колега аз извадик бутулка отлежала гроздовица един петел и кана бяло вино и се наслаждавам на слънцето
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 2:13 pm
Тук е студ,вятър,мизерия .... така,че и аз съм тук
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 2:19 pm
и аз съм в къщи, болен и без кола. и тя е болна, зарази я една корса, а нявън пече ли пече. мъка.
carlav Легионер
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 2:21 pm
Не си сам,май много сме тук
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 2:57 pm
vaskonti написа:
и аз съм в къщи, болен и без кола. и тя е болна, зарази я една корса, а нявън пече ли пече. мъка.
хаха. и моята беше болна до вчера.Откачи й се дебелото черво преди няколко дена като карах из едни трапове,та я шихме няколко дена.
pgd Консул
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 3:05 pm
и аз се занимавах с колата затегнало ми е задно ляво колело и утре ще я карам да я видят някъде...а наистина времето е супер днеска
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 3:09 pm
Aemilivs написа:
хаха. и моята беше болна до вчера.Откачи й се дебелото черво преди няколко дена като карах из едни трапове,та я шихме няколко дена.
ти поне си я порастърсил по траповете а мен ме разтърсиха на асфалт. корсата ме целуна отзад.... в ляво и сега ми смениха гумата и трябва да я качат на стенд за да и проверят геометрията, иначе бронята ми е само охлузена малко.
BEKS Консул
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 3:43 pm
Аз направих 1час разходка ,обаче си е бая студено днес и се прибирах с това само.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 4:23 pm
pgd написа:
и аз се занимавах с колата затегнало ми е задно ляво колело и утре ще я карам да я видят някъде...а наистина времето е супер днеска
Ръчната.
vaskonti написа:
ти поне си я порастърсил по траповете а мен ме разтърсиха на асфалт. корсата ме целуна отзад.... в ляво и сега ми смениха гумата и трябва да я качат на стенд за да и проверят геометрията, иначе бронята ми е само охлузена малко.
От удар,който имаш охлиена броня само една ли се е покривила
stil Легионер
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 4:49 pm
Здравейте колеги. Нито по къра, нито по гората вече не засичам колеги да търсят. Всички са се изпокрили. Явно сме минали в нелегалност.
bulgari Легионер
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 4:51 pm
И при нас студ иначе щях да загрея машинката на ранина . цял ден лешпром в къщи
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 5:12 pm
,
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 7:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 6:10 pm
Ванка,железа ли си ми събрал Имаш бира от мен
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 7:04 pm
Жената на работа днес и аз трябва да гледам децата...ама това хубаво време..и измислих.Взех ги с мен и на баира.Взех им по един меч-играчка да се гонят и дуелират като млади тракийски воини...един фолис-шайба и бяла турция...
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 8:14 pm
Е ще пием бира бе ! Къде сте се катерили днес,че сте изкарали тия стрели и ножки ???
Павето Легионер
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Нед Мар 07, 2010 8:52 pm
В събота малкия имаше рожден ден .... и така се натряскахме ,че сега кацнах отново на земята ......иначе имах идея за неделя в балкана да пощипам , а и времето е било чудесно , малко мрази като гледам ,ама ходил съм и на по студено. Няма нищо ,не вярвам някой да е извадил нахотката, дето само мене си ме чака ...
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Днеска сигурно сте всички по къра... Пон Мар 08, 2010 5:30 pm
колеги защо не пишете от къде сте в аватара си. питам защото може и да сме от близки райони и да не знаем а е хубаво да се срещаме по поляни и гори или в краен случай по кафета и др. още веднъж честит празник на колежките защото славито каза че има и на всички дами които посещават форума