Чудя се каква машинка да си взема сега .......работил съм с GM3 ...доволен съм ако и дискриминацията беше по на ниво ....нямаше да се чудя...сега искам да си взема Whites - PRIZM 4 ,кои от двата бихте ме посъветвали ....нека да кажат колеги който са работили и с двата
Последната промяна е направена от Павето на Съб Фев 06, 2010 9:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
аз съм работил и с двата апарата наистина гм3 има добра дълбочина но призмата е много стабилен апарат няма странични и фалшиви сигнали и страхотна дискрим.
Чъдя се каква машинка да си взема сега .......работил съм с GM3 ...доволен съм ако и дискриминацията беше по на ниво ....нямаше да се чудя...сега искам да си взема Whites - PRIZM 4 ,кои от двата бихте ме посъветвали ....нека да кажат колеги който са работили и с двата
Колега,кажи в кои режим работиш,с маската.Мисля че е много добра машина.Работих с ИГЪЛ 5години,и когато обектите се обраха си вземах маската.От една година съм с нея и наистина вадя!Ако не си професионалист,то ПРИЗМАТА е твоята машина.Мисля че ме разбра какво искам да ти кажа.
Чъдя се каква машинка да си взема сега .......работил съм с GM3 ...доволен съм ако и дискриминацията беше по на ниво ....нямаше да се чудя...сега искам да си взема Whites - PRIZM 4 ,кои от двата бихте ме посъветвали ....нека да кажат колеги който са работили и с двата
С Маската съм работил почти само на ръчен баланс ,на автоматичния много пада дълбочината......с изключение на силно минерализирани почви там просто не можеш да се справиш без автоматичния ........работил съм с един китаец на един приятел MD 3010 ,който също е само с автоматичен баланс и, не останах очарован .......Ако и призмата се държи по същия начин .....не говорим за скъпите модели на западните производители а тези от ниския и средния клас ....отиваме пак на Маската то се е видяло .....Не колега не съм професионалис имам си и други занимания .....по скоро хоби и един допълнителен доход ,макар че пазара толкова се сви и се е....т с теб ....,че сега каквото да си извадя си го скатавам " ....
С Маската съм работил почти само на ръчен баланс ,на автоматичния много пада дълбочината......с изключение на силно минерализирани почви там просто не можеш да се справиш без автоматичния ........работил съм с един китаец на един приятел MD 3010 ,който също е само с автоматичен баланс и, не останах очарован .......Ако и призмата се държи по същия начин .....не говорим за скъпите модели на западните производители а тези от ниския и средния клас ....отиваме пак на Маската то се е видяло .....Не колега не съм професионалис имам си и други занимания .....по скоро хоби и един допълнителен доход ,макар че пазара толкова се сви и се е....т с теб ....,че сега каквото да си извадя си го скатавам " ....
!Ако не си професионалист,то ПРИЗМАТА е твоята машина
!Ако не си професионалист,то ПРИЗМАТА е твоята машина
И с новата сонда е перфектна ,имая вече в наличност.