Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Сеп 30, 2009 10:30 pm
Primus Pilus написа:
aiko написа:
Ето предизвикателство за радиестезистите: Заравям 50 грама злато на 20 санта в земята, където аз си избера. Идва човека и му очертавам кръг с радиус 20 метра. Ако ги намери с точност половин метър му давам 1000 лева, ако не той ми дава 500 лв. Има ли желаещи?
Колега не си губи парите.Щото ако ти докарам човек ще го намери на със 95% сигурност . По добре виж колегата "кършака" какво ти е написал за "проветрените" предмети. Радиестезията си е факт с по-малка или по-голяма точност,но трябва много "труд".Или инъче как ще ми обясниш поне намирането на вода с обикновена пръчка като в повечто случаи се казва и на колко разтояние от повърхноста на земята ще се локализира подземна вода???
ако заформите интрига направете видео иначе търсене на вода в наще ширини нее никав проблем щото много малко от кладенците извират повечето се пълнят от дъждовната вода виж в пустинята е интересноооо там незнам да търсят s bageti
aiko Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Сеп 30, 2009 10:34 pm
За облога няма да се отметна. Аз съм в Пловдив. Заповядайте, пък който вземе парите ще почерпи.
Последната промяна е направена от aiko на Сря Сеп 30, 2009 11:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Сеп 30, 2009 10:38 pm
aiko написа:
Ето предизвикателство за радиестезистите: Заравям 50 грама злато на 20 санта в земята, където аз си избера. Идва човека и му очертавам кръг с радиус 20 метра. Ако ги намери с точност половин метър му давам 1000 лева, ако не той ми дава 500 лв. Има ли желаещи?
Struva si,da Ti se vzemat parite.
aiko Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Сеп 30, 2009 10:46 pm
Айде давайте Ако има сериозни, почваме да мислим регламента.
paco Легионер
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Чет Окт 01, 2009 10:24 am
Първо ще пробвам ,ама 50гр. злато Виж там приготви парите
aiko Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Чет Окт 01, 2009 1:48 pm
paco написа:
Първо ще пробвам ,ама 50гр. злато Виж там приготви парите
Толкова злато имам. За парите не бери грижа. Виж там приготви и ти твоите.
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Чет Окт 01, 2009 2:31 pm
Няма да е лошо да направите един учебен център за багетисти
snowbur Новобранец
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Окт 27, 2009 9:07 am
Хора това е цяла наука и си е до човек.
aiko Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Окт 27, 2009 12:54 pm
snowbur написа:
Точната дума е псевдонаука, или лъженаука !!! Псевдонауките са много разпространени в нискообразованите общества, каквото за съжаление вече е и нашето.
K7650 Легионер
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Окт 27, 2009 4:38 pm
И аз , не вярвам - то е като откриването на вода - бие се сондаж и ако има може да се копае някой намирал ли е нещо до сега
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Окт 27, 2009 7:40 pm
Нъл съм Охранител та познаям ора секакви.Преди около месец и полвина вика ми едно Биче и той колега ма охр. на некъв паралия по нашио край-Ша одим еди къде си - Че то викам отдавна прекопано - преорано та ча бутано с булдозер - Не бре вика цанили сме най добрият Багетист у БГ - Е викам аарно ма ко ша тражите удъ или казане со злато.............................................Видееме са след около две седмици - НИШШТТОО вика -Батка ебати префалените Багетисти сал хонорара им ГОЛЕМ...... P.S. Ако некой има сумнение у достоверностъ на горното лично ша го заведъ при горилата а му кажи точь в точь истината.
aiko Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Вто Окт 27, 2009 11:57 pm
... заблуден народ много
NERON Цезар
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 12:01 am
багетите са много спорна тема едни ги хвалят други ги усмиват трябва да се направи тест
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 10:31 am
snowbur написа:
Колегата е абсолютно прав. А това ,че в България е пълно с мошенници(багетисти) и наивници да им вярват не отрича радиестезията. Исторически е доказано ,че е използвана от хилядолетия. Мога да цитирам маса книги и трудове. Как древните са намирали рудните находища. И защо тук се говори само за багети.
NERON Цезар
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 11:08 am
кажи някоя книга
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 11:15 am
NERON написа:
кажи някоя книга
Примерно радиестезия за начинаещи - всички примери и случаи ,които е описал авторът са цитирани с източници
kodokan Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 11:32 am
NERON написа:
кажи някоя книга
Имам и електронен вариант на една книга - Радиестезична тетрадка - ако ти е интересно мога да ти я пратя. Имам и други книги, но не са при мен,някои са от медици писани.Изисква се много тренировки,огромна концентрация и пълно прочистване на организма за да имаш успех.И вяра в това, което правиш.
NERON Цезар
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 11:46 am
мерси ще е потърся
NERON Цезар
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 11:47 am
еее прати ми е по скайпа де
Гост Гост
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 12:06 pm
интересна случка , вчера като се разчетох из форума за тези багети и на майтап изкривихме две медни пръчки, единия колега излезе вън от сервиза, скрихме златен пръстен и се подготвихме да му се смеем ..обаче ги намери все едно тои ги е оставил там :О от първия път , разбира се веднага го обвинихме че ни е шпионирал, втори опит.. излезоха двама да сме сигурни че няма да гледа ко правим ... пак го намери ... а човека през живота си такова нещо не е пипал . сега остава та го пробваме на терен как ще се държи ... и после не може да се отърве от нас човечеца ще стане най-търсения човек в бг.
NERON Цезар
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 12:13 pm
наистина интересна случка трябваше да направите клипче - щеше да е хит вие къде бяхте скрили златото ? в земята ли ? иначе и аз като много малък съм си играл с багетите на един приятел на бащами и наистина има някаква сила която в даден момент ги събира. ( Незнам дали всички багети са еднакви ) Бях малък и изобщо незнаех , че и злато може да се търси с тях
Гост Гост
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 12:21 pm
NERON написа:
наистина интересна случка трябваше да направите клипче - щеше да е хит вие къде бяхте скрили златото ? в земята ли ? иначе и аз като много малък съм си играл с багетите на един приятел на бащами и наистина има някаква сила която в даден момент ги събира. ( Незнам дали всички багети са еднакви ) Бях малък и изобщо незнаех , че и злато може да се търси с тях
скрихме го под едни метални шкафове самата сграда е от тези сандвич панели а работилницата пълна с всевъзможни метали!!! .. незнам още ми се струва че имаше някаква конспирация в цялата работа но .. поне не можахме да разберем как стана тази работа .
ако успеем да го накараме да излезем на поляна да пробваме ще споделя инфо ..
п.п. незнам колко трябва да го почерпим обаче засега се дърпа упорито и вика да не го занимаваме с глупости
NERON Цезар
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 12:29 pm
щом вече сте направили багетките пробваи се и ти чувал съм че и с клечки ставало иначе ако са от метал дължината от ъгълът до двете страни трябва да е 1 към 2 ако не се лъжа (ако има по запознати да ме поправят )
BEKS Консул
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 12:42 pm
И на поляната ако намери злато (говоря за старо злато),значи ще е първия човек намерил нещо с багети.
NERON Цезар
Заглавие: Re: Работите ли с багети? Сря Окт 28, 2009 1:25 pm
и аз не съм чувал някой да е намирал злато с багети а и това , че не сме чували не изклщчва възможноста