дойде чаканата цибола оборудвана с дд 27/32см антена .първи впечатления като дълбочина и дискриминация никаква разлика от вакоерото (въздушно) с дд малко по слаба дискр. дълбочината за 10 ст. 3-4 см повече и малко потежка. толкова във вкъщи на баира чак в събота....
дойде чаканата цибола оборудвана с дд 27/32см антена .първи впечатления като дълбочина и дискриминация никаква разлика от вакоерото (въздушно) с дд малко по слаба дискр. дълбочината за 10 ст. 3-4 см повече и малко потежка. толкова във вкъщи на баира чак в събота....
Охо колега ми до събота няма ли да ръждяса ??????????
Циболата, какви сантиметри дава въздушно, за 10 ст и за 1 лев монети? С призмата 6Т при мен за 10 ст, чист сигнал на 25 сантиметра, а за 1 лев около 35 сантиметра.
Последната промяна е направена от aiko на Пон Ное 30, 2009 8:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
въздушно 10ст на 28-29см 1лв отива на 39см но се чуват и леки пропуквания това е вкъщи и мисля че пуканията на вънка ще изчезнат
Колеги въздусите ги оставете !! Като хванете сигнал на ход и го изкопавате внимателно и следите дълбочината !!! То в къща е така арматурата влияе много !!!!!!!!!
наистина арматура телевизор компютър всичко смущава но вакоерото беше с добри параметри и в земята надявам се че и циболата ще е така макар че няма причина да е обратното
Абе ясно е, че въздушното не е показател особено при БГ самоделките, но все пак е критерий за сравнение на две машини от реномиран производител, щото хората не ги надуват излишно.
ок колеги ще пиша. Славитооо последния път като се чухме говорихме за тежона за звука му по точно че е слаб ,циболата има много слен звук само дето не се регулира ,но не е болка за умиране ....даже си спомням миналата година на плажа с вакоерото бях си забравил слушалките и нищо че беше почти десет вечертта доста туристи се насъбраха да видят какво търся
ок колеги ще пиша. Славитооо последния път като се чухме говорихме за тежона за звука му по точно че е слаб ,циболата има много слен звук само дето не се регулира ,но не е болка за умиране ....даже си спомням миналата година на плажа с вакоерото бях си забравил слушалките и нищо че беше почти десет вечертта доста туристи се насъбраха да видят какво търся
Ей с тия металдетектори извадихте всичките иманета по плажа !!!! Само един път сам се пробвал на плажа с детектор преди бая години на Кранево и що копейки извадих направо откачих и само един дебел сребърен ланец !!! На Кранево обаче колеги ми се струва че има най-финия пясък ! На Слънчев Бряг и Албена е по едър !!!!!!!!!
Може да дойда да тършувам по Морския край ама няма да е на плажа !!! Ще ви попитам къде няма нищо и никой не ходи , аз там ще се мушна !!! Много обичам да ходя дето викат ,че няма нищо !!! Неща селища ,зидове, крепости ,керамики , и подобни шашканий то на тях всеки може да вади !!!!!!!!!!!!
по на доло от гърцията има и рим ще потъркаме и там
Ехаа що не казахте по рано че времето трябва да се проверява в зависимост от търсения период къде да проверя за турция за събота какво ще е времето
и колеги искам да поправя едно нещо тедо се казва ... няма такова нещо като обект турция! турция е сегашната Турция! всичко друго е Османска империя след Ататурк се преминава на латински букви, приема се нова конституция и още куп работи , тва което било няма нищо с сега което е сега! не че пак някои не са индианци ама все пак
по на доло от гърцията има и рим ще потъркаме и там
Ехаа що не казахте по рано че времето трябва да се проверява в зависимост от търсения период къде да проверя за турция за събота какво ще е времето
и колеги искам да поправя едно нещо тедо се казва ... няма такова нещо като обект турция! турция е сегашната Турция! всичко друго е Османска империя след Ататурк се преминава на латински букви, приема се нова конституция и още куп работи , тва което било няма нищо с сега което е сега! не че пак някои не са индианци ама все пак
след Ататурк се преминава на латински букви, приема се нова конституция и още куп работи , тва което било няма нищо с сега което е сега! не че пак някои не са индианци ама все пак
И колега чакай ,че чак сега видях какви си ги написал тука ! Е от теб разбрах ,че Турция е демократична държава и е скъсала напълно със Османските мераци !! Тутакси ще си потърся работа там , та и аз да поживея и да разбера що е демокрация !!! Предполагам , че турците копират Щатския модел на демокрация , да поддържат големи армии , да се настаняват в чужди територии да се опитват да заличават ,цели нации и култури ! http://www.bgpatrioti.com/articles.php?article=21 Според мен Мустафа Кемал Ататюрк направи опит да облече овча кожа на вълка !!!