Заглавие: Заравяйте си дупките!!! Пет Окт 02, 2009 4:21 am
Toва е закон в Детектинга!!! Toва е голям проблем за Търсача!!!
NERON Цезар
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Пет Окт 02, 2009 9:42 am
ДА КОЛЕГАТА Е ПРАВ ! ТАКА СЕ ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕТО КЪМ ОБЕКТА А ОСВЕН ТОВА АКО ИМА ТРЕВА КАТО ПОИЗРАСТЕ СИ СТАВА КАПАН УСПЕХ НА ХОРАТА КОИТО СИ ЗАРАВЯТ ДУПКИТЕ
diabloGT Новобранец
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Пет Окт 02, 2009 11:19 am
Винаги !!!
NERON Цезар
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Пет Окт 02, 2009 12:24 pm
ТОЧНО ТАКА !
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Чет Окт 08, 2009 6:57 pm
незаровените дупки също са причина за негативното отношение към нас от Обществото.Най-вече в частната собственост...
diabloGT Новобранец
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Пет Окт 09, 2009 2:27 pm
Ами в крайна сметка и те ще трябва да се заравят колкото и неприятно да е ... поне тъка мисля щото до сега не съм правил табан
Момечета аз да ви кажа съм земеделски производител и е наистина гадно да ти осъмне житото с лунен пейзаш.
така е но зависи кои сезон е ако е по това време нямаш ядове а и ще знаеш когато ореш къде да пуснеш плуга по дълбоко така че в крайна сметка хората ти правят услуга
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Вто Дек 22, 2009 11:56 am
тук няма значение дали в орано или в гора или по герени, навсякъде дупките трябва да се заравят, това е въпрос на култура и разбиране, имам колеги които си оставят дупките незаровени, колко пъти съм им казвал и съм им надувал главите, дано някой ден се осъзнаят, така правят мръсно и на нас които си ги заравяме
тук няма значение дали в орано или в гора или по герени, навсякъде дупките трябва да се заравят, това е въпрос на култура и разбиране, имам колеги които си оставят дупките незаровени, колко пъти съм им казвал и съм им надувал главите, дано някой ден се осъзнаят, така правят мръсно и на нас които си ги заравяме
тези които не ги зариват ги е стран чекато отидат после нямя да могат да се ориентират като работят вав ред ас например си оставям наилонова торбичка със камак в неия
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Вто Яну 05, 2010 12:56 am
rado написа:
интересно,дали колегите с рамките си заравят дупките
да бе...те като закопали едни дупки.. само вървят напред-назад..и нищо
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Вто Яну 05, 2010 8:47 am
Цитат :
Явно не си попадал на такива дето не само вървят напред-назад. Някои цели минни галерии прокопават да се чудиш с какъв акъл и какво търсят. Даже и без апарати. Случвало се е понякога да се заговоря с някой такъв. Най ме е учудвал факта, че - "Копаме тука защото легандата е ..." и т.н. Веднъж един ми изтърси "Абе сънувах го че е тука на 7метра" И наистина съм виждал дупки от по 10м дълбоки, да се чудиш как влизат и излизат оттам и как изкарват пръстта. Това е робски труд. Ако го накараш някой такъв да копае за нещо друго, ще го мързи и лопатата да забие, ама като стане дума за съкровища и легенди
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Вто Яну 05, 2010 9:53 am
Имах предвид дълбоки сигнали от рамка,за такива дупки.. иначе ,и аз съм виждал чудеса..
rock Новобранец
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Вто Яну 05, 2010 11:56 am
Ancient Hunter написа:
Цитат :
Явно не си попадал на такива дето не само вървят напред-назад. Някои цели минни галерии прокопават да се чудиш с какъв акъл и какво търсят. Даже и без апарати. Случвало се е понякога да се заговоря с някой такъв. Най ме е учудвал факта, че - "Копаме тука защото легандата е ..." и т.н. Веднъж един ми изтърси "Абе сънувах го че е тука на 7метра" И наистина съм виждал дупки от по 10м дълбоки, да се чудиш как влизат и излизат оттам и как изкарват пръстта. Това е робски труд. Ако го накараш някой такъв да копае за нещо друго, ще го мързи и лопатата да забие, ама като стане дума за съкровища и легенди
Ами за врачки които казват продължавайте да копаете точно това е мястото чувал ли е някой а...