егати циболата е още девствена днеска валя и не можах да изляза ..........
Ако съм на теб вали не вали ще я изпрошна !! Тия Франки много ме забавиха с този ДЕУС !! Ядосал съм се много и като дойде при първото гърне с тетрадрахми открито от него и веднага го обявявам за продан , хич няма да му простя !!!!!!!!
Моята жена веднъж дойде с мен да се разходи и ми донесе късмет.Беше горещо лято,висока трева,не може да се търка....един овчар видяхме...чудех се дали да го питам за керамика наоколо(щото мястото беше непознато) и се оказа,че той е намерил тетрадрахма на едно място...на другия ден отидох у тях,пазарихме се и...така...викам и..."айде,ела пак да ми донесеш късмет...",тя не ще..
за около час нищо не извадих но и мястото на което ходих не обещава много по принцип от време на време пуска по някой обол иначе бях с дд антената нямаше никакво мрънкане макар че я бях увеличил почти до максимум дискриминацията е доста добра но в момента вали и не знам кога ще даде време да отида пак .....
с циболата не съм ходил на тежка почва но мисля че има предимство пред вакоерото първо заради фиксирания грунд и втора работя с дд антена . с вакоерото съм ходил около мина черно море и между ахелой и тънково и се държеше доста спокойно естествено дълбочината пада но вади цвят.....между другото сега се сетих правихме тест с един колега който работи с нашенска машина не знам точно каква сложихме цвят под дебела подова керамика на него му го режа циболата си го даде цвят
с циболата не съм ходил на тежка почва но мисля че има предимство пред вакоерото първо заради фиксирания грунд и втора работя с дд антена . с вакоерото съм ходил около мина черно море и между ахелой и тънково и се държеше доста спокойно естествено дълбочината пада но вади цвят.....между другото сега се сетих правихме тест с един колега който работи с нашенска машина не знам точно каква сложихме цвят под дебела подова керамика на него му го режа циболата си го даде цвят
колега по много мачкани обекти ходиш те са се преключени.
тези обекти са тъпкани от десетки години да не говорим че рудничяри ги натискат от 2 години и с gpx4500 ако искараш там някой костак ще ти се види като денар
аз преди 2 дена си открих обект.лека издатина и е имало плоча отгоре.преди 2-3 год са открили случаино една сребарна лъжица там но наи важното е че никои не е ходил.само да спре да вали и го мятам