да мързела... не стига че не се заравят дупките от много колеги ами и лошите сигнали ги оставят в самата дупка или до нея толкова ли е трудно да го пуснеш в джоба буклука
да мързела... не стига че не се заравят дупките от много колеги ами и лошите сигнали ги оставят в самата дупка или до нея толкова ли е трудно да го пуснеш в джоба буклука
Да това за пребиране на боклука, напълно те подкрепям. Така трябва...
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Вто Яну 11, 2011 9:42 am
Абе нека да оставят,че освен лоши и хубави сигнали оставят Е рядко но се случва
Тия колеги дето не си заравят дупките май са иманяри и мисля че не е редно се коментират тука щото тия "от горе" дето четат ги свързват с нас!!!
DTELHO Легионер
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Чет Яну 13, 2011 12:43 am
Според мен , освен заради мързел и липса на култура някои колеги просто бързат ,а заравянето си е загуба на време , много грозно е да се оставят дупки особено в обработваеми ливади , при мене има диви прасета и такива поразии правят че после и да мине търсач да копае няма да личи къде е копал ! Преди време бяха минали колеги оставяйки след себеси кратери по 50на30см ,проблема е че тук по моя край доста хора знаят кой къде шета и в крайна сметка ще ме искарат мене виновен ,тъй че колеги нека си заравяме дупките !!! Колкото до боклуците , лично аз оставям само фолиото ,капачки от буркан не винаги (ако ги оставя ги оставям горе да се виждат ) ,желязо ако е нещо неинтересно го оставям !
markantony Преторий
Заглавие: ...... Пет Мар 25, 2011 9:02 pm
.....
Последната промяна е направена от markantony на Съб Яну 12, 2013 7:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Пет Мар 25, 2011 9:08 pm
markantony написа:
Днес и аз ходих в една нива на село ,видяхя ми колата и доидоха от кооперацията ,ми то дупка до дупка.Добре че се познавам с хората,доидоха наежени мани ,мани.Предната гума на трактора влязла цялата в една дупка.Ми поне си заравяите дупките ми вика шефа им, и си е прав човека.И аз имам бадемова градина, в селище ми е нивата ,които ме познават никои не съм върнал с машина ,ма то си е е.....о м.....а. Не е голям зор човек да си зарови дупките, искаме ХОБИ ама...какво да им кажеш на тия хора?Уважаваите им труда колеги!!
ем нормално колега , заради такива ние си патим
emo82 Новобранец
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Пет Мар 25, 2011 11:11 pm
Да ви кажа при мен в полето садят предимно картофи и дивите прасета прасета ровят трапове 2на2 и в изритата пръс почти винаги си намирам по някоя парица иначе и аз си заравям дупките а като намеря някой по нов лемеж го продавам на земеделците по 5 кинта та да си сипя 100гр бензин
Гост Гост
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Сря Юли 11, 2012 12:44 am
Аз също съм за заравяне на дупките, но съм против да се оставят в дупките олово или намерени парчета от цветен метел. Просто не е колегиално когото друг след теб мине да чуе сигнала и да се чуди дали да го копае или не. Много пъти съм чул сигнала и съм видял , че е в дупка и съм се чудил какво да правя , макар ,че в дупки съм ловил изпуснати монети.