% от колегите използват БГ апарати.Не е редно всички БГ уреди да са под общ знаменател.Така анкетата не е обективна.Пък и българските апарати не отстъпват по нищо на масовите западни.Вземете направете една анкета като хората,не е толкова сложно....
до преди един месец работех със БГ машина / асеновградска / и бях много доволен. работи на урудено по-добре от доста от водещите марки. сега имам новиа Spectra V3 на Withes, една невероятна машина която по всички показатели си заслужава цената,но въпреки всичко си държа и гадулката наше БГ производство.
e-как така стана,4е за 1 ден минетлаб скокна ? или румен4у си плати?няма ли на4ин да се види кой как гласува
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв апарат имате? Пон Фев 08, 2010 1:23 am
avrelius написа:
e-как така стана,4е за 1 ден минетлаб скокна ? или румен4у си плати?няма ли на4ин да се види кой как гласува
залагам СПЕКТРАТА срещу GP 4500 на който се реши да го заложи. Аз ще изкарам сестерция на 55 см, ако 4500 го направи подарявам машината.
ТАРИКАТИ ИМА ЛИ ДА ПРОБВАМЕ?
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Какъв апарат имате? Пон Фев 08, 2010 1:38 am
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв апарат имате? Пон Фев 08, 2010 1:52 am
yaponetsa написа:
pld-monetarka написа:
avrelius написа:
залагам СПЕКТРАТА срещу GP 4500 на който се реши да го заложи. Аз ще изкарам сестерция на 55 см, ако 4500 го направи подарявам машината.
ТАРИКАТИ ИМА ЛИ ДА ПРОБВАМЕ?
незнам спектрата как е,ама за GP-тата легенди се носят.от хора които са я ползвали знам че е трудно за верване че ше я бие друга машина на дълбочина.мисля че командера нема да откаже такова съревнование. успех в надпреварата
ами да залага GPX 4500-то и да пробваме? ГОВОРЯ СПЕЦИАЛНО ЗА НЕГО,ЗАЩОТО СЪМ ПРАВИЛ ПРОБИ НА ДВЕТЕ МАШИНИ. Параметрите на 4000 и 3500 незнам,но съм чувал че са по добри от 4500. Дали е вярно незнам.
Таман който се е изръсил сумати кинти за 4500 ще разбере че не цената определя борбата.
Говорим за сестерция заровена на 55 см. да я даде ясен сигнал.
Е ЖЕЛАЕЩИ СЪС GPX 4500 ИМА ЛИ?
impn caesar avg.pm.cos 8 Новобранец
Заглавие: ot imperatora Пон Фев 08, 2010 10:38 am
kolegi aparati veche vsiakukvi.i signali oshte se namirat.kato si chuvah dodre mashinkata.no realizaciata na stokata e pod vsikukva kritika.pulna podigravka.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Какъв апарат имате? Пон Фев 08, 2010 10:44 am
Вуйчо, сестерцията така ли я заравяш http://www.garysdetecting.co.uk/hoard_test.htm ? Колко е голяма антената ?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Какъв апарат имате? Пон Фев 08, 2010 10:58 am
Golden Mask написа:
Вуйчо, сестерцията така ли я заравяш http://www.garysdetecting.co.uk/hoard_test.htm ? Колко е голяма антената ?
Здравей Владо тази антена /осморка/ в сайта откъде и как може да се вземе и на кои аларати пасва
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Какъв апарат имате? Пон Фев 08, 2010 11:16 am
Грешиш,има бг апарати които работят с такива сонди,но тук не са обсаждани.
Тези от снимките работят само на Нексус, знам че има доста БГ апарати които работят с такива сонди но те не са известни в чужбина и техните сонди работят само на детекторите за които са направени !