xa xa da kolega,az-obache doide nyakakvo dyavolche i na vrachkata i kazalo da izchezvame,che shte stane losho sled broeni minuti i onazi vze da byaga kam kolata ....... izvinyavam se za latinicata
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Вто Фев 09, 2010 9:52 am
Внимавайте с погрешните дупки: http://vbox7.com/play:632dfe1d
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Вто Фев 09, 2010 10:13 am
Отвратително е.Заради такива колеги се сърдят и с право! https://www.youtube.com/watch?v=bzz99f_T8Rk
топи Цезар
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Сря Фев 10, 2010 10:04 am
незаровените дупки си имат и положителна страна-някои вадят гърнета от там
leo 1 Преторий
Заглавие: заравяйте си дупките Сря Фев 10, 2010 10:25 am
колега топи много си прав че може да има и сигнали аз преди години видях търсачи любители които нарочно правеха дупки, отговора им бе даси мислим че било минато а аз обичам да си заравям дупките ,може някои ден пак да се върна там
топи Цезар
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Сря Фев 10, 2010 10:29 am
вадят хората но не от изкуствени дупки а от проверени.предния къде е спал незнам
Колеги аз също си заравям дупките,но това става в случая когато не си намеря монетка,и това все по често започва да се случва.А когато си намеря като побегна по къра от радост че чак забравям за дупката.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Чет Фев 18, 2010 12:08 am
и аз съм от пловдид колега,от къде точно си можем да се срещнем?ако се притесняваш от околните във форума може да ми пишеш на лични.
NERON Цезар
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Чет Фев 18, 2010 12:45 am
PlovdivTrakiq написа:
и аз съм от пловдид колега,от къде точно си можем да се срещнем?ако се притесняваш от околните във форума може да ми пишеш на лични.
ааабе шубе
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
Magikman Консул
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Чет Фев 18, 2010 8:02 am
utus777 написа:
аз имам много лош спомен от такива незаровени дупки,...стъпих в една и скъсаь бедрен мускул,....та,..моля ви заравяите си ги
И аз съм падал от такава незаровена и обрасла с трева дупка,че и колата е пропадала.А се е случвало един час да правим дупка,после половин да я заравяме
adda333 Легионер
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Чет Фев 18, 2010 8:19 am
поне имаше ли полза от един час копане? мисля си маи рамка е играла там
georgi_at Легионер
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Чет Фев 18, 2010 8:07 pm
Здрасти Тракия.остана ли от 150 петъла които имаш.До ст.9 септември живея,с желание потърсихме аз повече ходя към стара планина,но засъжаление работя в Русия,лятото дай бог
Който копае гроб другиму-сам пада в него! Аз също си заравям дупките дори да не извадя нищо от тях, но един колега не го правеше докато падна в малка дупка около 30см. и си изкълчи крака много лошо.Сега вече заравя и чужди дупки и само псува по тях.
Magikman Консул
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Пон Фев 22, 2010 12:10 am
[quote="adda333"]поне имаше ли полза от един час копане? мисля си маи рамка е играла там [/q Имаше.Подлъга ни един зеленясал антониан,та изкарахме още 65.
Magikman Консул
Заглавие: Re: Заравяйте си дупките!!! Пон Фев 22, 2010 12:11 am
И без рамка-такова чудо не съм ползвал в живота си.