Колеги някой работил ли е с Fisher -F5 ..... за този модел става въпрос или някой да е чул мнения ..ще съм благодарен ако споделите ..... http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_53&products_id=179
и мен това ми привлече вниманието .....след като има и ръчни настроики на дискриминацията и баланса си мисля , че и дълбочината ще се докарва ,а продават и други сонди за него .......мисля че е един клас над Призма 3,4,5
Колеги, тая седмица идваха в офиса две момчета от Родопите да си купуват машинка. До като думахме стана дума за F75, та реших да им направя едно показно... Взех един камък - силно оруден, толкова силно, че кламери и топлиики стоят залепени за него. поднесох го към F75 използвайки спусъка за земя и балансирах апарата и хващаше пред него доре много малки метални предмети. С този камък шега не бива и апаратите, които се справят с вего струват от 2000-2500лв. нагоре. Това един от многото примери, които мога да дам в полза на F75. Сташно лек, бърз и безгрешен апарат. За него имаме и голяма 45-38см DD, която е дълбока колкото рамка. За мен той е най-оптималния апарат на пазара.
абе то като помислиш една 7-ца е само разликата F75- F5 .....и 800 лв. ... а схемата със сигурност е една и съща ....само някоя екстра повече са му турнали ....а снега се задържа и се поохарчихме ....
Извинявайте Колеги, не съм прочел праавилно, но F5 също може да бъде обсипан със суперлативи. За съжаление за F5 нямаме по-големи сонди и по този начин ъпгрейтването е малко по-сложно, но апарата е от висок клас и определено се заслущава парите. Способността на апарата да е много устойчив във селно орудени земи е доста голяма. За тези пари всъщност по-добро не може да се купи. Той е от класа на White's Prizm 6, но има няколко теста на които F5 се представя значително по-добре, но ... за Prizm T6 можете да си купите 30-25см. сонда и апарата леко да "попрекламбаси" /северозападен лаф/ към по-високия клас апарати.
ПС: Тая седмица една миладинка ни бартеросаха за F5 и днес момчето ми звъня с много позитивни отзиви. Казах му да влезе и да напише във форума, но проблемът е, че Българина обича да пише негативни неща за нещо, но не и положителни.
Колеги, тая седмица идваха в офиса две момчета от Родопите да си купуват машинка. До като думахме стана дума за F75, та реших да им направя едно показно... Взех един камък - силно оруден, толкова силно, че кламери и топлиики стоят залепени за него. поднесох го към F75 използвайки спусъка за земя и балансирах апарата и хващаше пред него доре много малки метални предмети. С този камък шега не бива и апаратите, които се справят с вего струват от 2000-2500лв. нагоре. Това един от многото примери, които мога да дам в полза на F75. Сташно лек, бърз и безгрешен апарат. За него имаме и голяма 45-38см DD, която е дълбока колкото рамка. За мен той е най-оптималния апарат на пазара.
Въпрос : Къде мога да погледна за тези сонди 45-38см DD
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Въпрос......колеги Чет Авг 11, 2011 11:28 pm
Въпрос към www.mdetectors.com : Дали няма грешка за размера на сондата? В нета няма такъв размер за F75.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Въпрос......колеги Чет Авг 11, 2011 11:30 pm
45-38 я спряхме преди година - 38-30 е по-стабилна и толкова дълбока и по-лека
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Въпрос......колеги Чет Авг 11, 2011 11:34 pm