XLT е апарата за който казвам голямо ДА.но да знаеш,че обучението му е трудно...най-добре е да намериш някой с такав апарат за да ти покаже това онова,защото е наистина труден апарат.
Че кое му е трудното на XLT-то. Ако има свястно упътване на български се научава за 1 ден, хайде за 2, докато запомниш коя настройка закакво е, че те не са малко, все едно да имаш към 39 потенциометъра. Пък за който не му се чете и мисли, си има готови програми.
Наистина не е чак толкова труден апарат.Има 3-4 настройки които са важни другите са второ и третостепенни.Основното--- АЦ , ДЦ ,ПГ да са надути до колкото е възможно и ако не е замарсено(съвременни замарсители) задължително се изключва аудио диск и само на дисплей.Това е в общи линии.
Имам под ръка на руски. Даже оня ден го пратих на Емо, ако се чуете по Скайп му го искай щото аз рядко влизам. Или ако искаш да ти го пратя не мейла.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
аз на руски го имам ама друго си е на български на руски едно нещо няма да разбера и всичко отива на майната му аз за тва питах някой няма ли да се наеме да го преведе
Наистина не е чак толкова труден апарат.Има 3-4 настройки които са важни другите са второ и третостепенни.Основното--- АЦ , ДЦ ,ПГ да са надути до колкото е възможно и ако не е замарсено(съвременни замарсители) задължително се изключва аудио диск и само на дисплей.Това е в общи линии.
Ако имате желание мога да сложа програмата - симулатор на Майнелаб Експлорер за теглене в сайта. Мисля че я имам.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Ами доло горе.За експлорера най-важното за дълбочината е да НЕ работиш АУТО СЕНС ,или с други думи чертичката да не обикаля около цифрата на Сенс.Примерно на 22 без Ауто Сенс уреда е доста по-дълбок от колкото на макс сенс ауто(мисля 32 беше).
Ами доло горе.За експлорера най-важното за дълбочината е да НЕ работиш АУТО СЕНС ,или с други думи чертичката да не обикаля около цифрата на Сенс.Примерно на 22 без Ауто Сенс уреда е доста по-дълбок от колкото на макс сенс ауто(мисля 32 беше).
То това е ясно, но утре ще пробвам без звукова дискриминация да видя как ще е. Не бях се сещал за това
ето ви един полезен линк за XLT по който си направих програма и е супер стабилна и дълбока http://66.51.97.78/coinist/tipspage1.html , работи при нормални почви .при по орудени места трябва да намаляте Preamp Gain докато стане стабилна машината
знам Митак опитах вече и мога смело да твърдя ,че работи на орудено може на 10 см ,но работи не е като онова дърво..... няма да споменавам марка . Ти поне видя кво стана с метлата на оруденото, в Меден Рудник ,само припукваше монетата върху земята,тази може да е по сложна за настройка може да си играя 10 минути като отида на обекта за да я докарам за дадения терен ,ама после си ба4ка идеално .само за справка миналата седмица минах едно място където с летвата съм го минал всеки сантиметър и изкарах 4 монети и една с4упена гривна.знам че не е като SD серията ,но на мен ми е хоби и това ми е достатъчно (да не ме изнервя апарата) а по повод орудените места ,има и по-сериозни търсачи ,като теб например които могат да си позволят скъпа апаратура и да ходят там.аз ще си ходя на нормални почви да чеша крастата
ами не съм го пробвал точно за това питам ,щото от човека дето го взех каза ,че не можал да го вкара в пътя нещо с голямата сонда,та за тва питам ,аз ще я пробвам ,но питам какво трябва да очаквам от по голяма сонда ,дълбочина ли нестабилност ли ......
По принцип от това което съм чувал от по компетентните във тази сфера DD сондите са по стабилни на тежки-орудени почви за това и всички Бг производители предлагат апаратите си със точно такива сонди другото което знам е че със сонда DD се центрира малко по трудно от колкото със концентричната но според мен всичко е въпрос на свикване аз примерно до сега съм работил само с апарати които са със DD сонди но да си презная не виждам затруднения при центрирането
ясно ,ще я пробвам и ако не мога да я вкарам и аз в пътя ще я пусна за продажба ,може на DFX/MXT да работи добре ,все пак за тях е правена и така пише на антената